De mensen zijn wijzer voor de listen van de regering en haar marionettenmeesters dan de Vijanden van de Mens die deze aanval op de mensheid voortzetten, hadden verwacht, schrijft Weaver.

Het verzet groeit in een exponentieel tempo. Over de hele wereld zeggen mensen hun baan op in weerwil van de vaccinatie-mandaten.

Dit zal natuurlijk leiden tot personeelstekorten op vele gebieden, vooral in het bedrijfsleven en in sectoren die vaccinatiemandaten hebben opgelegd, zoals de gezondheidszorg, luchtvaartmaatschappijen, het leger enzovoort.

In de komende maanden en jaren zullen we een gestage toename zien van ernstige ziekten onder de gevaccineerden.

Dit zal leiden tot meer personeelstekorten door ziekteverzuim, naast de tekorten die ontstaan door het verlies van de diensten van de ongevaccineerden.

Het ziekteverzuim zal in de loop van de tijd toenemen naarmate meer en meer gevaccineerden ziek worden.

De bedrijven en sectoren die de gezondere ongevaccineerden in dienst hebben, zullen een duidelijk voordeel hebben en de meeste kans maken om te overleven.

Bloeddonaties van mensen met een vaccinatie zullen een risico worden en onbesmet bloed van mensen zonder vaccinatie zal meer waard worden.

De ongevaccineerden zullen waardevoller en gewilder worden op de arbeidsmarkt en meer kans maken op promotie omdat zij minder kans hebben om ziektes op te lopen die hen van het werk houden.

Bedrijven en sectoren die alleen de gevaccineerden in dienst hebben, zullen het hardst worden getroffen.

De gezondheidszorg zal zeer zwaar worden getroffen door het hierboven vermelde verlies aan personeel, dat samenvalt met een grotere vraag omdat miljoenen gevaccineerde mensen ziek worden.

Veel van de jonge mensen die nu gevaccineerd zijn zullen een leven lang in meer of mindere mate ziek zijn, kinderloze partnerschappen hebben en een kortere levensverwachting.

Miljoenen gevaccineerden zullen zich aansluiten bij de ongevaccineerden als de regeringspolitici, ministers en bureaucraten en hun medewerkers die de giftige pseudovaccins opdringen, worden erkend als de ware schuldigen en gemeenschappelijke vijand. En zo zal de gemeenschappelijke vijand, uiteindelijk vriendloos, ten val komen.

Eerlijke, progressieve bestuurders en mannen en vrouwen van wetenschap en ideeën, die momenteel worden geridiculiseerd en gemarginaliseerd, zullen eindelijk op de voorgrond treden wanneer de mensheid om zich heen kijkt en zich afvraagt: “wat doen we nu?”

En zij zullen ons – of liever, wij allen zullen elkaar helpen – naar een meer verlicht en, eerlijk gezegd, minder dom tijdperk leiden.

In dit ontluikende tijdperk zullen eerlijke wetenschappers, naast vele andere wenselijke dingen, onverbiddelijke onderzoeksprogramma’s starten naar manieren om de schade te herstellen die aan miljoenen mensen is toegebracht door de chemische wapens van de gevallen globalistische elite die bekend staan als “vaccins”.

En zulke remedies zullen worden gevonden.

Een nieuwe, meer verdraagzame wereld zal zich vormen.

En uiteindelijk zal alles goed komen.

Dus laten we het zo maken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Rechter haalt kinderen weg bij moeders die betrapt worden op het niet dragen van mondkapjes

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet