In deze schokkende video geeft Dr. Thomas Jendges een laatste waarschuwing voordat hij zelfmoord pleegt? Hij was de chef van een kliniek in Cheminitz in Duitsland en heeft zelfmoord gepleegd nadat hij had verklaard dat hij niet langer kon leven met leugens tegen burgers en patiënten en de ‘vaccins’ genocide noemde. Chemnitz rouwt om het verlies van Dr. Thomas Jendges (55), bericht Thetruthseeker.co.uk.

Wat de waarheid van het overlijden ook moge zijn, zijn moedige, waarheidsgetrouwe, eerlijke en eervolle videoboodschap STAAT!

Het hoofd van het ziekenhuis van Chemnitz is dinsdagmorgen 2 november 2021 van het ziekenhuisgebouw aan de Flemmingstrasse “gevallen”. Hij overleed ter plekke aan zijn ernstige verwondingen. (Op zelfmoord laten lijken?)

GERMAN DR. THOMAS JENDGES WITH A LAST MESSAGE BEFORE COMMITTING SUICIDE

Stessnews.online bericht:

Er circuleren berichten over een brief [videobrief hierboven? red.] die de overledene vermoedelijk heeft achtergelaten. Jendges pleegde naar verluidt zelfmoord om een ​​voorbeeld te stellen tegen de Covid-vaccinaties. Dit zijn “agenten voor biologische oorlogsvoering”, zo staat er in de berichten. Ook zou hij het vaccin in zijn brief hebben beschreven als “genocide en een misdaad tegen de mensheid.”

Volgens Las repúblicas zou Dr. Thomas Jendges, in de afscheidsbrief die Dr. Thomas Jendges voor zijn zelfmoord schreef en de publicatie ervan eiste, harde kritiek hebben geuit op het informatiebeleid van regeringen bij het omgaan met de gevaarlijkheid van Covid-vaccins. De constante leugens en bedrog aan de patiënten en de gevaccineerden dat de vaccins zogenaamd onschadelijk zijn, hij kon ze niet langer verdragen, zegt het in de brief.

Hij veroordeelt het vaccineren van de bevolking met experimentele en dodelijke vaccins tegen Covid-19, dat in feite meer een biologisch oorlogsmiddel is, gemaakt en gemanipuleerd voor dat gebruik, dan voor enig ander bekend nut. Voor Dr. Thomas Jendges is er sprake van genocide en een misdaad tegen de mensheid, zo meldt hij in de brief, volgens de Duitse pers zoals de krant Bild.

Omdat de burgemeester dreigde hem te ontslaan als hij niet langer in de door overheidsbevel opgelegde onderdanige lijn bleef en weigerde patiënten in de kliniek in te enten, waren er vermoedelijk geen opties meer voor Jendges. Deze ziekenhuisdirecteur heeft geen steun willen verlenen aan de misdaden van de federale regering, de deelstaatregering en zijn trouwe handlangers. Dus was hij van mening dat zijn zelfmoord de enige manier was om zich tegen hen te verzetten.

Dit zijn enkele details uit de afscheidsbrief die momenteel in omloop zijn. Hoewel Dr. Jendges opdracht heeft gegeven tot publicatie van zijn gehele afscheidsbrief, blijft de burgemeester van Chemnitz, Sven Schulze van de SPD, volgens de huidige stand van kennis deze publicatie tegenhouden. In verschillende fora hebben zich talrijke groepen gevormd die eisen dat Schulze zijn blokkerende houding laat varen en eindelijk de laatste wens van Jendges respecteert.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter doet bloed- en immuunsysteemtest voor en na COVID-vaccinatie, de alarmerende resultaten motiveren hem om deze video te delen

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet