Ik wil uw aandacht vestigen op een zij-aan-zij vergelijkingskaart die de COVID-pandemie van vorig jaar vergelijkt met dit jaar. Het is een echte “foto zegt meer dan een miljoen woorden”, schrijft Jordan Schachtel.

De symmetrie is inderdaad verbazingwekkend. En de conclusie, na meer dan 600 dagen COVID-manie, kan niet duidelijker zijn.

Geen enkele door “volksgezondheidsdeskundigen” voorgestelde bestrijdings- of onderdrukkingsmaatregel, inclusief de COVID-prikken, heeft iets wezenlijks gedaan om de realiteit op te lossen dat veel mensen ziek worden tijdens het jaarlijkse ademhalingsseizoen in hun gebied. Deze wereldwijde oorlog tegen een virus verloopt ongeveer net zo goed als de oorlog tegen Afghanistan verliep toen het erom ging de Taliban uit te schakelen.

De lockdowns hebben het virus niet tegengehouden.

Het universele maskeringsregime heeft het virus niet kunnen stoppen.

De miljoenen en miljoenen maatschappelijke restricties en bedrijfssluitingen hebben het virus niet gestopt.

En nu is het vrij duidelijk geworden dat de veelgeprezen “wonder” mRNA-spuiten falen om een virus te stoppen.

In plaats van deze realiteit te accepteren, verdubbelen, verdrievoudigen en verviervoudigen de regeringen van de wereld de waanzin. Ondanks ongelooflijk hoge nalevingspercentages, met naar schatting meer dan 7,5 miljard COVID-injecties, heeft het mRNA-“geneesmiddel” niet voldaan aan de normen die, toegegeven, onmogelijk te bereiken waren.

In een tijdsbestek van 6 maanden, gingen we van:

“Je krijgt geen COVID als je deze vaccinaties hebt.”

En:

Gevaccineerde mensen krijgen het virus niet en worden niet ziek.”

En:

“Alle drie de vaccins zijn 100 procent effectief tegen ziekenhuisopname en overlijden.”

Naar onze huidige realiteit van weer een seizoen van lockdowns, verboden, en de gebruikelijke, onzinnige “volksgezondheidsmaatregelen.”

7,5+ miljard injecties later, hebben degenen onder ons die de gegevens nauwgezet hebben gevolgd, ontdekt dat alle bovengenoemde verklaringen, onderschreven door de meest gerenommeerde gezondheidsfunctionarissen van de regeringen ter wereld, complete onzin waren. Gewapende onzin. Ze kwamen in de verste verte niet in de buurt van ook maar een greintje waarheid.

Tegenwoordig weten we dat de injecties dienen als iets dat lijkt op een potentieel profylactisch middel van 6-9 maanden met onbekende bijwerkingen op de lange termijn. De aflopende werkzaamheid, die het best werd waargenomen door landen die als eersten met de vaccinatie-uitrol begonnen, zoals Israël en Ierland, introduceerde het booster-prikken regime, maar geen erkenning van de wereldregeringen dat de spuiten lijken af te lopen. De boosters zijn verkocht met het vreemde idee dat je “extra bescherming” kunt krijgen, ook al is je verteld dat je al “volledig gevaccineerd” was.

Gezondheidsfunctionarissen van de overheid en grote farmaceutische bedrijven hebben deze halve waarheden gebruikt als onderdeel van een CYA-campagne voor gekozen functionarissen, en een geldklopperij voor Pfizer, Moderna, en degenen die geïnteresseerd zijn in het injecteren van 5-jarigen met niet lang werkende experimentele serums.

En de booster, die precies dezelfde samenstelling heeft als de oorspronkelijke injecties, lijkt niet verrassend hetzelfde gebrek aan virusdodende kracht te hebben als de eerste twee shots. In Gibraltar, de meest gevaccineerde plek op aarde, is 100% van de bevolking gevaccineerd en 40% met booster, maar:

Maar jij en ik, we zijn helaas niet de meerderheid hier. Degenen onder ons die helder over deze kwestie nadenken, vormen een groeiende coalitie, maar we staan ​​nog steeds voor een zware strijd.

Wereldregeringen, met de hulp van Big Tech, hebben de massa’s ervan overtuigd, zonder enig legitiem bewijs, dat het de “ongevaccineerden” zijn die verantwoordelijk zijn voor ons voortdurende COVID probleem.

Kijk eens naar de logica die gebruikt wordt door de leider van Oostenrijk, het eerste westerse land dat COVID-inentingen verplicht stelt voor de gehele bevolking.

Kanselier Alexander Schallenberg, die zijn land een landelijke lockdown heeft opgelegd, vertelde de media dit weekend:

“Het verhogen van de vaccinatiegraad – en ik denk dat we het hier allemaal over eens zijn – is onze enige manier om deze vicieuze cirkel van virusgolven en lockdown-discussies voorgoed te doorbreken. We willen geen vijfde golf, we willen geen zesde en zevende golf.”

Oostenrijkse politie controleert steekproefsgewijs de vaccinatiestatus van winkelend publiek na lockdown van ongevaccineerden:

Bondskanselier Alexander Schallenberg zei:

“Het doet pijn dat dergelijke maatregelen nog steeds genomen moeten worden.”

Schallenberg liegt en hij weet het. De inentingen zullen een nieuwe golf van ziektes niet voorkomen. Deze “golven” zijn gewoon de realiteit van een seizoensgebonden respiratoir effect dat elk jaar opnieuw optreedt. De heersende klasse liegt al heel lang tegen de massa’s. Ze geven liever niet toe aan al deze nutteloze kosten, dus zal de politieke elite de mythe in stand blijven houden dat de COVID-prikken nog steeds een soort wondermiddel zijn die ze niet zijn.

Degenen die zich vanaf het begin van de COVID-manie niet aan de regels hebben gehouden, vormen de grootste bedreiging voor de macht van deze maniakale politici. Daarom vallen ze ons zo woest aan. De politieke elite doet alsof ze zich zorgen maakt over COVID, maar het is niet het virus dat hen ’s nachts wakker houdt. Het zijn die vervelende individuen die weigeren door de knieën te gaan – dat zijn degenen in het vizier. De controlegroep is de grootste bedreiging voor de mensen aan de macht. Zij kunnen de politieke gevolgen niet overleven van een controlegroep die het beter doet dan de burgers die leven onder het gewicht van destructieve COVID-mania mandaten en maatschappelijke verordeningen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet