De zomer van 2021 die de herfst van 2021 ingaat, ziet een razendsnelle stijging van de alle-oorzaken sterfgevallen in vergelijking met die van dezelfde periode in 2020. Wat is er veranderd? De “Operatie Warp Speed”-injecties die ze “vaccins” noemen, werden over de hele wereld uitgerold, schrijft Dr. Peter McCullough.

Elk land waar veel vaccins worden gebruikt, waaronder Schotland, Israël, Denemarken en de Verenigde Staten, ziet een enorme stijging van het aantal alle-oorzaken sterfgevallen dan “covid”. De voor de hand liggende boosdoener zijn de spuiten, natuurlijk.

De Unz Review heeft een uitgebreide analyse gemaakt van de beschikbare gegevens, waaruit duidelijk blijkt dat de alle-oorzaken oversterfte als het ware aan het “mooning” is. Records worden gebroken in termen van dodentol, vooral in gebieden van de wereld waar grote aantallen mensen de injecties namen.

In Schotland bijvoorbeeld heeft de regering onlangs de 20e achtereenvolgende week geregistreerd waarin het aantal alle-oorzaken sterfgevallen in het hele land boven het vijfjarig gemiddelde lag. En dat in een land met tot dusver een nalevingspercentage van 87 procent prikken.

“Zelfs als we de sterfgevallen door Covid buiten beschouwing laten, lagen ze bijna 20% boven normaal voor de meest recente week, en de tendens is stijgend,” verklaart Alex Berenson op zijn Substack.

Duitsland bevindt zich in een soortgelijk moeras met bijna 78.000 gerapporteerde alle-oorzaken sterfgevallen, een cijfer dat 10 procent hoger ligt dan wat werd verwacht.

“Sterftecijfers (in Duitsland) in september 2021: 10% boven de mediaan van de vorige jaren,” voegt Berenson eraan toe.

Meer jongeren sterven aan covid-prikken dan ouderen

In Denemarken, Finland en Noorwegen is het aantal “mysterieuze” covid -sterfgevallen momenteel hoger dan ooit tevoren, zelfs tijdens het “ergste” van de pandemie. Het aantal sterfgevallen begon in deze drie landen echt te stijgen onmiddellijk na de uitrol van het “vaccin”.

Al vijf maanden op rij heeft Denemarken het 10-jarig record van mensen die sterven aan “alle oorzaken” verbroken. Intussen zijn er in deze periode praktisch geen sterfgevallen veroorzaakt door “covid”.

Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Israël laten allemaal soortgelijke alarmerende cijfers zien. En het toeval wil dat alle drie deze landen extreem hoge “vaccinatie”-percentages hebben.

Interessant is dat de slechtst getroffen bevolkingsgroep in dit alles de jongeren zijn, die in een veel hoger tempo sterven aan de injecties dan de ouderen. Men zou denken dat het tegendeel waar zou zijn.

“Terwijl het aantal COVID-doden grotendeels beperkt is gebleven tot ouderen… zijn het de jongeren die het zwaarst te lijden hebben onder vaccinatieschade,” meldde LifeSiteNews, zoals door Unz werd doorgegeven (zie Frontnieuws Overmatige sterfgevallen wijzen op ontvolkingsagenda).

“Volgens VigiAccess, de database van de Wereldgezondheidsorganisatie over ongewenste bijwerkingen, is 41% van de meer dan 2,4 miljoen tot nu toe gerapporteerde vaccinverwondingen toe te schrijven aan mensen onder de 44 jaar, en slechts zes procent aan mensen boven de 75 jaar.

Het is met andere woorden een genocide op de jongeren die plaatsvindt met deze injecties.

Niet alleen sterfgevallen, maar ook ernstige verwondingen nemen toe door deze injecties. Denk aan zaken als hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels, aandoeningen van de bloedsomloop en neurologische problemen, dezelfde door vaccins veroorzaakte kwalen waar we voor gewaarschuwd zijn door de artsen en wetenschappers die ons vanaf het begin de waarheid hebben verteld,” merkt Unz’s Mike Whitney op.

“Eenvoudig gezegd, de vaccins verhogen het aantal sterfgevallen, in plaats van ze te verlagen,” voegt Whitney eraan toe. “Ze maken het erger in plaats van beter.”

“Ze bestendigen de crisis in plaats van haar te beëindigen. En dat is waarom de rode lijn in de grafiek omhoog wijst. Het is een indicatie dat het dodental zal blijven stijgen zolang we blijven doen wat we nu doen, miljoenen mensen inenten met een cytotoxische ziekteverwekker die bloedklonters, ontstekingen en auto-immuniteit teweegbrengt.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het wordt allemaal logisch als je je realiseert dat ze ons willen vermoorden

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet