De belangrijkste medisch adviseur van het Witte Huis, Antony Fauci, zei in het weekend dat het Biden-regime iedereen, inclusief kinderen, gaat “verplichten” om de experimentele injecties van Big Pharma te nemen als ze niet “overgehaald” worden om ze te nemen en riep op om Amerikanen te verbieden om te vliegen, naar het werk te gaan, te studeren of naar school te gaan als ze weigeren om zich te onderwerpen.

De stap komt slechts enkele dagen nadat Fauci zei dat Amerikanen een derde vaccinatie moeten nemen om als “volledig gevaccineerd” te worden beschouwd, meldt Information Liberation.

“We hebben een behoorlijk hardcore groep mensen die we proberen over te halen — of te verplichten als ze niet overtuigd zijn — om zich te laten vaccineren,” vertelde Fauci de Association of LGBTQ Journalists op zondag.

Fauci beweerde verder dat het vaccineren van deze “recalcitrante groep” “de sleutel tot het beëindigen van deze [pandemie]” zou zijn, voordat hij onmiddellijk zijn vergaande bewering terugdraaide en zei dat het alleen het totale aantal infecties zou “verminderen”.

“Dus we hebben ongeveer 75 miljoen mensen die in aanmerking komen om gevaccineerd te worden en die nog niet gevaccineerd zijn, dat is de sleutel om dit te beëindigen,” zei Fauci. “Ik bedoel dat zou de sleutel zijn, um, je zou het aantal infecties drastisch verminderen als we de overgrote meerderheid van die recalcitrante groep zouden laten vaccineren.”

Fauci heeft in het weekend ook gezegd dat Amerikanen die niet gevaccineerd zijn, een vliegverbod zouden moeten krijgen en dat kinderen gedwongen zouden moeten worden de injectie te nemen om naar school te gaan (hoewel uit studies blijkt dat jongens meer risico lopen door de injectie dan door het virus zelf).

Fauci beweerde dat als we 70% van de Amerikanen zouden vaccineren, we “kudde-immuniteit” zouden bereiken, maar het ultra-gevaccineerde Israël, waar meer dan 84% van de volwassenen is gevaccineerd, meldde slechts twee weken geleden het hoogste aantal gevallen per hoofd van de bevolking ter wereld en hun regering is al bezig met het uitdelen van booster-vaccinaties en vertelt iedereen zich voor te bereiden op een vierde vaccinatie in de nabije toekomst.

Ierland, waar bijna 90% van de volwassen bevolking is gevaccineerd, meldde vrijdag dat 54% van de patiënten in hun ziekenhuizen met covid volledig was gevaccineerd.

Fauci zei vrijdag dat hij persoonlijk iedereen zou opdragen de experimentele injecties van Big Pharma te nemen om een baan te hebben.

Vorig jaar wimpelde Fauci het idee van verplichte vaccins af en zei dat de regering ze “nooit zou verplichten” “voor een deel van het grote publiek”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Joe Biden is niet incompetent – Hij doet precies waarvoor hij is aangenomen: Amerika laten instorten

Source: dissident.one

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!