De druk op de ongevaccineerden wordt groter en groter. De Duitse krant Bild.de meldt dat de deelstaat Hessen een motie heeft aangenomen die levensmiddelenwinkels zal toestaan te beslissen of zij ongevaccineerden de toegang willen ontzeggen.

“In Hessen mogen alle detailhandelaren tot en met de supermarkt nu zelf beslissen of zij de 3G-regel (gevaccineerd, getest, hersteld) of de 2G-regel toepassen – tot nu toe golden er geen toegangsbeperkingen in supermarkten om iedereen de mogelijkheid van basiszorg te bieden.

De kanselarij van de deelstaat Hessen heeft tegenover BILD bevestigd dat het “2G-optiemodel” ook van toepassing is op de detailhandel in levensmiddelen.”

Een Engelstalig verslag over de ontwikkeling merkt op: “2G-regels hebben betrekking op openbare plaatsen waar alleen gevaccineerde personen de mogelijkheid krijgen om binnen te komen”, meldt Infowars.com.

De Duitse regering had supermarkten en winkels die essentiële artikelen verkopen, van de meeste beperkingen uitgesloten, maar de deelstaatregering van Hessen heeft deze beslissing nu in handen van de winkels gelegd.

De deelstaat telt meer dan zes miljoen inwoners en omvat ook de grote stad Frankfurt.

In totaal staan nu acht deelstaten in Duitsland bedrijven en organisatoren van evenementen toe de zogenaamde 2G-optie in te voeren.

Wat is het doel van deze maatregel? Om mensen die weigeren vaccins te nemen letterlijk te laten verhongeren?

Het is zover: Frans winkelpubliek wordt door de politie de toegang tot de supermarkt ontzegd omdat ze geen gezondheidspaspoort hebben

Zoals Frontnieuws eerder heeft gemeld, blijkt uit beelden uit Frankrijk hoe sommige winkels proberen mensen zonder vaccinpaspoort de toegang te ontzeggen, ondanks het feit dat de COVID-paspoortwet van het land bepaalt dat detailhandelaren met een oppervlakte van minder dan 20.000 vierkante meter worden geacht te zijn vrijgesteld.

In Chili doken eerder dit jaar videobeelden op van een bejaarde vrouw aan wie de toegang tot een supermarkt werd geweigerd omdat zij geen toestemming van de overheid had gekregen om boodschappen te doen als gevolg van de regels van het land inzake de lockdownregels.

In het Verenigd Koninkrijk dreigde het supermarktpersoneel de politie te verwittigen nadat een man die medisch was vrijgesteld van het dragen van een mondkapje, weigerde een gele sticker te dragen die het personeel hem probeerde op te plakken.

[embedded content]


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hoe zal de gescheiden samenleving eruit zien voor de ongevaccineerden?

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet