We hebben allemaal de griezelige, dystopische video van het Wereld Economisch Forum (WEF) gezien. In 2030 zul je niets meer bezitten en gelukkig zijn. Je zult in 2030 veel minder vlees eten, behalve af en toe een “traktatie”. Tegen 2030 zullen een miljard mensen ontheemd zijn door de klimaatverandering, schrijft Thecovidblog.com.

Dat is de ideale wereld voor het gepeupel, volgens de zogenaamde “elite”. En de COVID-19 agenda heeft de Nieuwe Wereld Orde/Great Reset versneld. Elon Musk, bijvoorbeeld, was 27 miljard dollar waard in 2019. Hij is nu 320 miljard dollar waard, volgens Forbes. Dat is een enorme stijging van 1.085% in rijkdom sinds de zogenaamde pandemie begon. Bill Gates bezit 242.000 hectare landbouwgrond in de VS, waarmee hij de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in het land is. Jeff Bezos’ nettowaarde is nu $201 miljard, een stijging ten opzichte van ongeveer $115 miljard in 2019. En de lijst gaat maar door.

Ondertussen verloren miljoenen Amerikanen in diezelfde periode hun kleine bedrijven en middelen van bestaan. Miljoenen anderen worden nu gedwongen tot experimentele injecties, maskers en vaccinpassen als ze willen deelnemen aan deze Great Reset Society. Veel van de voorgaande WEF-doelstellingen klinken vergezocht en zelfs krankzinnig. Maar het meeste gebeurt nu al en zal alleen maar sneller gaan naarmate de weken en maanden verstrijken.

E.U. voedselbeleid: consumptievlees veroorzaakt kanker

Dit is de eerste stap om consumptievlees helemaal uit het westerse dieet te bannen en te dicteren wat je wel en niet mag eten. De Commissie van de Europese Unie heeft meer dan 186 miljoen euro uitgetrokken om het concept te promoten dat rood vlees kanker veroorzaakt, en beveelt dus plantaardige diëten aan. Consumptievlees omvat in de EU rund-, varkens-, geiten- en lamsvlees. Maar dit initiatief blijft niet beperkt tot Europa.

De zogeheten Europese Green Deal omvat initiatieven om ook Canada, Mexico, Zuid-Korea, Japan en andere landen te dwingen vlees op te geven ten gunste van frankenfood, die de EU agro-food noemt. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten zijn er al bedrijven die in het laboratorium gekweekt vlees maken. De EU zegt dat dit initiatief ook klimaatverandering zal tegengaan en gezonde eetgewoonten zal bevorderen, wat impliceert dat ze pretenderen zich daadwerkelijk te bekommeren om de menselijke gezondheid.

De Centers for Disease Control ontdekten afgelopen maart dat 78% van de Amerikanen die met COVID-19 in het ziekenhuis werden opgenomen, overgewicht of obesitas hadden. Maar de Westerse regeringen hebben niets gezegd over dieet en lichaamsbeweging om COVID-19 te voorkomen en de gezondheid te verbeteren. “Vaccins” zijn de enige manier, volgens de Westerse regeringen. De Irish Cattle and Sheep Farmers Association noemde het beleid van de EU een “moedwillige verkeerde voorstelling van het feitelijke onderzoek“.

Wil je vlees? Eet insecten en maden

Er is een opmerkelijke toename in mainstream media verhalen die verwijzen naar insecten als “eiwit” en de consumptie ervan normaliseren. Hier zijn een paar citaten uit een Oregon Live artikel gepubliceerd op 14 december:

“Bloomberg Businessweek meldt dat grote voedselproducenten in Europa en de VS geloven dat consumenten uiteindelijk bereid zullen zijn om krekels, kevers, meelwormen en larven van fruitvliegen te eten, de laatste beter bekend als maden. Dit zal vooral het geval zijn bij jonge mensen die zich zorgen maken over de toestand van het milieu. Meelwormen zijn schoon, reukloos en rijk aan mineralen en vitaminen, terwijl maden eigenlijk nergens naar smaken.”

Het Food Policy Center van het Hunter College in New York City publiceerde op 26 november een artikel met de titel: “Eetbare insecten: Waarom eten we niet meer insecten?” Misschien wel het meest verontrustende citaat uit het artikel is als volgt:

“Het gebruik van insecten als voedsel toont ook potentieel als een manier om de wereldwijde voedselzekerheid en ondervoedingsproblemen te verbeteren, vooral in ontwikkelingslanden. Veel insectensoorten zitten boordevol belangrijke vitaminen, vetten en eiwitten; koningin-termieten, bijvoorbeeld, worden in sommige Afrikaanse landen aan ondervoede kinderen gegeven vanwege hun voedingsdichtheid.”

Problemen met de voedselvoorzieningsketen en voedseltekorten worden met de dag erger. Het is dan ook logisch dat de mainstream media hun campagnes voor “eet insecten” en “kankervlees” gelijktijdig hebben gelanceerd.

V.K. eerste om autobezit te verbieden?

Trudy Harrison MP is de parlementaire junior minister van vervoer. Ze was vorige maand een hoofdspreeker op de Collaborative Mobility Conference . Ze noemde onder andere autobezit een “achterhaald 20e eeuws idee”. Ze pleitte ervoor om in het Verenigd Koninkrijk het bezit van een auto helemaal af te schaffen en over te stappen op een “gedeelde mobiliteit” model. Ze zullen de massa overhalen en dwingen tot samenwerking met dezelfde methoden die ze gebruikten om mensen te verleiden tot zelfvergiftiging.

“Het veranderen van de manier waarop mensen denken over autobezit en afhankelijkheid zal tijd kosten. Veel dingen lijken vergezocht tot ze het niet zijn en ik geloof dat hetzelfde geldt voor gedeelde mobiliteit.”

De video hieronder gaat direct naar haar toespraak.

[embedded content]

Dystopie met alle middelen die nodig zijn

De taak van de mainstream media is het normaliseren van gehoorzaamheid en het elimineren van het potentieel voor het “bandwagon-effect.” Het laatste zou al hun agenda’s tot stilstand kunnen brengen. Het is veilig om te zeggen dat minstens de helft van de wereldbevolking vaccinzeloten zijn. Maar de mainstream media zorgen ervoor dat de massale protesten die over de hele wereld plaatsvinden, nooit worden opgemerkt, omdat het zien van de grote menigten anderen kan beïnvloeden om mee te doen.

Oostenrijk, bijvoorbeeld, had vorige maand een van de grootste protesten die het land ooit heeft meegemaakt. Maar de mainstream media negeerden het volledig.

De machthebbers doen niet eens meer alsof overheidsinstellingen, waaronder de reguliere media, legitiem zijn. V.S. Hooggerechtshof rechter Sonia Sotomayer leidde die clownshow vorige week. Zij spuwde regelrechte leugens en pro-pharma propaganda in plaats van echt bewijs af te wegen in de belangrijkste rechtszaak van de 21e eeuw.

[embedded content]

Ook de rechters Elena Kagan en Stephen Breyer vertelden een aantal leugens in wat toch een van de meest gerespecteerde instellingen van de Verenigde Staten zou moeten zijn. Deze drie hadden al besloten om de vaccinmandaten van Biden te steunen voordat er een woord was gesproken tijdens de pleidooien. Ze hebben levenslange benoemingen en staan in wezen boven de wet. En we kunnen er niets aan doen, behalve een petitie tekenen.

Insecten eten? Niets bezitten? Zoals MP Harrison zei: “Veel dingen lijken vergezocht tot ze het niet zijn” (zoals massale injecties). Laat je waakzaamheid niet verslappen. Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF overladen met doodsbedreigingen: Open Forum in Davos afgelast

Volg Frontnieuws op Telegram

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet