Hoe ziet grafeenoxide er uit?

https://i2.wp.com/stralingsleed.nl/wp-content/uploads/2021/09/grafeen-0.jpg?resize=1140%2C214

Bolletjes en buisjes. Deze nanotubes reageren op temperatuur en frequenties. Als u bent geïnjecteerd zitten er miljarden van deze buisjes in uw lichaam en gaan trillen als u in de buurt van een 5G mast bent, uw smart-phone of uw Wifi-apparaat. De eigenschap van grafeen is, dat het de trillingen vermenigvuldigt. Daar gaan cellen kapot van en het immuunsysteem laat het afweten. En daar word je ziek en beroerd van: een griepje?

orwell.stad

Grafeenoxide zendt frequenties uit die niet-gevaccineerde mensen ziek maken

3 minuten


Veel niet-gevaccineerde mensen vragen zich af waarom het in de buurt zijn van gevaccineerde mensen hen ziek maakt. Velen denken dat ze het wereldberoemde modieuze virus hebben opgelopen.

La Quinta Columna biedt echter al enkele maanden een andere verklaring: het grafeenoxide dat aanwezig is in het lichaam van de gevaccineerde zendt vermenigvuldigde frequenties uit die uiteindelijk degenen treffen die niet met grafeenoxide zijn geïnjecteerd, waardoor ze zich ziek voelen.

Bekijk voor meer informatie de volgende video die Orwell City  heeft voorbereid.

Ricardo Delgado: Deze vraag wordt gesteld: ‘Hoe komt het dat wanneer ik mijn ouders bezoek en bij hen thuis blijf, ik me duizelig en onevenwichtig voel? Zij zijn allebei gevaccineerd en ik niet.’

We hadden het eerder over besmetting.

Dr. Sevillano: Ja, ja. Dat hoor ik heel vaak. Veel mensen vertellen me dat. Mijn zus zelf heeft me dat verteld. Ze woont met gevaccineerde mensen, en ze vertelde me dat ze de laatste tijd hartkloppingen heeft en zo. En laatst had ik ruzie met haar. Ze zei tegen mij: ‘Zou het zo-en-die kunnen zijn…’. Ik weet niet wat ik haar moet vertellen. 

Ik zeg je, theoretisch kan iemand met grafeen elektrofrequenties uitzenden. Theoretisch kunnen ze het.  De artikelen bestaan.

Ricardo heeft deze golven bij zijn oudersontdekt.

We weten dus dat gevaccineerde mensen uitstoten. Het kan zijn dat ze frequenties uitzenden tot het punt dat ze duizeligheid of hartkloppingen veroorzaken, zoals bij mijn zus. Dat hangt af van het signaal dat ze hebben ontvangen, van hun lichaamstemperatuur, fysieke activiteit/inspanning dat het verhoogt … Dat wil zeggen, het hangt af van verschillende factoren. Maar het kan. Het is mogelijk dat, als ze zich op een plaats bevinden waar veel straling is, het grafeen dat gevaccineerden in hun lichaam hebben ze vermenigvuldigt. Misschien kunnen ze dan ook duizeligheid bij anderen veroorzaken.

En daaruit krijg je deze verhalen van mensen die je vertellen dat ze hebben geslapen met ik weet niet wie, en dan voelen ze zich ziek. Ik bedoel, Astrid Stuckelberger zelf vertelt je dat. Ze onderzoekt hoe grafeen besmettelijk is. Maar nee, mevrouw. Grafeen is niet besmettelijk. Dat is het niet. Grafeen zendt gewoon signalen uit. Daarom voelen mensen zich ziek. Ze voelen zich ziek omdat ze (door anderen) bestraald worden. Ik bedoel, dat is iets wat we op een gegeven moment moeten vaststellen. Maar ik hoop dat we de studies niet hoeven te doen, hopelijk zijn we er eerder mee klaar, zoals ik altijd zeg.

Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en als je dat kunt en voelt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

—Orwellito.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet