Mensen kunnen zichzelf wijsmaken dat ze niet hebben gezien waar het de afgelopen 17 maanden heen is gegaan, maar dat hebben ze wel. Ze zagen alle tekenen langs de weg. De tekens waren allemaal geschreven in grote, vette letters, sommige in eng uitziend Germaans schrift. Ze lazen …

“DIT IS DE WEG NAAR HET TOTALITARISME.”

Ik ga je niet al die borden weer laten zien. Mensen zoals ik wijzen ze al 17 maanden lang aan, en lezen ze hardop voor. Iedereen die ook maar iets weet over de geschiedenis van het totalitarisme, hoe het de samenleving stapsgewijs verandert in een monsterlijk spiegelbeeld van zichzelf, heeft vanaf het begin geweten wat het “Nieuwe Normaal” is, en we hebben het van de daken geschreeuwd, schrijft CJ Hopkins.

We hebben gezien hoe het Nieuwe Normaal onze samenlevingen veranderde in paranoïde, gepathologiseerde, autoritaire dystopieën waarin mensen nu hun “papieren” moeten laten zien om een film te kunnen zien of een kop koffie te kunnen krijgen en publiekelijk hun ideologische conformiteit moeten tonen om een supermarkt binnen te kunnen gaan en boodschappen te kunnen doen.

We hebben gezien hoe het Nieuwe Normaal de meerderheid van de massa’s heeft getransformeerd in haatdragende, hysterische meutes die openlijk de “Ongevaccineerden” vervolgen, de officiële “Untermenschen” van de Nieuwe Normaal-ideologie.

We hebben gezien hoe het Nieuwe Normaal precies heeft gedaan wat elke totalitaire beweging in de geschiedenis voor hem heeft gedaan, tot op de puntjes. We hebben op dit alles gewezen, elke stap van de weg. Ik ga dat niet allemaal nog eens herhalen.

Ik ga echter wel documenteren waar we nu staan, en hoe we hier gekomen zijn … voor de goede orde, zodat de mensen die je later zullen vertellen dat ze “geen idee hadden waar de treinen heen gingen” zullen begrijpen waarom we ze niet langer vertrouwen, en waarom we ze beschouwen als lafaards en collaborateurs, of erger.

Ja, dat is hard, maar dit is geen spelletje. Het is geen verschil van mening. Het globale kapitalistische heersende establishment is een nieuwe, meer openlijk totalitaire structuur van de samenleving en methode van heersen aan het implementeren. Zij trekken onze grondwettelijke- en mensenrechten in, en dragen de macht over van soevereine regeringen en democratische instellingen naar onberekenbare globale entiteiten die geen enkele loyaliteit hebben aan een natie of haar bevolking.

Dat is wat er gebeurt… op dit moment. Het is geen tv-show. Het is echt aan het gebeuren.

De tijd voor mensen om “wakker te worden” is voorbij. Op dit moment, doe je mee met de strijd om te behouden wat er over is van die rechten, en die soevereiniteit, of je geeft je over aan het “Nieuwe Normaal”, aan globaal-kapitalistisch totalitarisme. Het kan me niet schelen wat je gelooft over het virus, of zijn gemuteerde varianten, of de experimentele “vaccins.” Dit is geen abstracte discussie over ‘de wetenschap’. Het is een gevecht… een politiek, ideologisch gevecht. Aan de ene kant staat democratie, aan de andere kant totalitarisme. Kies verdomme een kant, en leef ermee.

Hoe dan ook, dit is waar we nu staan, en hoe we hier gekomen zijn, in grote lijnen.

Het is augustus 2021, en Duitsland heeft demonstraties tegen de “Nieuwe Normaal”-ideologie officieel verboden. Het verbieden van politieke oppositie is een klassiek kenmerk van totalitaire systemen. Het is ook een klassieke zet van de Duitse autoriteiten, die hun het voorwendsel zullen geven om morgen de knokploegen van het Nieuwe Normaal op de demonstranten los te laten.

In Australië is het leger ingezet om volledige naleving van regeringsdecreten af te dwingen … lockdowns, verplichte openbare gehoorzaamheidsrituelen, enz. Met andere woorden, het is de facto de staat van beleg. Dit is een ander klassiek kenmerk van totalitaire systemen.

In Frankrijk zullen restauranthouders en andere ondernemers die “ongevaccineerden” serveren, nu in de gevangenis belanden, net als, uiteraard, “ongevaccineerden”. Het tot zondebok maken, demoniseren en segregeren van “ongevaccineerden” gebeurt in landen over de hele wereld. Frankrijk is slechts een extreem voorbeeld. Het tot zondebok maken, ontmenselijken en segregeren van minderheden – in het bijzonder de politieke tegenstanders van het regime – is een ander klassiek kenmerk van totalitaire systemen.

In het Verenigd Koninkrijk, Italië, Griekenland en talloze andere landen over de hele wereld wordt dit pseudo-medische systeem van sociale segregatie ook ingevoerd, om samenlevingen te verdelen in “goede mensen” (d.w.z., die zich aan de regels houden) en “slechte” (d.w.z., die zich niet aan de regels houden). De “goede mensen” krijgen toestemming en worden aangemoedigd door de autoriteiten en de media om hun woede los te laten op de “Ongevaccineerden”, om onze afzondering in interneringskampen te eisen, en om openlijk te dreigen ons op wrede wijze te vermoorden. Dit is ook een kenmerk van totalitaire systemen.

En dat, mijn vrienden, is waar we nu zijn.

We zijn hier niet van de ene dag op de andere gekomen. Hier zijn slechts een paar van de onmiskenbare tekenen op de weg naar totalitarisme waar ik de afgelopen 17 maanden op heb gewezen.

June 2020 … The New (Pathologized) Totalitarianism.
August 2020 … The Invasion of the New Normals.
October 2020 … The Covidian Cult.
November 2020 … The Germans Are Back!
March 2021 … The New Normal (Phase 2).
March 2021 … The “Unvaccinated” Question.
May 2021 … The Criminalization of Dissent.
June 2021 … Manufacturing New Normal “Reality.

En nu, hier zijn we dan, waar we al die tijd al naar op weg waren, duidelijk, onmiskenbaar op weg … rechtstreeks naar De Naderende Storm, of mogelijk een wereldwijde burgeroorlog. Dit is niet het einde van de weg naar totalitarisme, maar ik ben er vrij zeker van dat we in de laatste rechte lijn zitten. Het voelt alsof de dingen op het punt staan om lelijk te worden. Heel lelijk. Extreem lelijk. Degenen onder ons die vechten voor het behoud van onze rechten, en een zekere schijn van democratie, zijn in de minderheid, maar we hebben ons laatste woord nog niet gehad … en er zijn miljoenen van ons, en we zijn klaarwakker.

Dus kies een kant, als je dat nog niet gedaan hebt. Maar voordat u dat doet, kijk dan eens terug naar de geschiedenis van totalitaire systemen, die om de een of andere reden nooit lijken te werken voor de totalitaristen, tenminste niet op de lange termijn. Ik ben geen beroepsfilosoof of zo, maar ik vermoed dat het iets te maken kan hebben met het onuitroeibare verlangen van sommige mensen naar vrijheid, en onze bereidheid om daarvoor te vechten, soms tot de dood erop volgt.

Dit voelt een beetje als een van die tijden.

Sorry dat ik zo “Braveheart” doe, maar ik bereid me voor om morgen in elkaar geslagen te worden door de Nieuwe Normaal pelotons, dus ik ben een beetje … je weet wel, overdreven emotioneel.

Maar serieus, kies een kant… nu… of er wordt een kant voor je gekozen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De naderende storm

Volg Frontnieuws op Telegram

Een gedachte over “De weg naar totalitarisme – “Waarom we ze niet langer vertrouwen, en waarom we ze beschouwen als lafaards en collaborateurs, of erger””
 1. Mijn naam is WS Seidel-Guyenot en ij ben Duitser met een Nederlandse moeder.

  Ik neem ook waar wat CJ Hopkins waarneemt. Een stigmatisering en demonisering van Corona-maatregels en vaccinatie-kritische burgers die schrikkend is. In Duitsland gaat het niet meer om “meningen” maar om “de juiste attitudes”. “Juist” is daarbij alles wat het systeem niet tegenspreekt. Elke vorm van onenigheid, die eigenlijk een natuurlijk en wenselijk onderdeel zou moeten zijn van een democratische discussiecultuur, leidt tot vijandigheid en discriminatie.

  ‘Het coronavirus leidt ertoe dat er over de hele wereld maatregelen worden genomen die onze mensenrechten onder druk kunnen zetten’,

  Dit is een citaat van Mevrouw Laura Henderson, docent internationaal recht en mensenrechten aan de Universiteit Utrecht.

  Bovendien zegt ze:

  ‘Mensen moeten alert zijn op een argument dat vaak gebruikt wordt: er is geen alternatief. Als dat wordt gezegd, moet je je realiseren dat het een politieke truc kan zijn om maatregelen door te voeren die eigenlijk niet noodzakelijk zijn.’

  Óók de jurist Marc de Wilde, is van dezelfde mening en zegt dat “de maategelen gebruikt kunnen worden om een autoritair regime te vestigen. Meneer Marc de Wilde is hoogleraar algemene rechtsleer aan de Universiteit van Amsterdam en heeft onderzocht hoe in het verleden de uitzonderingstoestand vaak de opmaat was naar een dictatoriaal bewind. Een bekend voorbeeld: Adolf Hitlers nooddecreten aan het eind van de Weimarrepubliek, waardoor hij dictator kon worden.

  Maar ook recenter werden crisissituaties aangegrepen om ingrijpende maatregelen in te voeren. Denk aan de aanslagen van 11 september 2001, die in datzelfde jaar leidden tot de Patriot Act. Veiligheidsdiensten kregen vergaande bevoegdheden, data van mensen werden gemonitord zonder dat ze ergens van verdacht waren en grenscontroles werden strenger – maatregelen die ten koste gingen van verworvenheden als privacy, in de VS maar zeker ook daarbuiten.

  Ik ben bang dat er een proces is begonnen dat opzettelijk is gestart en nu autodynamisch is. Met logische extrapolitie kan dit proces alleen eindigen in een dictatuur.

  Als criticus van de ‘maatregelen’, die dit gevaar vanaf het begin inzag, ben ik zeker op een “zwarte lijst” van tegenstanders van het regime beland. Eigenlijk is het bijna paradoxaal. Mijn hele leven was ik nogal apolitiek en wilde eigenlijk gewoon mijn leven leiden in een zekere mate van vrede en vrijheid. Ik voel me bijna een soort “gedwongen gepolitiseerde” persoon. Soms sta ik op het punt om hysterisch te giechelen om al dat belachelijke theater dat de staat opvoert. Ik, een 62-jarige bioloog die eigenlijk alleen maar wil genieten van zijn vervroegd pensioen met zijn katten en zijn hyperactieve Afrikaanse grijze papegaai, word een soort “vijand van het volk”. Je kunt je geen vreselijkere “vijand van het volk” voorstellen dan ik als ik met mijn pantoffels door mijn appartement schuifel, het kattevoer voor mijn mini tijgers zet, mijn bloemen water geef en mijn, veelal wetenschappelijke, boeken lees.

  Het feit dat het federale bureau voor de bescherming van de grondwet in Duitsland niets beters te doen heeft dan mensen zoals ik of anderen van mijn soort te observeren, is eigenlijk een duidelijk teken van politieke paranoia, die heel typerend is voor allerlei soorten dictaturen.

  Als ze niets beters te doen hebben, vind ik het prima. Of ze zijn zo bang dat ze nú al oude mannen aan het bespioneren zijn of ze zijn gewoon gek of ze moeten zijn vreselijk dom.

  Ik denk dat ze dit allemaal samen zijn en dat maakt deze mensen extreem gevaarlijk

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!