Beste lezers, de buitengewone maatregelen waarvan we getuige zijn in Oostenrijk en Europa en het nieuwsbericht dat Australië covidpatiënten en -contacten in quarantainekampen onderbrengt, vormen het bewijs dat de Coronamaatregelen niets te maken hebben met de volksgezondheid, bericht Paul Craig Roberts.

Zowel HCQ als Ivermectin zijn bekende covid genezende en preventieve middelen. Het bewijs is overweldigend. In de grootste provincie van India, Uttar Pradesh, met een bevolkingsdichtheid die drie keer zo groot is als de bevolking van Australië, Canada en Nieuw-Zeeland samen, werd covid beteugeld door het gebruik van Ivermectine.

In geen enkel land heeft het Covid-19 vaccin succes gehad, laat staan succes zoals Ivermectine in India.

Nep “factcheck” sites, gefinancierd door Big Pharma, hebben geprobeerd het nieuws over India’s succes met Ivermectin te verdoezelen door het te bedekken met desinformatie om de winsten van Big Pharma te beschermen.

In Uttar Pradesh werd Ivermectine gebruikt als preventief middel en als remedie. Een pil per week houdt het virus weg. Bovendien is grondig vastgesteld dat de mortaliteit van Covid in wezen beperkt blijft tot ernstig zieke mensen die niet worden behandeld met HCQ of Ivermectine wanneer zij Covid oplopen, maar die aan hun lot worden overgelaten en wanneer zij daar niet in slagen in ziekenhuizen worden gedood met beademingsapparatuur of Remdesivir, twee bewezen zeer onsuccesvolle “behandelingen”.

De Oostenrijkse lockdown heeft om verschillende redenen geen zin. De meest voor de hand liggende is dat de Oostenrijkse lockdown niet geldt voor mensen die naar hun werk gaan. Een groot percentage Oostenrijkers zal zich dus vrij kunnen bewegen. Wat heeft het voor zin om mensen wel toe te staan naar hun werk te gaan, maar niet naar een restaurant? Het is te zot voor woorden en moet een ander doel hebben.

In Law, Legislation, and Liberty schreef Friedrich A. Hayek dat noodsituaties de voorwendselen zijn die regeringen gebruiken om de burgerlijke vrijheden uit te hollen en dat de erosies blijven nadat de noodsituatie voorbij is of de geveinsde noodsituatie is ontmaskerd. In de afgelopen 20 jaar hebben we de afbraak van burgerlijke vrijheid gezien vanwege de “oorlog tegen terreur” en nu weer op basis van een gefingeerde “Covid pandemie”. President George W. Bush gebruikte 9/11, een overduidelijke valse vlag aanval, om de grondwettelijke bescherming van habeas corpus opzij te zetten en mensen voor onbepaalde tijd vast te zetten zonder bewijs te presenteren aan een rechtbank. President Obama gebruikte de valse oorlog tegen het terrorisme om burgers alleen op verdenking te executeren zonder een eerlijk proces. Nu verliezen mensen hun banen, bedrijven en vrijheid op basis van een incidenteel gevaarlijk virus, waarvan de preventie en genezing wordt geblokkeerd door Big Pharma en het Covid-protocol van Big Medicine.

Toen de Sovjet Unie instortte en China het communistische marktsysteem verliet, verwachtten de mensen dat er een heerschappij van vrijheid zou ontstaan. In plaats daarvan heeft de Westerse wereld een aanval op de burgerlijke vrijheid gezien die doet denken aan het leven onder Stalin en Mao. In Amerika en in het hele zogenaamde “vrije Westen” worden mensen gestraft voor het uitoefenen van hun rechten op grond van het Eerste Amendement. De grondwet en de mensenrechtenwetten beschermen hen niet. Journalist Julian Assange wordt al tien jaar vastgehouden in strijd met de Anglo-Amerikaanse habeas corpus, en geen enkele rechtbank heeft daar iets aan gedaan. Er zijn geen protesten van rechtenfaculteiten, advocatenverenigingen of journalisten. Een voor de hand liggende conclusie is dat de leden van instellingen die bedoeld zijn om de burgerlijke vrijheid te ondersteunen, niet langer geloven in burgerlijke vrijheid.

Aangezien het geloof in vrijheid in het Westen is verzwakt, zullen we niet lang meer vrij zijn, tenzij we ons verenigen en het nieuw leven inblazen door te weigeren lockdowns en “vaccin”-mandaten te aanvaarden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffen

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet