In een zitting van Corona Ausschuß 89 komt Dr. Michael Yeadon aan het woord en doet een schokkende ontdekking.

Hij begint zijn verhaal over wat hij in zijn carrière heeft verwezenlijkt en waarom hij nu probeert de mensen wakker te schudden en te zien wat er zich onder onze ogen aan het voltrekken is.

De pandemie is een hoax van jewelste. De “vaccins” zijn dat ook.

Vóór maart 2020 waren alle landen die zijn aangesloten bij de WHO in het bezit van een draaiboek wat er moest gebeuren als er een pandemie zou uitbreken. Het uitgangspunt – wat al eeuwen geldt – was, dat a-symptomatische mensen een virus NIET kunnen verspreiden. Twee dringende adviezen golden als feitelijke verplichting, namelijk handen wassen en zieke mensen isoleren en behandelen met alle beschikbare door de WHO goedgekeurde methoden (waaronder Ivermectine, Hydoxychloroquine, etc.). Verder veel adviezen wat er nog meer aan kon worden gedaan om een uitbraak zo snel mogelijk onder controle te krijgen. Enkele dringende adviezen om NIET te doen waren afstandsregels, isolatie van gezonde mensen, lockdowns, mondkapjes, etc.

Toen in maart 2020 de pandemie werd afgekondigd, werd als bij toverslag het WHO draaiboek vervangen door het “Coronavirus draaiboek”. Dr. Yeadon noemt de 8 flagrante leugens die er bij de wereldbevolking zijn ingeramd op een ongekend eenduidige wijze en die het fundament van de pandemie zijn gaan vormen.

(1) er is een virus geïsoleerd die COVID-19 veroorzaakt

(2) a-symptomatische mensen kunnen het virus verspreiden

(3) mondkapjes helpen het virus tegen te houden

(4) de PCR-test kan het virus aantonen

(5) lockdowns zijn effectieve maatregelen om het virus onder controle te krijgen

(6) afstandsregels en sociale isolatie beperken het besmettingsgevaar

(7) vaccinatie is de enige manier om groepsimmuniteit te verkrijgen

(8) vaccinaties zijn veilig en effectief

Stuk voor stuk aangetoonde leugens, doch ze zijn een volkomen eigen leven gaan leiden. Dr. Wodarg voegt er nog aan toe, dat het aannemelijk is, dat de PCR-test alleen maar is bedoeld om het DNA in beeld en op de kaart te krijgen, waar vaccins wel eens op zouden kunnen worden aangepast, teneinde “een bepaald effect te sorteren”.


Dr. Yeadon heeft een team specialisten aan het werk gezet om een relatie te leggen tussen de verschillende batch-nummers van de vaccins en de doden als gevolg van de injectie. Bij de gewone seizoensgriep vallen er tijdens de vaccinatiecampagne gemiddeld 4 doden per dag (37 per batch-nummer) als gevolg van bijwerkingen. Tijdens de vaccinatie tegen het coronavirus is het aantal ongekend hoog. Zijn eerste conclusie is, dat er in de injecties VERSCHILLENDE substanties zitten, omdat de hoogste dodenaantallen zijn gerelateerd aan bepaalde batch-nummers. Dat is het enige verband dat kan worden gelegd en stelt hem voor een enorm raadsel. Door een alfa-numerieke volgorde toe te passen ziet de grafiek er zo uit:

Dr. Yeadon zit er naar te kijken en kan maar één conclusie trekken:

“Ik kan hier niets anders van maken dan dat ze bezig zijn hun moordwapen te callibreren….”

Wij kunnen dan niet veel anders concluderen dan dat de eerste twee injecties in combinatie met de DNA-roof via de PCR-tests, de basis voor het experiment vormen. De vele booster-shots die er op volgen zouden dan wel eens “beter afgestemde biowapens” kunnen zijn. Door DNA in kaart te brengen en verschillende injecties te testen, kan gericht worden geïnjecteerd.

Stap 1: Callibratie door PCR-testen en een dubbele vaccinatie;

Stap 2: Gericht en steeds zwaarder geschut in de vorm van “booster-shots”.

Velen zullen toch hun gezicht vol walging afwenden en de volgende booster nemen, zover zijn we dus al.

Deze hele vaccinatie exercitie wordt niet voor niets bestempeld als een wereldwijd experiment, die nog tot en met het jaar 2023 loopt. Yeadon heeft geen idee wat er in die verschillende batches zit, waardoor sommigen extreem dodelijk zijn gebleken. De gegevens zijn overigens van VAERS, het Amerikaanse meldpunt voor vaccinatie bijwerkingen. Bekend is, dat tussen de 90% en 99% van de gevallen nooit wordt gemeld.

Als u wilt weten of u geluk heeft gehad, klik dan op onderstaande link:

HOW BAD IS MY BATCH?


Zitting nr. 86: https://gettr.com/streaming/pmvmk0045f

Wat is makkelijker:

Erkennen dat je bent voorgelogen of toch maar weer een boostertje doen…??

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet