Een met corona besmette man mocht samen met zijn vrouw overal naar binnen. De man belde de GGD en kreeg de bevestiging dat hun QR-code gewoon geldig zou blijven vanwege hun vaccinatie.

Het stel kon na een positieve coronatest uit eten, naar het Amsterdam Dance Event én op vakantie. “Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die na een vaccinatie toch besmet wordt en zijn QR-code behoudt om overal toegang te blijven houden,” zei de man tegen Hart van Nederland.

Geef ons onze vrijheid terug nu!

Het ministerie van Volksgezondheid zei in een reactie: “Het is wat het is.” Volgens het ministerie is het ‘technisch niet haalbaar’ om dat aan te passen.

Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) haalt op Twitter snoeihard uit naar de coronaminister. “Deze farce heeft Hugo de Jonge gecreëerd! Totaal ziek beleid. Geef ons onze vrijheid terug nu!”

Hugo de Jonge vraagt met spoed 400 IC-plekken. O nee, wacht…

Agema vindt het ook onbestaanbaar dat er na ruim anderhalf jaar nog altijd geen extra IC-bedden zijn geregeld. Toen minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus burgemeesters maandag vroeg om snel 800 opvangplekken voor asielzoekers in te richten, twitterde ze: “Hugo de Jonge vraagt met spoed 400 IC-plekken. O nee, wacht…”

5
26
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet