Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de nieuwe Coronavarianten steeds minder gevaarlijk worden. En er zijn steeds meer aanwijzingen dat de vaccins hun werkzaamheid veel sneller verliezen dan werd aangenomen. In Engeland en Israël worden veel meer gevaccineerden door nieuwe infecties getroffen dan de ongevaccineerden, bericht tkp.at.

In het algemeen is er een duidelijk verband tussen vaccinaties en infecties – hoe meer gevaccineerden, hoe meer geïnfecteerden. Omgekeerd hebben de landen met de minste vaccinaties ook het laagste aantal infecties, zoals hier gerapporteerd.

Een andere statistiek ondersteunt de lagere gevaarlijkheid van de Delta (voorheen Indiase) variant met een factor van ongeveer 10 in vergelijking met Alpha (Brits) en Beta (Zuid-Afrikaans). En de statistieken verklaren ook de uitspraken van Britse politici, van Boris Johnson tot de nieuwe minister van Volksgezondheid Sajid Javis, dat men met SARS-Cov-2 op dezelfde manier zal moeten leven als met griep.

Het aantal mensen dat in Engeland en Wales sterft met griep en longontsteking op hun overlijdensakte is sinds april tien keer zo hoog als het aantal mensen met Covid, zo blijkt uit de grafiek.

Dit blijkt uit wekelijkse gegevens over sterfgevallen van het Office for National Statistics (ONS), het bureau voor de statistiek van het Verenigd Koninkrijk, meldden Britse media.

De vraag is waarom deze daling alleen geldt voor Covid, maar niet voor influenza met longontsteking. De verandering in frequentie correleert goed met de verandering in dominantie van varianten. Bovenop de daling komen natuurlijk de seizoensgebonden veranderingen. De zomer is nu eenmaal niet het griepseizoen. Maar met Covid, is de daling veel groter dan met influenza.

Overigens is iets soortgelijks in Israël vastgesteld, zoals hier gemeld. In Israël worden kinderen en volwassenen ziek zoals ze dat normaal in de winter doen, zeggen deskundigen, volgens berichten in de media. In heel Israël zijn virusinfecties waargenomen die ongekend zijn voor deze tijd van het jaar, zeggen medische deskundigen.

Vandaag gooit Engeland trouwens alles open, want de regering is natuurlijk goed op de hoogte van deze cijfers. Hoofdadviseur Neil Ferguson voorspelt 100.000 gevallen van Coronavirus per dag en een ineenstorting van het gezondheidssysteem. De Britse regering negeert de horrorvoorspellingen, aangezien Ferguson de afgelopen 20 jaar horrorscenario’s heeft voorspeld, van BSE tot Corona, met honderden tot duizenden doden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische internist onthult ineffectiviteit van vaccinatie: “Het lijkt erop dat de efficiëntie bijna nul is”

Volg Frontnieuws op Telegram

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.