In een brief van 28 september aan ambtenaren van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), heeft een Intensive Care-arts haar bezorgdheid geuit over de bijwerkingen, waaronder sterfgevallen, die zij heeft gezien bij mensen die een COVID-vaccin hadden gekregen, bericht  Childrenshealthdefense.org.

Dr. Patricia Lee, een gediplomeerd arts in Californië, zei dat haar ervaring met patiënten die schade hadden geleden door het vaccin “niet overeenstemt met de beweringen van de federale gezondheidsautoriteiten over de veiligheid van COVID-19-vaccins”.

In de brief beschrijft Lee het observeren van “volledig gezonde individuen die ernstige, vaak fatale, verwondingen opliepen,” waaronder transverse myelitis, resulterend in quadriplegie, pneumocystis pneumonie, multi-systeem orgaanfalen, cerebrale veneuze sinus trombose, postpartum hemorrhagic shock en septische shock.

Lee, die al meer dan 20 jaar als arts werkzaam is, zei dat zij tot dit jaar zei dat ze “tot dit jaar nog nooit getuige was geweest van zoveel met vaccins verband houdende kwetsuren”.

Lee vertelde Dr. Peter Marks, directeur van het FDA’s Center for Biologics Evaluation and Research, en Dr. Tom Shimabukuro van het CDC’s COVID-19 Vaccine Task Force Vaccine Safety Team, dat hoewel “oorzakelijk verband moeilijk definitief te bewijzen is, het mijn klinisch oordeel is dat elk van deze verwondingen werd veroorzaakt door een COVID-19 vaccin, omdat er geen andere plausibele verklaring voor deze verwondingen was dan het feit dat de patiënten recentelijk waren gevaccineerd.”

Lee erkende dat haar rapport de ervaring van één enkele arts weergeeft. Maar, zo schreef ze, het lijkt “statistisch onwaarschijnlijk” dat één arts getuige zou zijn van zoveel verwondingen door COVID-19 vaccins als de beweringen van de federale gezondheidsautoriteiten over de veiligheid van de vaccins juist waren.

Ik kan niet langer stilzwijgend de ernstige schade accepteren die wordt veroorzaakt door de COVID-19 vaccins. Het is mijn oprechte hoop dat de reactie op deze brief niet op mij gericht zal zijn, maar eerder op het aanpakken van de ernstige veiligheidsproblemen met deze producten die u zonder twijfel hebt gemist of verkiest te negeren, concludeerde Lee.

Sinds de publicatie van de oorspronkelijke brief hebben de advocaten van Lee nog een brief naar het CDC en de FDA gestuurd, waarin zij stellen dat “het uitblijven van een antwoord van de agentschappen zeer verontrustend is” en eraan toevoegen dat zij “een antwoord willen, zodat zij een bespreking en briefing tussen Dr. Lee en de bevoegde vertegenwoordigers van het CDC en de FDA kunnen regelen.” De brief is hier te vinden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

57-jarige man bespot “anti-vaxxers” – DOOD zeven dagen na Johnson & Johnson injectie

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet