Een Franse activiste tegen massamigratie werd seksueel misbruikt door een Afrikaanse migrant die bij haar thuis inbrak en haar aan een schrijnende beproeving onderwierp volgens SummitNews.

Thaïs d’Escufon, een voormalige woordvoerster van de verboden Generation Identitair-beweging, vertelde over de aanval aan de krant Le Figaro.

De activiste was op weg naar huis in Lyon na een workout in de sportschool toen ze werd aangeklampt door de man, die haar vertelde dat hij Tunesiër was.

“De man volgde me en stormde het appartement binnen zodra ik de sleutel omdraaide,” zei d’Escufon, eraan toevoegend dat de aanvaller gebruik maakte van het feit dat ze een koptelefoon droeg.

De dader nam bezit van d’Escufon’s sleutels en sloot beiden samen op in het huis voordat hij probeerde haar seksueel aan te randen.

“Hij vraagt me of hij een kans bij me heeft, ik zeg hem nee. Hij wil me kussen, maar ik stribbelde tegen. Het lukte hem op een gegeven moment om mijn lippen te beroeren. Ik begin te huilen en zeg dat hij moet gaan. Hij zegt me te wachten, dat hij me iets gaat vragen, maar ik ben in paniek, en hij houdt mijn polsen vast. Terwijl hij mijn polsen vasthoudt, laat hij me op de zitzak bij de deur zitten, ik zeg dat hij moet gaan, en hij zegt dat ik hem moet pijpen. In paniek huil ik nog meer, ik ben doodsbang. Hij laat me los, ik spring op, het lukt me de deur te openen en hem naar buiten te duwen, hij gaat naar links, en ik sluit de deur snel achter me.”

De would-be verkrachter probeerde d’Escufon op vreemde wijze te charmeren door haar te vertellen dat ze “zeer Franse trekken” had en mooi was. Hij zei ook tegen haar: “Ik weet dat jullie in Frankrijk denken dat alle Arabieren slecht zijn, zo ben ik niet, dat zweer ik voor God.”

De man, die ervoor zorgde zijn sigarettenpeuken op te rapen voordat hij vluchtte om geen bewijs achter te laten dat hij daar was geweest, wordt nu gezocht voor vervolging op beschuldiging van “aanranding, huisinbraak en seksuele intimidatie”.

“Dit is wat duizenden Franse vrouwen elke dag meemaken. Wat mij is overkomen, is wat ik aan de kaak stel en waarvoor ik gecensureerd word,” zei d’Escufon, een verwijzing naar hoe de Franse regering afgelopen zomer de ontbinding van Generation Identitair gelastte.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Fransen in Parijs starten stedelijke guerrillaoorlog tegen door Macron geïmporteerde cracknegers in de wijk Stalingrad

Source: dissident.one

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet