Move on….doorgaan…


Jon Rappoport beschrijft het verhaal van een computer deskundige, Elsie Crane (43) die door haar huisarts is doorverwezen naar een psychiater. Daar heb je huisartsen voor.

Mevrouw Crane is van haar geloof gevallen en ondervindt daar zware psychische problemen van, evenals haar huisgenoten en collega’s.

We hebben geen tijd om het te vertalen, maar in het Engels komt het waarschijnlijk ook nog beter tot zijn recht. Eén alinea lichten we er even uit:

Crane: Ik hoor steeds verhalen over mensen die het vaccin namen en ernstige reacties hadden. Sommigen belandden in het ziekenhuis.

Psychiater: We horen die verhalen allemaal. Je moet ze negeren. Als je er een tegenkomt, zeg dan tegen jezelf: “Dit is niet echt.” Herhaal dat een paar keer. Geleidelijk, langzaam maar zeker zal je reactie op die verhalen afvlakken. Het zal je niet meer raken. Ik ga je een link geven naar een audiopresentatie. Elke avond, voor je gaat slapen, start je de audio op je computer. Zet een koptelefoon op. De audio zal de hele nacht spelen en herhalen terwijl je slaapt.

Crane: Wat staat er op?

Psychiater: Verklaringen aan elkaar geregen in een repeterende cyclus. Sommige zijn van Dr. Fauci. Andere zijn pandemie nieuws clips van CNN. Iedere avond drie weken lang; het zou moeten helpen.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet