Voormalig Kommando Spezialkräfte (KSK) luitenant geeft zijn 68 onderscheidingen terug aan de Duitse regering en kondigt aan dat hij met nog eens 650 – 700 veteranen zullen zorgen voor de bescherming van de wandelaars (vreedzame deelnemers aan wandeldemonstraties), schrijft Michael Mannheimer.

Dit is nog maar het begin: steeds meer politieagenten, soldaten, officieren en leden van speciale strijdkrachten keren zich tegen het moorddadige beleid van het Nieuwe Duitsland: een land dat binnen 30 jaar na de in feite overname door de stalinistische DDR (camouflageterm: “hereniging”) is veranderd in een autoritair-dictatoriaal systeem naar het voorbeeld van het bolsjewisme.

Gearresteerde Bundeswehr soldaat is weer op vrije voeten

München: Na zijn arrestatie voor een “bedreigende video” is een Bundeswehr-soldaat weer vrij. Volgens een politiewoordvoerder zag het verantwoordelijke parket geen reden tot arrestatie. Volgens het oordeel van de autoriteit vormt de man geen acuut gevaar. Het onderzoek wordt echter voortgezet omdat hij publiekelijk zou hebben opgeroepen tot strafbare feiten. In een video had de man onder meer opgeroepen tot verzet tegen de Corona-maatregelen en gesproken over een waarschuwing aan het adres van de Duitse regering. Volgens informatie van de BR is de man 29 jaar oud en gestationeerd in de Hochstaufen-kazerne in Bad Reichenhall. (Bron: BR24 News, 31.12.2021)

“De Bundeswehr-soldaat was donderdagavond op de Odeonsplatz in München gearresteerd nadat hij in een internetvideo bedreigingen tegen de staat had geuit. In het videofragment, dat ongeveer een minuut duurt, eist de man, die zich sergeant eerste klas noemt, onder meer de intrekking van de Coronamaatregelen van de staat en de gedoogplicht, volgens welke de covidvaccinatie een vereiste werd bij de Bundeswehr.”

Van dpa 31.12.2021,
https://www.nordbayern.de/politik/munchen-nach-drohvideo-festgenommener-soldat-wieder-auf-freiem-fuss-1.11685985

Politici raken steeds meer in paniek als gevolg van de opstand van steeds meer delen van hun speciale inzettroepen

Men kan er zeker van zijn dat de reden voor zijn vrijlating veel meer te vinden is in de paniekvrees van de politieke misdadigerskliek dat de officieren in Duitsland solidair zouden zijn met de sergeant eerste klas en zij de steun van de Bundeswehr zouden verliezen. Want niet alleen bij de Bundeswehr, maar ook bij alle politie-eenheden in Duitsland, bij de rijkspolitie en, zoals u zo dadelijk zult lezen, zelfs bij de Speciale Strijdkrachten, heeft de stemming zich dramatisch tegen de politici gekeerd. Er is toch nog een democratische kern in Duitsland die dit dictatoriale systeem omver zou kunnen werpen.

Duitsland is een van de hotspots van de Nieuwe Wereldorde. En zij die de Duitsers nog steeds beschuldigen van lafheid en onderdanigheid, hebben geen idee wat er werkelijk aan de hand is in dit land. Alleen al op één dag in de afgelopen week vonden in 915 plaatsen, gemeenschappen en steden gelijktijdig demonstraties tegen het wrede onderdrukkingssysteem plaats. In geen enkel ander land ter wereld wordt zo massaal gedemonstreerd tegen de NWO-kliek van politici. Dat dit alles in de Duitse mainstream media wordt verzwegen, hoeft hier niet te worden gemeld.

Voormalig Kommando Spezialkräfte (KSK) luitenant geeft zijn 68 onderscheidingen terug aan de Duitse regering en kondigt aan dat hij en nog 650 – 700 veteranen de bescherming van de wandelaars op zich zullen nemen.

In een brief aan de Bondspresident, de Bondskanselier en de Bondsminister van Defensie kondigt de gepensioneerde Oberleutnant Schneider aan dat hij zijn onderscheidingen voor bijzondere diensten zal teruggeven. Uittreksels uit de brief van 04.01.22 (bron):

Reden

“Als ik kijk naar wat er gebeurd is in de laatste 20+ maanden, vraag ik me ernstig af over de democratische principes. Niet alleen dat u, als politici, alle grondrechten hebt ondermijnd met ware misleidingen, nee, u bent nu de bevolking massaal aan het onderdrukken.

Ieder van jullie die ooit gediend heeft, herkent mijn gedachten. Ze vallen de gehele bevolking aan door middel van politiemacht, hierna Smurfen genoemd.

Kinderen en jongeren, vrouwen en bejaarden worden nu lastig gevallen door Smurfen.
door Smurfen. En dit noemen ze politiek?

Ik deel u hierbij mede dat bijna onmiddellijk 650 – 700 veteranen zullen zorgen voor de bescherming van en, in het ergste geval, zal ingrijpen door middel van de juridisch niet te verwerpen noodhulp, zodra de Smurfen de grenzen van redelijkheid overschrijden en onnodig fysiek geweld gebruiken tegen medeburgers.”

Hier is de brief in zijn geheel

Opdat u, mijn lezers, de onduldbare toestanden die in ons land heersen niet vergeet, heb ik hier drie korte video’s bijgevoegd van wrede politie-aanvallen op vreedzame burgers.

Politieagenten vallen een vreedzame en onschuldige fietser aan

Videoduur: 40 seconden, bron: https://t.me/polizeigewaltstoppen/45

Politieagent bedreigt vreedzame demonstranten met gebruik van vuurwapen

Videoduur: 54 seconden, bron: https://t.me/polizeigewaltstoppen/20

Politiegeweld tegen weerloze vrouw. Het slachtoffer roept om hulp

Video duur: 1:51 minuten, bron: https://t.me/polizeigewaltstoppen/16

Duitsers hebben geen andere keuze dan hun regering omver te werpen
“De Germaanse geest is de geest van vrijheid.” – Georg Wilhelm Friedrich

Als u nu denkt dat de catastrofe in Duitsland eindelijk een wending ten goede zal nemen, moet ik u helaas bitter teleurstellen. Nooit in de geschiedenis is een regering afgetreden die haar volk heeft getreiterd, gechanteerd en getiranniseerd. Na de bekendmaking van de KSK ex-luitenant en drager van 68 dapperheidsorden, laat niemand geloven dat iemand in de bondsregering en de leidende politieke kliek hiervan dusdanig onder de indruk zou zijn dat zij vrijwillig afstand zouden doen van de macht en Duitsland terug zouden brengen in normale democratische omstandigheden.

Het tegendeel zal het geval zijn: onopgemerkt door het publiek en verborgen door de prostituerende media, zullen de Duitse politici overgaan tot het zuiveren van het leger, de politie en de speciale strijdkrachten. Zij zullen dit stap voor stap doen in salamitechniek en zullen leden van deze eenheden, die de aandacht hebben getrokken met ook maar de geringste kritische opmerkingen over het huidige regeringsbeleid, met vervroegd pensioen sturen of hen eenvoudigweg ontslaan. De troepen weten dit en zij weten dat als zij enig effect willen sorteren, zij zeer snel, zeer massaal en zeer krachtig zullen moeten optreden.

Maar uiteindelijk rest het Duitse volk niets anders dan de misdadige regering omver te werpen, en dan niet alleen de federale regering: alle deelstaatregeringen van Duitsland hebben zich medeplichtig getoond aan deze grootste politieke misdaad tegen het Duitse volk en moeten eveneens omvergeworpen worden en hun afgevaardigden moeten gearresteerd en gevangengezet worden. Hetzelfde geldt voor de mainstream media, de met de regering samenwerkende vakbonden en de hoogste vertegenwoordigers van de twee kerken, die zich (uitzonderingen daargelaten) weer eens handlangers van een tiranniek systeem hebben betoond en geen woord hebben gerept over de dodelijke massavaccinaties van de federale regering, geen woord over de dodelijke injecties in bejaardentehuizen en geen woord over de volstrekt illegale en diep onmenselijke massavaccinatie van pasgeborenen.

Het volk heeft nu geen andere keuze dan te bewijzen dat niet de regering, maar het volk zelf de soeverein is. Het jaar 2022 is de laatste kans voor de Duitsers om hun vrijheden terug te winnen.

Deze beoordeling wordt overigens bevestigd door Robert Kennedy Jr. in zijn toespraak van 2 januari tot het Amerikaanse volk en de volkeren van de wereld:

Belangrijke boodschap van Robert Kennedy, Jr. voor het jaar 2022

“En ik zal jullie drie dingen vertellen die jullie op dit kritieke moment niet mogen vergeten.

De eerste is dat wanneer de regering eenmaal macht heeft verworven, zij deze nooit vrijwillig afstaat. En dat is slechts één regel die zo zeker is als de zwaartekracht. 

Het tweede dat wij moeten weten is dat elke macht die de regering onder het voorwendsel van deze pandemie verwerft, deze uiteindelijk tot het uiterste zal misbruiken. 

Het derde dat u moet weten is dat niemand ooit een totalitarisme heeft beëindigd door bevelen op te volgen. Elke keer als je toegeeft, worden de eisen groter en groter. We moeten hier en nu een oplossing vinden. Dit is de heuvel waarop we zullen sterven. Ze richten zich op onze banen. Ze zitten achter het vrije verkeer aan.

Nu zitten ze achter onze kinderen aan en hebben wij als ouders de plicht ze te beschermen.

In de geschiedenis is er nog nooit een regering geweest die tegen haar volk zei: “We gaan de kinderen vragen zich op te offeren en risico’s te nemen om oude mensen te redden.”

Met de ouderen, de volwassenen, is het altijd andersom. De volwassenen brengen zichzelf in gevaar om hun kinderen te beschermen. Dit is een ethische vraag. Het is een morele kwestie. Het is een kwestie van karakter voor ieder van ons. En het is een kwestie van behoud van democratie en volksgezondheid. We moeten nu allemaal opstaan en alles doen wat in ons vermogen ligt om een einde te maken aan deze machtsspelletjes van autoritaire machten die ons proberen te beroven van de gezondheid van onze kinderen.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse artsen en advocaten beoordelen bloeduitstrijkjes van mensen die Covid-injecties hebben gehad: “Voor mij is dit euthanasie. Voor mij is dit massamoord, een misdaad op grote schaal”

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet