Op 20 november 2020 heeft de Beierse politie tijdens een live-stream presentatie een inval gedaan bij Dr. Andreas Noack. Een uitleg voor deze brute inbreuk op de privacy is nooit gegeven.

Een dag na de wijziging van de infectiebeschermingswet in de Bondsdag ging een video viraal op sociale media waarin een politie-inval te zien is. Waar ging het over?

Het gaat over de YouTuber Andreas Noack, die in het verleden de aandacht trok met grove theorieën over onderwerpen als kunstmatige intelligentie, gezondheid, mineralen en voedingsstoffen.

Terwijl de chemicus een livestream aan het maken was, zie je de politie het pand bestormen. Het incident zou woensdagavond hebben plaatsgevonden.

Ondertussen bevestigde de politie van Midden-Franken via Twitter dat de politieoperatie had plaatsgevonden, maar wees erop dat deze “niet gericht was tegen de exploitant van de livestream”.

Andreas Noack zou in het district Fürth wonen en in het verleden kritisch zijn geweest over de Coronamaatregelen. Vanwege de wijziging van de Infectiebeschermingswet die in de Bondsdag werd aangenomen en duizenden daartegen protesteerden in de buurt van het Rijksdaggebouw, ontstond er donderdag al snel speculatie in sociale media dat de politie-inzet ook iets te maken zou kunnen hebben met noacks kritiek op het Corona-beleid. De autoriteiten ontkenden dit echter. Er werd op gewezen dat de operatie “geen verband hield met Corona”.

De Bataafsche TV


Dit is hoe intimidatie er uitziet. Het zorgt in ieder geval voor een grote geloofwaardigheid van wat Dr. Noack ons vertelt over “scheermesjes” in de vaccins.

Grafeenhydroxide

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet