Joachim Hagopian

De schrijver van het onderstaande artikel is Joachim Hagopian; afgestudeerd aan de prestigieuze West Point-militaire academie, was hij eerst officier van het Amerikaanse leger. Hierover schreef hij een manuscript, gebaseerd op deze unieke militaire ervaring, getiteld ‘Don’t Let The Bastards Getcha Down.’ Het onderzoekt en richt zich op Amerikaanse internationale betrekkingen, leiderschap en nationale veiligheidskwesties.

Na het leger behaalde Joachim een mastergraad in klinische psychologie en werkte hij meer dan een kwart eeuw als gediplomeerd therapeut in de geestelijke gezondheidszorg. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op het schrijven en is hij journalist geworden in de alternatieve media en onderhoud hij een blog (HIER).

* * *

x
X

Depopulatie-agenda van elite is onbetwist..!!

Joachim Hagopian | deze versie/vertaling WantToKnow.nl/be

X

Inmiddels kunnen we nu, oktober 2021, stellen, dat het meer dan duidelijk is, dat de Big Pharma-Great Reset globalistische elite op dit moment menselijke genocide (HIER) pleegt, door het uitvoeren van hun eugenetica depopulatie agenda (HIER). Ondanks de censuur van de mainstream media, die als medeplichtige moordenaars ervoor zorgen dat honderdduizenden onschuldige slachtoffers van de dodelijke vaccins al zijn gestorven, hebben tientallen vooraanstaande artsen, deskundige wetenschappers en insider-klokkenluiders met groot gevaar voor eigen leven, van de daken geschreeuwd, om het apocalyptische alarm te luiden..!

Al vroeg tijdens de uitrol van de vaccins, afgelopen februari 2021, voorspelde Dr. Sherry Tenpenny (HIER) nauwkeurig dat van mei tot en met augustus duizenden sterfgevallen als gevolg van de vaccins ten onrechte de schuld zouden krijgen van de nep-varianten. De openhartige Dr. Carrie Medej spreekt zich (HIER) nu uit tegen de gevaren van vaccins door nanotechnologie en de trans-humanistische elementen. Over hoe Artificial Intelligence door nanodeeltjes in vaccins samensmelt met genetisch gemanipuleerde organismen (GMO), voorheen ‘mensen’ genaamd…

Dr. Joseph Mercola

Veteraan en medisch-vaccin-klokkenluider Dr. Joseph Mercola (HIER) onthult de ‘medische reset’ binnen Klaus Schwab’s NWO reset. Internationaal topcardioloog, internist en epidemioloog Dr. Peter McCullough (HIER) heeft grote virtuele consternatie veroorzaakt, door eind augustus 2021 te beweren, dat mensen die gevaccineerd zijn, maar liefst 251 x meer ‘Corona-virale lading’ in zich dragen, dan de niet-gevaccineerden. Deze Dr. McCullough promoot (HIER) ook natuurlijke immuniteit en de goedaardige geneesmiddelen HCQ en Ivermectin in plaats van de schadelijke vaccins, waarbij hij alleen maar verklaart:

“We zitten midden in een grote biologische catastrofe.”

Zelfs de uitvinder van de mRNA- en DNA-vaccintechnologie, Dr. Robert Malone, MD, tekent bezwaar aan tegen de Covid-19 mRNA-vaccins als bio-ethisch onverantwoord en uiterst gevaarlijk (HIER):

“We moeten de gegevens onder ogen zien [en]
niet proberen om dingen te verdoezelen of risico’s te verbergen.”

De Canadese Dr. Charles Hoffe (HIER) was geschokt toen hij vernam dat 62% van zijn patiënten, voornamelijk van de First Nations, blijvende schade aan hun bloedstolsels hadden opgelopen, nadat zij hun vaccin hadden toegediend gekregen. Hier kun je luisteren naar zijn interview met Laura Lynn Tylor Thompson.

Deze week verklaarde Dr. Vladimir Zelenko, behandelend arts van nationale presidenten, in een interview:

“Als we het advies opvolgen van sommige ‘wereldleiders’, zoals Bill Gates vorig jaar zei:
‘7 miljard mensen moeten worden ingeënt’, dan zal het sterftecijfer
meer dan 2 miljard mensen bedragen..!
Dus word wakker! Dit is de Derde Wereldoorlog.”

De hierboven aangehaalde artsen zijn slechts een handvol van de talloze heldhaftige artsen (HIER) die in het openbaar hun bezorgdheid en verontwaardiging hebben geuit.  Gerenommeerde en gepromoveerde wetenschappers, waaronder virologen, immunologen en biochemici hebben ook het voortouw genomen en de Covid-19 plandemie, gebaseerd op de Lockstep-blauwdruk van de Rockefeller Foundation uit 2010 (HIER), aan de kaak gesteld.

De bizarre situatie met de PCR-test geeft toch te denken??
Een andere Nobelprijswinnaar voor het uitvinden van de snode misbruikte PCR test, Dr. Kary Mullis stierf aan de vooravond van de nep-pandemie in Wuhan, nadat hij herhaaldelijk Dr. Frankenstein Fauci had ontmaskerd.
En Dr. David Martin (HIER), octrooi- en intellectueel-eigendom-expert, ontrafelt de criminele etiologie van de Covid-19 pandemie, terwijl ex-Pfizer VP hoofdwetenschapper Dr. Michael Yeadon, herhaaldelijk zijn trieste waarschuwingen heeft geuit:

“Het op genen gebaseerde ontwerp zorgt ervoor dat je lichaam virus spike proteïne aanmaakt, en we weten, en we weten het al jaren, dat virus spike proteïne bloedklonters veroorzaakt. Dat is een fundamenteel probleem.”

Bovendien heeft een groeiend leger van Big Pharma klokkenluiders (HIER) ook heel moedig, haar focus en licht geworpen op deze broodnodige waarheid van wat de mensheid te wachten staat in de komende donkere wintermaanden. Wanneer waarschijnlijk miljoenen slachtoffers van de democratie over de hele wereld schokkend zullen worden begraven door fatale bloedstolsels, beroertes, hartaanvallen, meervoudig orgaanfalen, kanker – allemaal direct gelinkt en veroorzaakt door de Big Pharma non-vaccins. (Want het mRNA-middel IS GEEN VACCIN)

Dr. Ryan Cole (HIER), patholoog en diagnostisch laboratorium eigenaar in Idaho, heeft een ongehoorde toename van 20 keer endometriumkanker (HIER) waargenomen, sinds de uitrol van de Corona-vaccins dit jaar. De kanker wordt veroorzaakt door een afwezigheid van twee soorten cellen die op natuurlijke wijze WEL in het lichaam worden geproduceerd (helper T-cellen en CD8 killer T-cellen), beide van vitaal belang voor een goed functionerend immuunsysteem!

En deze informatie gaat maar door; waarom is dit niet belangrijk genoeg..!!?
Deze beruchte farmaceutische moordmachine omvat de mRNA-spike proteïne, DNA-veranderende injecties, die worden geproduceerd door Pfizer en Moderna, alsook door Johnson & Johnson, het Britse AstraZeneca en het Chinese Sinovac. Van 14 december 2020 tot 10 september 2021 meldde het eigen VAERS-rapportagesysteem (Vaccine Adverse Events Reporting System) van de Amerikaanse regering, 14.925 sterfgevallen (HIER) door vaccins (hoewel een klokkenluider beweerde dat er meer dan 45 000 waren (HIER), binnen 3 dagen uit slechts één van negen districten).

Maar naar schatting wordt minder dan 1% van de nadelige verwondingen en sterfgevallen daadwerkelijk aan VAERS gemeld. Dus een veel nauwkeurigere en realistischere schatting zou zijn, het gemelde aantal sterfgevallen met 100 of minimaal met 10 te vermenigvuldigen, om rekening te houden met de meer waarheidsgetrouwe schatting van het aantal sterfgevallen, dat dan zou variëren van bijna 150.000 sterfgevallen. Combineer dit met de EU-cijfers van 25.248 gemelde doden, over ruwweg dezelfde periode tot 18 september 2021, dan zitten we met deze cijfers totaal op meer dan een kwart miljoen.

Het is dus aan te nemen, dat miljoenen mensen over de hele wereld reeds zijn gestorven als gevolg van de ‘Big Pharma kill shots’. En dit is nog maar het begin…! Met 81% van de vermeende Covid-19 sterfgevallen in september in het Verenigd Koninkrijk (HIER), onder degenen waarvan is vastgesteld dat ze al gevaccineerd waren, is het bewijs van dodelijke schade veroorzaakt door de niet-vaccins overweldigend.

In een verwante getuigenis verklaarde Rochagné Kilian onlangs (HIER), de dokter van de spoedafdeling in Ontario, die onlangs ontslag nam wegens de plaatselijke draconische, tegen de gezondheid gerichte Covid-19-protocollen, dat 80% van de binnenkomende spoedpatiënten die zij in de afgelopen maand behandelde en die leden aan ‘mysterieuze problemen’, dubbel gevaccineerd waren. Vlak achter het Britse genoemde dodental, ligt het aantal van 76% van de in september gemelde Covid-19 sterfgevallen in de Amerikaanse staat Vermont die ook volledig waren gevaccineerd.

De regeringen van de wereld, Big Pharma en Big Media zijn duidelijk schuldig. Door een duivels ontwerp is deze ontluikende medische holocaust snel een wereldwijde dood-door-injectie geworden op een massale, nooit eerder vertoonde schaal. Nobelprijswinnaar voor het ontdekken van het HIV virus – Dr. Luc Montagnier, heeft onlangs een beëdigde verklaring ingediend bij het Internationaal Strafhof (HIER). Daarin concludeert hij:

“Dit [Covid-19] vaccin is het grootste risico voor de mensheid én
het grootste risico op genocide in de geschiedenis van de mensheid.”

X

(KLIK VOOR OPENEN ARTIKEL HIERONDER)

Source: wanttoknow.nl

2 gedachte over “Depopulatie-agenda van elite onbetwist..!!”
  1. Het positieve is dat iedereen nu ziet wat voor snoeiharde criminelen door Schwab en trawanten zijn ingeplant in de democratie. De stemsoftware, geen open source en zo lek als een mandje, al jarenlang corrupte softwareaanbestedingen voor niet open source. Uitsluiten bij de NPO van linuxsystemen (gelukkig kunnen we nog hacken) past ook in een beeld van een totalitair regime. Gestolen spyware in hardware, nota bene op basis van open source ‘MINIX’ van Andrew Tanenbaum.
    De criminelen Gates en intel schuwen niets in collusie met een door en door verrot kartel.
    Ollongren die onwelgevallige gezondheidsperiodieken verbiedt. Massaal deze loeders de rug toekeren en tegenwerken. Zal ondergronds en bovengronds moeten.
    Ongetwijfeld wordt druk overlegd met de bezetter Klaus Schwab en staatshoofden in Europa hoe Mark Rutte in deze demminkpedocratie zo veel mogelijk slachtoffers maakt.

    Zwaai gedag met een Oranje vlaggetje als het koninklijke vliegtuig startklaar is met de voltallige wefkliek aan boord en opstijgt met te weinig brandstof.

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet