Topsporters zijn voor de mensheid de kanarie in de kolenmijn.

Grafeenoxide gaat naar het hart, omdat het hart het elektrisch energetisch centrum in het lichaam is. Topsporters belasten het hart bij de beoefening van hun sport, dus daar wordt grafeenoxide het eerst geagiteerd. Pfizer investeert niet voor niets miljarden in bedrijven gespecialiseerd op het gebied van hart- en vaatziekten.

orwell.stad

ORWELL CITY: Effect van grafeenoxide op myocyten wanneer gestimuleerd door externe elektromagnetische golven


Wanneer het wordt geraakt door externe elektromagnetische velden, zoals golven die worden uitgezonden door 5G-antennes, veroorzaakt grafeenoxide veranderingen in de hartslag.

Zoals La Quinta Columna  al geruime tijd uitlegt, zou dit een van de belangrijkste redenen zijn waarom gevallen van  aritmieën, hartaanvallen en beroertes zijn toegenomen.

Meer details in de nieuwe video die Orwell City  heeft voorbereid voor vandaag.

Ricardo Delgado:  Laten we deze video bekijken, José Luis. Het is erg kort, hoewel zeer illustratief omdat het gerelateerd is aan waar we het meerdere keren over hebben gehad. Hartcellen. Myocyten. Ik herinner me dat ze specifiek van ratten zijn. Hun cellen zijn geïmpregneerd met dit materiaal. Met grafeenoxide. Je gaat zien wat er gebeurt als het geagitreerd wordt met magnetrons. Extern. 

Kijk wat er met deze cellen gebeurt. Hier kijk je naar de hartslag. Nu is er een excitatie van het materiaal. En merk op hoe het hartpatroon verandert. Het veroorzaakt een aritmie, toch?

Dr. Sevillano: Het verandert het ontladingsritme. Die cellen depolariseren spontaan met een bepaalde snelheid of tussen 60 en 100. Of zo. Maar als iets hen opwindt… Knal, knal! Ze ontladen, ze depolariseren sneller. 

In dit geval is grafeen eraan “geplakt”. En wat doet grafeen met hen? Het polariseert ze sneller. En het gebeurt op het moment dat grafeen opgewonden is, niet eerder.

Grafeen zat op de hartwand, maar zolang het niet van buitenaf opgewonden is, is het grafeen dat aan de hartwand is geplakt inert. Het doet niets. Totdat een signaal dat van buitenaf komt het opwindt. Dat betekent dat dat signaal ervoor zorgt dat grafeen energie absorbeert. En de geabsorbeerde energie wordt naar de wand van de myocyt gestuurd. En wanneer het naar de muur wordt gestuurd, depolariseren de myocyten. Onder andere calcium- en kaliumkanalen worden geopend. Alles wat het membraanpotentiaalverschil aan de ene en de andere kant regelt. Dit is elektrofysiologie. 

Maar noch Carvallo, noch de andere arts weet van dit alles. Wat gaan ze weten? En waarvoor? Ze zijn niet geïnteresseerd. Ze zijn niet geïnteresseerd in deze verschijnselen. Ze zijn geïnteresseerd in wat het meest eenvoudig is. Zet ze niet aan het denken. Arme zielen! Ze hebben al genoeg gestudeerd, zes jaar en langer in doctoraten, als ze er een hebben, enz… Ze hebben genoeg gestudeerd. Of beter gezegd: uit het hoofd geleerd. Want ik weet niet in hoeverre ze hun hersens hebben gebruikt bij het kijken naar het panorama.

Ricardo Delgado: Nojasafe vertelt ons hier: “Daarom zeiden ze dat kankers in 2022 zouden toenemen.” “Want zelfs als je geen grafeen injecteert, zal die bandbreedteverhoging tot 26 GHz medio 2022 de meesten van ons kanker geven.” Tuurlijk. 

Dr. Sevillano: Het is een mogelijkheid. Houd er rekening mee dat het materiaal prikkelbaar is. Als het opgewonden raakt, creëert het problemen met vrije radicalen, die kankerverwekkend zijn. Grafeen is op zich slechts een bemiddelaar van de schade. Het probleem is dat dit veranderde moleculen genereert. Het vernietigt ze. Het creëert defecten in de biomoleculen die uiteindelijk problemen veroorzaken in de biologie van de cel. Uiteindelijk degenereren ze alles. Maar ze zeggen dat er niets gebeurt, hè? 

Ricardo Delgado: Iemand kan zeggen…

Dr. Sevillano: Sorry. Ga je gang. 

Ricardo Delgado: José Luis, iemand kan zeggen: “Nou, maar grafeen zit in het hart. Het is daar neergezet.” Het punt is dat grafeen, eenmaal in het lichaam, naar het hart gaat. Want daar zit de hoogste elektrische activiteit. Vergeet niet dat het een supergeleider is. En het zal affiniteit hebben in gebieden waar er een grotere elektrische geleidbaarheid is. Affiniteit voor elektromagnetische velden. 

Dr. Sevillano: Het hart heeft veel meer capaciteit en energetisch potentieel dan de hersenen. Vanuit het oogpunt van het genereren van biologische elektromagnetische velden heeft het hart zelf een veld dat twee- of driehonderd keer krachtiger is. Het elektromagnetische veld dat door het hart wordt gegenereerd, is groter dan dat van de hersenen.

Wees niet verbaasd over wat er gebeurt met voetballers en andere atleten. Waar ligt de focus van de elektrische activiteit van deze mensen? Waar is het? In hun hart. Daarom is de eerste die valt… De kanaries in de kolenmijn zijn in dit geval de voetballers geweest. Ze hebben je het signaal gegeven om je te laten zeggen: “Heck!”

Wie het hardst werkt (het hart) valt. Wat gebeurt er? Wat gebeurt er met deze mensen? Nou, zij zijn de eersten die het nano-materiaal agiteren. Waarschijnlijk.


Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en als je dat kunt en voelt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

—Orwellito.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet