De uitrol van het COVID-19 vaccin is massamoord met voorbedachten rade, vertelt Dr. David Martin aan Stew Peters in een explosief interview. “Als je mensen injecteert met een toxine, injecteer je een dodelijke stof, en dat is precies wat er nu gedaan wordt.”

Pfizer beweert dat het sterftecijfer als gevolg van het vaccin “aanvaardbaar” is, aldus Martin. Hij benadrukt dat dit een geplande genocide is. Hij wijst er voorts op dat het eerste vaccin dat het lichaam opdraagt het S1 spike-eiwit te produceren reeds in 1990 door Pfizer is gepatenteerd. “Ons wordt verteld dat dit iets nieuws is, een nieuwe ziekteverwekker, maar dat is het niet.”

Zoöloog Peter Daszak, die deel uitmaakte van een WHO-team in Wuhan dat de oorsprong van het coronavirus bestudeerde, zei al in 2015 dat er een globaal vaccinatieprogramma tegen influenza of Corona moest komen, met de mainstream media als aanjager. Daszak zei ook dat investeerders natuurlijk zullen inspringen zodra zij zien dat er veel geld mee te verdienen valt.

“Dit is samenzwering, dit is chantage, dit is binnenlands terrorisme,” zegt Dr. Martin.

Op de vraag waarom mensen als Anthony Fauci, de Amerikaanse “gezondheidsexpert”, nog steeds op vrije voeten zijn, antwoordt hij: “Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft het Amerikaanse volk in de steek gelaten en beschikt sinds april 2020 over alle informatie die ik hier deel. Ze hebben er niets mee gedaan.”

Wie zijn de samenzweerders? Martin zegt dat Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), de directeur van het Centre for Disease Control in China en Christopher Elias van de Bill & Melinda Gates Foundation deel uitmaken van een panel dat deze “pandemie” aanstuurt.

“Dus er is helemaal geen virus,” zegt Stew Peters. “Nee,” antwoordt Dr Martin.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Globalistische volgende zet in het marxistische draaiboek: de ongevaccineerden uitbannen zoals Hitler de Joden uitbanden

Volg Frontnieuws op Telegram

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.