Een bepaald soort hartaanval neemt wereldwijd toe. Medische onderzoekers in Schotland hebben een sterke stijging vastgesteld van een potentieel dodelijke soort hartaanval, N-STEMI genaamd. Deze aandoening is het gevolg van gedeeltelijk geblokkeerde slagaders die de bloedtoevoer naar het hart afsluiten. Het veroorzaakt minder weefselschade dan een normale STEMI-aanval, maar kan even dodelijk zijn.

Om het leven van de getroffenen te redden, worden er stents in hun slagaders geplaatst. Terwijl het aantal STEMI-aanvallen jarenlang stabiel is gebleven op ongeveer 750 gevallen per jaar, is het aantal gevallen van N-STEMI de laatste tijd explosief gestegen. Artsen van het Golden Jubilee National Hospital in Clydebank registreerden een gestage toename van 25% van N-STEMI hartaanvallen gedurende de zomer. Dit ziekenhuis neemt normaal 240 N-STEMI-patiënten per maand op, maar in mei, juni en juli steeg het aantal patiënten met een N-STEMI hartaanval tot meer dan 300 per maand, meldt Dr McCullough op zijn Telegram-kanaal.

Mensen opsluiten en hun middelen van bestaan ontnemen heeft ernstige neveneffecten

Hartpatiënten stroomden naar het Golden Jubilee National Hospital vanuit het hele nationale gezondheidsnetwerk, van NHS Greater Glasgow tot Clyde, Dumfries en Galloway, Ayrshire en Arran, Forth Valley en de Highlands. In de zomer moest het ziekenhuis het aantal cardiologische bedden met 44% verhogen omdat de gezondheidswerkers te maken kregen met een grotere vraag naar patiënten met hartaanvallen.

Artsen proberen uit te zoeken waarom het aantal N-STEMI-aanvallen zo sterk is toegenomen. Tijdens de lockdowns hadden mensen minder toegang tot gezondheidscontroles en bleven ze vaker weg uit ziekenhuizen als ze geen ademhalingsproblemen hadden. Mitchell Lindsay, senior cardioloog bij Golden Jubilee National, zei dat ze “geen bewijs” konden vinden dat de toename van N-STEMI-aanvallen “een gevolg was van vertraagde zorg of gemiste kansen”.

Er was geen vergelijkbare toename van hartaanvallen tijdens de eerste twee golven van de lockdown. De artsen denken dat de mensen in de laatste twee jaar van de lockdown meer zijn gaan zitten en niet meer in staat waren om met alle nieuwe stressfactoren om te gaan die door de lockdown waren ontstaan. Zij denken ook dat veel patiënten de symptomen van een hartaanval tijdens de lockdown negeerden omdat zij niet naar het ziekenhuis wilden gaan en het risico liepen besmet te raken en van hun familie gescheiden te worden. “Er zijn waarschijnlijk vijf tot tien oorzaken die allemaal verband met elkaar houden,” zei Lindsay.

De ontstekingen veroorzakende, bloedstollende covid-vaccins dragen bij aan de stijging van het aantal hartgevallen

Artsen hebben de rol van Covid 19 vaccins in deze medische fallout niet genoemd. Het is aangetoond dat deze vaccins bloedklonters veroorzaken en het cardiovasculaire systeem van gevaccineerde patiënten met ontstekingsziekten belasten. Volgens het onderzoek verstoort het SARS-CoV-2 spike-eiwit de functie van menselijke hartpericyten en draagt het bij tot microvasculaire ziekten via CD147 receptor-gemedieerde signalering.

In de zomer van 2021 is het aantal ernstig zieke patiënten explosief gestegen door de verslechtering van de cardiovasculaire gezondheid in het hele land en de hele wereld. Deze pandemie van hartaanvalpatiënten heeft geleid tot een tekort aan ziekenhuisbedden en lange wachttijden op de spoedeisende hulp. Vanwege al deze nieuwe gezondheidsproblemen als gevolg van vaccins staan de ambulances naar verluidt voor de ziekenhuizen in de rij. Het opsluiten van de bevolking voor bloedstollende spike-proteïne-injecties heeft ernstige (bedoelde) gevolgen.

Door de psychologische en fysiologische stress en ontstekingen die de mensen te verduren kregen, moest het ziekenhuis in 2021 een recordaantal angioplastische ingrepen uitvoeren. Patiënten komen binnen met gedeeltelijk geblokkeerde slagaders die stents nodig hebben. De stents zijn nodig om de bloedvaten te openen en de bloedstroom naar het hart in stand te houden. In het verleden konden veel van deze patiënten herstellen in een ziekenhuis dichter bij huis. Nu worden veel patiënten echter in Jubilee gehouden omdat kleinere ziekenhuizen al vol zitten met hartpatiënten die nog proberen te herstellen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


De samenzweringstheoretici hadden gelijk, het is een “dodelijke gif-injectie”

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over vaccins.

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet