Voor ons liggen de contracten die de EU Commissars Health and Food Safety namens ons heeft getekend, zodat er een miljarden business kon worden opgetuigd met als leuke bijkomstigheid dat vooruitbetaald moet worden, garantie tot de deur is afgesproken en schadegevallen worden afgewenteld op de slachtoffers, de geïnjecteerde EU ingezetenen. We hebben nog niet ontdekt wat er zoal aan waardevolle staatseigendommen is verpand, zoals met andere landen wel is gebeurd. Maar je weet natuurlijk niet wat de schoolmeester namens het WEF/WHO Regime heeft getekend. Dat weet hij waarschijnlijk zelf ook niet, onze frikandellendeskundige.

Een EU afgevaardigde uit Roemenië had een officieel verzoek ingediend om de afspraken te analyseren, kreeg de contracten volkomen zwartgeblakerd terug alsof het een kwajongen was. Iemand heeft vervolgens besloten dat ze integraal ter kennis van de bevolking moeten komen.

Wat wij dus niet mogen weten, weet u dan NU!

Downloaden en veiligstellen, zo snel mogelijk en er mee naar je advocaat als je al bent gevaccineerd en/of om te voorkomen dat je nog wordt gevaccineerd, dan wel definitief aan de boostershots moet. Dat meedoen aan dit peperdure experiment heeft u namelijk gedaan voor HUN WINST en niet voor uw gezondheid! Het schandaal is compleet, lezen en doorgeven!

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet