Dr. Peter McCullough – een gerenommeerd cardioloog en een zeer gepubliceerde medische wetenschapper wiens confrontatie van het COVID-19 beleid van de regering op Joe Rogan’s podcast meer dan 40 miljoen views heeft getrokken  – vertelde Wnd.com in een video-interview donderdagavond dat het officiële pandemie verhaal dat fel bewaakt wordt door de gevestigde media en social-media censors “volledig in duigen is gevallen.”

Dat verhaal, zei hij, omvatte “valse verklaringen over asymptomatische verspreiding, vertrouwen op lockdown en maskers – die duidelijk niet werkten – de onderdrukking van vroege behandeling, de massale promotie van vaccins die faalden.”

“En nu zijn we hier, bijna in een complete vrije val,” zei McCullough, verwijzend naar het recordaantal COVID-19-gevallen nu de ambtenaren erkennen dat de vaccins infectie of overdracht niet voorkomen.

McCullough merkte op dat in Californië, waar de besmettelijker maar veel mildere Omicron variant nu domineert, werknemers in de gezondheidszorg die positief testten op COVID-19 en symptomen hadden, te horen kregen dat ze weer aan het werk moesten gaan.

“Daarmee denk ik dat dat het is. Ik denk dat dat het einde is. Het verhaal is in duigen gevallen. Mensen willen deze vaccins niet,” zei McCullough.

“De vaccins moeten van de markt gehaald worden. Ze lossen het probleem duidelijk niet op.”

De focus, zei hij, zou moeten liggen op “het behandelen van hoog-risico patiënten die symptomen ontwikkelen” met een aantal van de vroege behandelingen die hij en andere artsen over de hele wereld effectief hebben bevonden, waaronder Ivermectine en een nieuw medicijn dat van de FDA toestemming voor noodgebruik heeft gekregen, Paxlovid.

McCullough citeerde een studie uit Denemarken en gegevens van het gezondheidsagentschap van het V.K. die aantonen dat de vaccins nul doeltreffendheid hebben tegen Omicron.

“Dat is geen valse informatie,” zei hij. “Ik citeer gewoon de gegevens. Dat kan allemaal worden opgezocht. Factcheckers kunnen er naar kijken. Ik weet dat ik nooit problemen zal hebben met beschuldigingen van verkeerde informatie, omdat ik gewoon de gegevens citeer.”

President Biden had duidelijk McCullough in gedachten toen hij donderdag sociale mediabedrijven en mediakanalen aanspoorde om “alsjeblieft af te rekenen met de misinformatie en desinformatie die op jullie uitzendingen te zien is. Het moet stoppen.”

McCullough wees erop dat rechtbanken in het hele land zich op zijn werk hebben gebaseerd, waaronder het Amerikaanse Hooggerechtshof, en dat hij heeft getuigd voor de Amerikaanse Senaat en daar later deze maand weer terug zal komen.

“Ik denk dat Amerika weet wie hen het eerlijke verhaal geeft.”

In het half uur durende video-interview met WND (hieronder ingesloten), besprak McCullough ook:

 • De bestraffing van artsen die het officiële COVID-verhaal tegenspreken en klinisch geïndiceerde, door de FDA goedgekeurde medicijnen off-label gebruiken, zoals Ivermectine om COVID-19-patiënten te behandelen, waaronder een collega in Maine van wie werd bevolen een psychologisch onderzoek te ondergaan nadat haar licentie was geschorst;
 • Zijn deelname aan een bijeenkomst in Washington, D.C., op 23 januari om te protesteren tegen vaccinatieverplichtingen;
 • De uitspraken van het Hooggerechtshof donderdag over vaccinatie verplichtingen;
 • De mogelijkheid dat omicron het einde van de pandemie zou kunnen betekenen, door te dienen als een “universele booster”;
 • Gegevens die aantonen dat vaccinatie averechts heeft gewerkt, waardoor de pandemie erger is geworden in landen met een hoge vaccinatiegraad;
 • De dodelijkheid van de mRNA-vaccins;
 • Zijn mening over Biden’s massale testprogramma;
 • Zijn mening over nieuwe FDA-goedgekeurde behandelingen en zijn eenvoudige, goedkope, vrij verkrijgbare protocol voor de behandeling van omicron;
 • De onwil van zoveel artsen om “van de zijlijn af te komen” en patiënten te behandelen voor COVID-19;
 • De “crisis van bekwaamheid” onder top gezondheidsfunctionarissen van de overheid;
 • Waar kan men middelen en steun vinden voor artsen en patiënten, en voor werknemers die met mandaten worden geconfronteerd.

“Ik denk dat Amerikanen gaan begrijpen dat hun individuele keuze echt is wat er uiteindelijk toe gaat doen,” vertelde hij McCullough aan WND ter afsluiting. “Als Amerikanen besluiten dat ze geen boosters of meer vaccins gaan nemen, dan maakt het niet uit hoeveel mandaten of hoeveel gerechtelijke uitspraken er komen. Het vaccinprogramma zal in duigen vallen. Ik denk dat het gewoon een kwestie van nee zeggen is.”

Hij benadrukte dat de vaccins nog steeds in “onderzoek” zijn.

“Niemand kan er toe gedwongen worden,” zei hij over vaccinatie. “En ze blijken niet veilig of effectief te zijn. Dus, als iedereen gewoon voet bij stuk houdt en de vaccins afwijst, denk ik dat dat de snelste manier voor ons zal zijn om hier uit te komen.”

Zie het WND interview met Dr. Peter McCullough.

McCullough riep in een video-interview met WND in december op tot een “kanteling” van het huidige beleid naar vroegtijdige behandeling en “barmhartige zorg” voor hen die COVID hebben of vaccinletsel hebben opgelopen, waaronder myocarditis, neurologische problemen en bloedstolling.

“Nu is het tijd voor artsen om op te staan. Het is nu niet de tijd voor retoriek of harde uitspraken over wetenschappelijke discussies,” zei hij.

Veel van McCullough’s 600 peer-reviewede publicaties zijn verschenen in toptijdschriften zoals de New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association en The Lancet. Hij getuigde voor de Amerikaanse Senaat in november 2020 tegen wat hij beschreef als de politisering van de gezondheidszorg door de federale overheid tijdens de pandemie, waardoor de beschikbaarheid van goedkope, effectieve behandelingen werd afgeremd of geblokkeerd. In een toespraak in september vertelde hij dat hem het redacteurschap van een Zwitsers tijdschrift was ontnomen nadat hij zijn positie bij een groot gezondheidsstelsel was kwijtgeraakt, “zonder uitleg en zonder eerlijk proces”. Baylor University Medical Center ontsloeg hem in februari. En Texas A&M College of Medicine, Texas Christian University en University of North Texas Health Science Center School of Medicine hebben de banden met McCullough verbroken, omdat ze hem beschuldigen van het verspreiden van valse informatie.

“Ik ben ontdaan van elke titel die ik ooit heb gehad in dat instituut. Ik heb een dreigbrief ontvangen van het American College of Physicians, [en] een dreigbrief van de American Board,” zei hij in september.

Allemaal vanwege zijn “wettige” deelname “aan een onderwerp van publiek belang.”

Hij zei dat er “machtige krachten aan het werk zijn, veel machtiger dan we ooit kunnen bedenken, die invloed uitoefenen op iedereen die in een gezaghebbende positie verkeert.”

McCullough is de medisch hoofdadviseur van de Truth for Health Foundation, een door artsen opgerichte liefdadigheidsinstelling die zegt “toegewijd te zijn aan het volgen van de Eed van Hippocrates om individuele patiënten naar beste vermogen en oordeel te dienen en de hoogste normen van medische ethiek hoog te houden.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven”

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet