Karen Croake Heisler, gerenommeerd professor emerita aan de Universiteit van Notre Dame niet ver van Chicago in de Amerikaanse staat Illinois, had zich onderscheiden als een van de meest hartstochtelijke en fanatieke voorstanders van de Corona-maatregelen en van de vaccinatiecampagne. Ze deinsde er zelfs niet voor terug om de ongevaccineerden publiekelijk te “vervloeken”. Nu is de fanatieke vaccinatiepropagandiste overleden – 12 dagen nadat zij de derde Biontec/Pfizer “booster” in haar lichaam had laten injecteren. Ze was 67 jaar oud.

Volgens haar eigen informatie op Heislers Twitter-account, waar de ex-professor gretig haar “vaccinatievorderingen” bijwerkte (zoals gedocumenteerd door “The Covid Blog“), had zij haar eerste dosis van het mRNA-vaccin op 13 januari ontvangen, meldt Report24. De tweede dosis moet begin april zijn toegediend, want op 9 april meldde de bejaarde dat zij en haar man slechts lichte reacties op het vaccin hadden ondervonden en slechts lichte pijn aan de arm hadden.

Kanker verergerde na “booster shot”

Deze vermeende “volledige bescherming” was waarschijnlijk niet genoeg voor de academica, die ook in andere Corona-zaken “voorbeeldig” was en zich het liefst buiten met maskers liet fotograferen (en zelfs haar hond uitliet met een speciaal FFP-masker): Op 7 september kreeg zij de derde dosis toegediend. Na de “herhalingsvaccinatie” verslechterde de gezondheidstoestand van de vrouw, die voordien als gezond werd omschreven, snel; minder dan twee weken later was zij dood (rouwadvertentie van haar alma mater zie hier). Ook in haar geval zal het niet mogelijk zijn een rechtstreeks verband met de inenting aan te tonen. Er zijn echter steeds meer berichten over mensen die kanker krijgen na een Corona-vaccinatie of wier bestaande kanker zich plotseling “explosief” uitbreidt.

Vaccinatie onverzettelijk verdedigd

Heisler, die van 1993 tot 2018 lesgaf aan de faculteit Film, Televisie en Theater (FTT) van de universiteit, verdedigde vaccinatie tot haar laatste adem onverzettelijk – en liet haar “consequente vijandigheid” de vrije loop, aldus “The Covid Blog”: ongevaccineerden zijn “egoïstisch”, ze zouden thuis moeten blijven tot ze “bij zinnen komen”, en wie vaccinatie weigert is trouwens verantwoordelijk voor zijn ziekte. Uiteindelijk was zij het die niet bij zinnen kwam.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Onvruchtbaarheid, kanker en HIV-achtige symptomen bij jonge vrouwen na mRNA-vaccinatie

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet