Ook bij de reguliere media begint het kwartje te vallen dat gevaccineerden corona kunnen verspreiden. De krant The Washington Post heeft de hand weten te leggen op een interne presentatie van het CDC, het Amerikaanse RIVM, die dat bevestigt.

De presentatie verwijst naar gegevens over zogeheten doorbraakinfecties, ‘besmettingen’ bij mensen die volledig gevaccineerd zijn, en studies die laten zien dat gevaccineerde mensen die ‘besmet’ zijn met de ‘deltavariant’ het virus mogelijk net zo makkelijk overdragen als ongevaccineerden. De virale lading bij gevaccineerden is in die gevallen te vergelijken met die van ongevaccineerden, aldus de krant.

Geschrokken

CDC-wetenschappers waren zo geschrokken van het nieuwe onderzoek dat het agentschap de richtlijnen voor gevaccineerde mensen drastisch heeft aangepast voordat de nieuwe data werden gepubliceerd.

De presentatie maakt ook duidelijk dat ouderen een verhoogd risico lopen op ziekenhuisopname en sterfte, ongeacht de vaccinatiestatus.

Doofpot?

Het CDC erkent dat doorbraakinfecties toch niet zo zeldzaam zijn als gedacht en dat gevaccineerde mensen het virus verspreiden. FVD-leider Thierry Baudet zegt over het artikel in The Washington Post: “Dit is mega. En nu? Doofpot?”

“De MSM komen eindelijk aankakken met nieuws wat geridiculiseerde en gecensureerde wetenschappers al maanden eerder vertelden. Vaccinatie doe je vooral voor jezelf en corona is niet weg te prikken,” reageert het Overijsselse Statenlid Johan Almekinders.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!