De National Institutes of Health gaf een non-aanbeveling voor het gebruik van ivermectine bij COVID-19, en verklaarde dat er:

“onvoldoende bewijs … om een aanbeveling te doen voor of tegen het gebruik van ivermectine voor de behandeling van COVID-19 is.”

Het proces om tot deze niet-aanbeveling te komen is echter ondoorzichtig, meldt Trial Site. De panelleden die verantwoordelijk zijn voor de aanbevelingen inzake therapie worden bekendgemaakt en ook dat:

Het NIH heeft echter extreme pogingen gedaan om te voorkomen dat bekend wordt of er een stemming heeft plaatsgevonden om de afwijzing van ivermectine goed te keuren. Dit omvat het bestrijden van een Freedom of Information Act verzoek in een federale rechtbank. Een onterechte niet-aanbeveling zou een gruweldaad zijn. Het NIH heeft ook geheimzinnig gedaan over de samenstelling van de werkgroep die de afkeuring voor ivermectine heeft voorgesteld. De namen van deze personen zijn door het NIH geredigeerd uit een document dat is verkregen via een Freedom of Information Act-verzoek over de agenda van een vergadering waarin over ivermectine werd gesproken.

De groep die verantwoordelijk is voor de afwijzing van ivermectine is echter ontdekt via een FOIA-verzoek aan het Center for Disease Control and Prevention. Uit het FOIA-antwoord blijkt dat de werkgroep negen leden telt. Drie leden van de werkgroep, Adaora Adimora, Roger Bedimo, en David V. Glidden, hebben een financiële relatie met Merck bekend gemaakt. Merck heeft campagne gevoerd tegen het gebruik van ivermectine voor COVID-19. Een vierde lid, Susanna Naggie, had een buitengewoon potentieel belangenconflict. Zij ontving een subsidie van 155 miljoen dollar voor de studie van ivermectine na de afwijzing van de aanbeveling. De financiering van de studie zou moeilijk te rechtvaardigen zijn geweest indien het geneesmiddel was aanbevolen voor gebruik in COVID-19. Het is echter niet bekend of het panellid op de hoogte was van die mogelijkheid of van plan was die subsidie aan te vragen ten tijde van de beraadslagingen over ivermectine.

Het bedrog en de geheimzinnigheid rond de niet-aanbeveling van het NIH inzake ivermectine hadden ernstige twijfels moeten doen rijzen over de integriteit ervan. De groteske belangenconflicten van de panelleden zouden duidelijk moeten maken dat de NIH, net als de FDA met haar laster van ivermectine als een “paardenontwormer”, niet serieus moet worden genomen.

Archief Ivermectine


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


De sterke zaak tegen het Covid mRNA Vaccin

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!