Het Duitse blog Corona-blog.net kreeg een verslag toegestuurd van een man op Facebook die de dramatische gevolgen beschrijft van een vaccinatie met het vaccin van de fabrikant Moderna. De berichten worden hier geherpubliceerd.

In tot nu toe drie berichten beschrijft Frank Mombauer zijn bijwerkingen van de vaccinatie met opname in een kliniek in Gummersbach en het daaropvolgende herstel in een revalidatie-inrichting. Daar merkte hij dat bijwerkingen van vaccinaties niet zo zeldzaam zijn als de mainstream media ons willen doen geloven.
Frank Mombauer werd op 11.07.2021 ingeënt, een dag later schrijft hij:

Wat zal ik niet meer doen?
Nog een vaccinatie tegen Covid 19 nemen!
Mijn vrouw en ik zijn gisteren met de ambulance naar het ziekenhuis in Gummmersbach gebracht – vanwege bijwerkingen van het Moderna vaccin (dat in zeldzame gevallen – zoals bij mij – ook verlamming in het gezicht kan veroorzaken).

Gelukkig kan een beroerte medisch worden uitgesloten, die ook als zeldzame bijwerking kan optreden). In ieder geval heb ik nog steeds last van spraakmoeilijkheden naast de gevolgen van de inenting “koorts en pijnlijke ledematen” (ook al is dit al iets verbeterd).

Ik laat me in ieder geval niet meer vaccineren, temeer daar de ziekenhuizen die ik gisteren bezocht alleen maar hun schouders ophalen als het gaat om de gevolgen van vaccinaties, omdat de op gegevens gebaseerde kennis flinterdun is (en de behandelende artsen geven dat openlijk toe).
In ieder geval, mijn vertrouwen als “vaccinatie slachtoffer” is weg! Ik wil nu geen fundamentele discussies – het is mijn verklaring, mijn ervaring en mijn leven. Punt uit!

Frank Mombauer, 12.07.2021
Op 26.07.2021 begint de man dan aan zijn revalidatie. Daar schrijft hij:

Begroeting bij de start van de revalidatie: “Er komen hier steeds meer mensen die een beroerte hebben gekregen na vaccinatie!” Mijn antwoord: “Het zou mooi zijn als helemaal geen enkele gevaccineerde een beroerte zou krijgen!”

Frank Mombauer, 26.07.2021
Op 03.08.2021 is er de laatste update uit de revalidatie-inrichting tot nu toe:

Covid 19 en de (vaccinatie) gevolgen
Ik ben nu al meer dan een week aan het revalideren. Mijn medepatiënten, met wie ik voor het merendeel contact heb, zijn ofwel voormalige Covid 19-patiënten (die lijden aan diverse late gevolgen zoals neuritis, diverse verlammingsverschijnselen, enz.), ofwel patiënten die lijden aan de zogenaamde inentingseffecten en door onder meer beroertes direct of indirect uit het leven zijn gestoten, en wier lot in geen enkele statistiek wordt opgetekend.

Dit “lot” verenigt ons en maakt duidelijk dat vaccinatieschade veel vaker voorkomt dan uit de statistieken blijkt!

Waarom de statistieken persoonlijke lotgevallen uitsluiten, kan worden beantwoord door degenen die hier verantwoordelijkheid dragen. Maar onvolledige statistieken vertekenen – bewust of onbewust – het causale beeld van de aanpak van deze pandemie.

Wie verwijst naar de vaccinatiesuccessen moet eerlijkheidshalve ook de volle aandacht vestigen op de mogelijke vaccinatiegevolgen en eerlijke en volledige statistieken bijhouden!

Tot de Corona-waarheid behoort ook dat naast de Corona-patiënten ook de mensen die ziek zijn geworden als gevolg van de vaccinatie in de statistieken moeten worden opgenomen! Een blik op mijn kliniek alleen al verraadt dit: Het gaat hier geenszins om individuele gevallen, maar om een toenemend aantal mensen dat als gevolg van inenting moet worden behandeld!

Over mezelf: Gelukkig zijn mijn eventuele vaccinatiegevolgen nu volledig hersteld. Een van de oorzaken van mijn beroerte was atherotrombose. Als gevolg van de verhoogde stollingswaarden kan een feitelijk verband met de vaccinatie niet worden uitgesloten, net zoals zwaarlijvigheid en hoge bloeddruk dat niet kunnen. De feedback over het onderwerp “gevolgen van vaccinatie” is tot dusver overweldigend geweest en wijst op een aanzienlijk hoger aantal ongemelde gevallen!

Blijf gezond!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 ‘vaccins’

Volg Frontnieuws op Telegram

2 gedachte over ““Er komen hier steeds meer mensen die na de vaccinatie een beroerte hebben gehad””
 1. Goede avond, ik heb niet echt een reactie over het gepresenteerde, maar echt een opmerking over hoe het wordt gepresenteerd. U maakt gebruik van een licht grijze letter op een witte ondergrond die niet echt wit is. Dit is nauwelijks of beter gezegd eigenlijk helemaal niet goed te lezen.
  Zou de letter zwarter gemaakt kunnen worden? Of in ieder geval een letter kiezen die zwarter over komt?
  U kunt bv Georgia Semi Bold kunnen gebruiken, dat is ook een hele prettige letter om te lezen.
  Hopelijk wilt u hier ets aan doen.
  Dank u wel. Groet Leo Knotter

  1. Thanks, ik ga kijken wat ik hiermee kan, als het simpel is het aan te passen gaan we er mee aan de slag, indien u meer tips heeft of er zelfs verstand van heeft laat het ons dan aub weten.

   MVG

   team HNMDA

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!