Volgens een donderdag gepubliceerd rapport van Reuters zijn verschillende Covid-19-vaccins fabrikanten bezorgd over het gebruik van de experimentele injecties op migrantenpopulaties.

De farmaceutische bedrijven zijn bezorgd dat, omdat de vluchtelingen of migranten niet gebonden zijn aan territoriale wetten, ze technisch gezien een rechtszaak zouden kunnen aanspannen als er een bijwerking optreedt.

De Verenigde Naties geven toe dat de meeste landen vastzitten aan contracten met de vaccinfabrikanten die immuniteit eisten tegen alle juridische gevolgen voor mogelijke negatieve gezondheidseffecten die verband houden met de injecties, bericht Infowars.com.

Veel fabrikanten van COVID-19 vaccins hebben geëist dat landen hen schadeloos stellen voor eventuele nadelige gevolgen die individuen ondervinden als gevolg van de vaccins, aldus de Verenigde Naties 3/7 pic.twitter.com/rapKOek6Ic

– Reuters (@Reuters) 16 december 2021

Volgens een CNBC-artikel uit 2020: “In februari beriep minister Alex Azar van Volksgezondheid en Human Services zich op de Public Readiness and Emergency Preparedness Act. De wet uit 2005 geeft de HHS-secretaris de bevoegdheid om juridische bescherming te bieden aan bedrijven die kritieke medische voorraden maken of distribueren, zoals vaccins en behandelingen, tenzij er sprake is van ‘opzettelijk wangedrag’ van het bedrijf. De bescherming duurt tot 2024.”

Dallas, Texas arbeidsrechtadvocaat Rogge Dunn merkte destijds op: “Het is zeer zeldzaam dat een algemene immuniteitswet wordt aangenomen. Farmaceutische bedrijven worden meestal niet veel aansprakelijkheidsbescherming geboden door de wet.”

De Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA, die de vaccins noodgoedkeuring heeft gegeven, of werkgevers die de prik als arbeidsvoorwaarde opleggen, zijn ook bij wet beschermd tegen rechtszaken.

In september vertelde Seth Berkley, CEO van Gavi, aan Joe Biden’s Covid-19 Top dat hij vindt dat fabrikanten moeten afzien van “de eisen voor schadeloosstelling voor de humanitaire buffer, die een levenslijn is voor vluchtelingen…”

Ik heb fabrikanten opgeroepen om meer transparantie te betrachten over hun orderportefeuilles en leveringstermijnen, en om af te zien van de eis tot schadeloosstelling voor de humanitaire buffer, die een reddingslijn is voor vluchtelingen, ISP’s en degenen die lijden onder humanitaire noodsituaties wereldwijd. – Seth Berkley (@GaviSeth) 22 september 2021

Dus de producenten van het meest wijdverspreide en experimentele medische programma in de geschiedenis van de mensheid zouden hun injecties niet verkopen aan wanhopige naties tenzij ze vrij zouden zijn van compensaties als het mis zou gaan, en nu zullen ze ze niet aan de meest kwetsbare mensen ter wereld geven uit angst aansprakelijk te worden gesteld.

Dit zijn niet de handelingen van een groep die denkt dat hun product “veilig en doeltreffend” is, en het is reeds bewezen dat het veel gevaarlijker is dan geadverteerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse verpleegster geschokt door coronavaccinaties bijwerkingen: “Iemand moet iets doen aan deze waanzin!”

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet