Dr. Malone deelt zijn berekeningen gebaseerd op CDC/VAERS gegevens: het Pfizer vaccin heeft 3-5 keer meer kans op ziekenhuisopname van een man van 12-17 jaar dan Covid zelf. Voor een vrouw van dezelfde leeftijd is de kans op ziekenhuisopname door het vaccin 4-5 keer groter dan door Covid, schrijft tapnewswire.com.

Vrouwen van 12-17 jaar hebben 72% meer kans om aan het vaccin te overlijden dan aan Covid.

Aziaten zijn overgestapt van vaccinatie op Ivermectine.

Helaas heeft de westerse wereld een media die afwijkende meningen onderdrukt in plaats van ze in het publieke debat te brengen. Het enige dat de meeste westerse mensen horen, zijn de leugens die de belangen van het establishment dienen. Westerse volkeren worden in alle opzichten verblind door een Ministerie van Propaganda.

Het liegende tuig van de pers, de medische bureaucraten, en de bedriegers die betaald worden om te liegen voor Big Pharma, proberen te beweren dat de toename van gevallen in gevaccineerde landen de nieuwe “Deltavariant” is, terwijl ze tegelijkertijd beweren dat de vaccins beschermen tegen de “Deltavariant”.

CDC directeur Rochelle Walensky beweert ten onrechte dat “als je volledig gevaccineerd bent, je beschermd bent tegen ernstige COVID, ziekenhuisopname en overlijden, en zelfs beschermd bent tegen de bekende varianten, waaronder de delta variant, die in dit land circuleren.” Onafhankelijke wetenschappers suggereren dat de sterke stijging van het aantal gevallen in gevaccineerde landen wordt veroorzaakt door het vaccin zelf, dat net als het virus het spike-eiwit in het lichaam vrijgeeft. De mainstream media blijven de feiten verdoezelen, en onafhankelijke deskundigen die alarm slaan worden nog steeds gecensureerd, belachelijk gemaakt en bedreigd met ontslag.

Een zich ontvouwende gezondheidscatastrofe wordt in de doofpot gestopt terwijl het voor onze ogen gebeurt.

Hier is het laatste Amerikaanse CDC rapport over schadelijke bijwerkingen van vaccins. Vergeet niet dat het VAERS rapportagesysteem in het beste geval slechts 10% van de bijwerkingen van vaccins registreert:

CDC: 10,991 Dead, 551,172 Injuries Following COVID-19 Injections

Hier is een rapport waarin wordt beweerd dat sterfgevallen ernstig worden ondergerapporteerd door VAERS. Aangezien de gedrukte media, tv en NPR 100% onbetrouwbaar zijn, samen met een hoog percentage van de internetmedia, is het moeilijk om te weten wat we van dit rapport moeten denken.

Hier is een grote hoeveelheid deskundige informatie over de zogenaamde Covid vaccins en hun zeer reële gevaren: zie dit.

Een maand geleden postte ik de bezorgdheid van Dr. Robert Malone over de gevaren die de vaccins voor vele delen van de bevolking inhouden.

Het ernstige probleem waarmee we worden geconfronteerd is dat bijna de gehele medische wereld, regeringen en media voor 100% zijn ondergedompeld in de hype dat vaccins het antwoord zijn. Zij blijven het hoge en stijgende aantal sterfgevallen en bijwerkingen van de vaccins “zeldzaam” noemen.

Zij wijten nu het verbazingwekkende aantal nieuwe gevallen onder sterk gevaccineerde bevolkingsgroepen aan een mutatie of een nieuwe variant. Het gaat hun vermogen te boven om na te gaan of het vaccin zelf de oorzaak is van de nieuwe uitbraak. Mensen die zo schuldig zijn aan massaal bedrog, moord en letsel zijn niet in staat hun fout in te zien. Aangezien incompetente of corrupte regeringen de vaccinmakers hebben afgeschermd van aansprakelijkheid, is er geen hulp voor de families van degenen die door het vaccin zijn gedood en geen medische hulp voor degenen die door het vaccin verwond zijn geraakt. Aangezien het corrupte medische establishment de gevaren van de vaccins niet wil erkennen, wordt er geen onderzoek gedaan naar manieren om de door de vaccins veroorzaakte gezondheidsproblemen te genezen of te verbeteren. In plaats daarvan gaat het establishment door met vaccineren, met veel werkgevers en universiteiten die vaccinatie verplicht stellen en de dwaas in het Witte Huis die agenten van deur tot deur wil sturen om “anti-vaxxers” te vaccineren. Frankrijk en Griekenland proberen Covid-paspoorten op te leggen om hun hele bevolking te dwingen injecties te accepteren met een ongetest, experimenteel, en nu bewezen zeer gevaarlijk vaccin. Biden eist dat Facebook iedereen het zwijgen oplegt die vraagtekens zet bij het Covid-vaccin – zie dit.

We zijn overal getuige van het complete en totale falen van de overheid en de volksgezondheidsbureaucratieën.

Sommige artsen en wetenschappers vrezen dat de spike-eiwitten in de vaccins die de vitale organen van het lichaam aanvallen, ertoe zullen leiden dat een hoog percentage van de gevaccineerden binnen drie jaar zal sterven, met als gevolg de ineenstorting van samenlevingen. Het kan zelfs te laat zijn om de situatie te herstellen, en het establishment is in totale ontkenning.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Britse regering en corrupte wetenschappelijke adviseurs moeten terechtstaan voor “Misdaden tegen de Mensheid en Massamoord”

Volg Frontnieuws op Telegram

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.