Een Griekse krant waarvan de uitgever onlangs werd veroordeeld wegens antisemitische laster, waarschuwde haar lezers dat de Joodse CEO van Pfizer “de naald” in hen zal “steken”, terwijl hij het toekomstige COVID-19 vaccin van het farmaceutische bedrijf “vergif” noemde, schrijft The Jerusalem Post.

Het artikel op de voorpagina, met afbeeldingen waaronder een foto van Albert Bourla en de nazi-oorlogsmisdadiger Dr. Josef Mengele, verscheen dinsdag in het dagblad Makeleio. De uitgever ervan, Stefanos Chios, kreeg vorige maand een boete van 2200 dollar voor een opiniestuk waarin hij een voormalige leider van de Atheense joodse gemeenschap een “onbehouwen jood die een woekeraarsbedrijf runt” noemde.

Bourla, een Griekse Jood uit Thessaloniki, is ook dierenarts.

“Een Joodse dierenarts zal de naald steken! Terreur aftellen voor het verplichte vaccin,” luidde het artikel, waarin het vaccin ook als “vergif” werd omschreven.
Mengele was berucht om zijn experimenten met gevangenen in concentratiekampen.

Maandag kondigde het in New York gevestigde Pfizer aan dat het een vaccin tegen het coronavirus heeft ontwikkeld dat voor 90% effectief is – een bewering die een doorbraak kan betekenen in de strijd tegen de pandemie, die wereldwijd aan zo’n 1,3 miljoen mensen het leven heeft gekost.

De Centrale Raad van Joodse Gemeenschappen in Griekenland veroordeelde de krant in een verklaring en drong er bij de autoriteiten op aan “in te grijpen”, hoewel niet werd gespecificeerd hoe. In de verklaring wordt “verontwaardiging en afkeer” geuit en wordt gesteld dat het artikel “haat en onverdraagzaamheid tegen de Joden bestendigt”.

Het Griekse ministerie van Onderwijs en Religieuze Zaken veroordeelde de krant ook in een verklaring en noemde het “het meest verachtelijke antisemitisme dat doet denken aan de Middeleeuwen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ivermectine – WHO-hoofdwetenschapster hangt doodstraf boven het hoofd

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet