Als de gevaccineerden geïnformeerd zouden zijn geweest, dat er in sommige gevallen een chip met de spuit wordt ingebracht…..

Als een kudde vee wordt u behandeld. Een hond of een paard wordt ook niets gevraagd. Dieren hebben het voordeel dat je ze niets hoeft voor te liegen in tegenstelling tot de mensheid. Alles is gebaseerd op die ene leugen: er waart een besmettelijk virus rond en u gaat er aan dood.

Dr. Chinda Brandolino verwijst naar de technologie die het mogelijk maakt voor de Bluetooth om codes te lezen in ingeënte personen

In een interview voor Conversations with Evelyn Bergelund verwees Dr. Chinda Brandolino nogmaals naar de  nanoprocessor die in vaccins werd gedetecteerd. Deze keer breidde ze het onderwerp codemetingen verder uit met Bluetooth-technologie.

Hieronder geeft Orwell City  het sleutelmoment.

Hoe wordt de Bluetooth-code weergegeven? Degene die kan worden gelezen na vaccinatie. Hoe kan dat gebeuren? 

Dr. Chinda Brandolino: Het is gewoon een metalen nomenclatuur die wordt geïntroduceerd. Denk dat een nanometer een miljoenste van een miljardste moet zijn. Onze geest kan de grootte van zoiets kleins niet waarnemen, of wel? Dus die inscriptie wordt uiteraard geregistreerd op de inentingsplaats van het vaccin. Niet in de rest van het organisme, maar op de inentingsplaats van het vaccin. Je kunt het zelf verifiëren, hè? 

Dat is ontwikkeld door een zekere Hugh op verzoek van Bill Gates. Hij bestudeerde hoe die code destijds met een onuitwisbare inkt in het DNA in het menselijk lichaam kon worden geïntroduceerd. Natuurlijk moet het materiaal van metaal zijn. Ik zeg het je nogmaals,  het moet een zender en ontvanger van microgolven zijn. Daar is het dan. Ieder van jullie kan het verifiëren. 

Dit is lang geleden gewaarschuwd. Het was, laat me denken… Luc Montagnier had er al voor gewaarschuwd. Ook anderen zoals Dr. Hamer. Er waren al dertig jaar geleden artsen die waarschuwden dat er een soort chip zou worden geïntroduceerd met het label waarmee ze konden worden geïdentificeerd. Een soort streepjescode.

Evelyn Bergelund: En Luc Montagnier heeft ook gevraagd om te stoppen met vaccineren.

Dr. Chinda Brandolino: Sorry?

Evelyn Bergelund: Luc Montagnier heeft gevraagd om te stoppen met vaccineren.

Dr. Chinda Brandolino: Ja, ja, ja, ja, ja. Luc Montagnier moest ontsnappen. Ik denk dat hij in Japan is. Hij moest ontsnappen uit zijn eigen stichting in Zwitserland. De vervolging is intens. 

Evelyn Bergelund: Ja, dat is het.

Dr. Chinda Brandolino: Ik weet niet of ik u heb geantwoord. Eigenlijk  moet die code worden gemarkeerd in metaalinkt of in metaal op de plaats van inenting.

Evelyn Bergelund: Ik heb ook video’s gezien, zoals wanneer ze de mobiele telefoon naar mensen brengen met Bluetooth-actief, en het pikt een code op. En niet alleen dat, Chinda, maar als je…

Dr. Chinda Brandolino: De applicatie waarmee we de code krijgen is Bluetooth.

Evelyn Bergelund: Ja.

Dr. Chinda Brandolino: Wanneer u het activeert, zoekt het naar een apparaat.

Evelyn Bergelund: Dat klopt.

Dr. Chinda Brandolino: Wanneer u Bluetooth activeert in een mobiele telefoon, zoekt het naar apparaten. In dit geval zoekt het naar het apparaat dat is ingeënt. 

Evelyn Bergelund: Dat klopt.

Dr. Chinda Brandolino: Maar dat is op de inentingsplaats.

Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en, als je er zin in hebt en voelt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!