Op dit moment nadert de wereldbevolking de acht miljard, maar dat aantal kan gemakkelijk worden teruggebracht tot ongeveer 15 procent daarvan, of 500 miljoen, als er ongeveer 2 miljard extra doses Covid-vaccins in de bevolking worden geïnjecteerd. Tot dusver zijn er meer dan 4 miljard bloedklonterende prikken in de armen van de mensen gestoken, en elke nieuwe dag komen er ongeveer 40 miljoen injecties bij, voornamelijk in de westerse wereld. Verscheidene miljardairs over de hele wereld steunen de “globale reset” en hebben hun “massavernietigingswapen” gefinancierd – de Covidvaccins die zijn gemaakt om zogenaamd de in het laboratorium gemanipuleerde dierlijke virussen te bestrijden die wetenschappers met “gain of function” hebben gebrouwd om mensen aan te vallen en zich onder hen te verspreiden schrijft Naturalnews.com.

Deze kwaadaardige “Nazi-achtige” hoop om de wereldbevolking met 85% te verminderen is ook populair geworden bij mensen die de duivel, geld, macht en heerschappij aanbidden. Het is zelfs uitgehouwen in massieve platen gepolijst graniet, de Georgia “Guidestones” genaamd, waar in het gesteente aanwijzingen zijn gegraveerd voor de wederopbouw van de beschaving na de door vaccins veroorzaakte apocalyps waarover Bill Gates opschept op TED-conferenties.

Heeft iemand de door vaccins veroorzaakte Holocaust voorzien of gepland? Genocide-aanbiddend Stonehenge opgericht in Georgia in 1980

Vijf enorme granieten platen met een totaalgewicht van ongeveer 100 ton, anoniem opgericht in Georgia in 1980, vertegenwoordigen de zieke hoop dat 85% van de wereldbevolking spoedig zal sterven en zo de planeet zal redden van een zekere ondergang. Het bovenste “gebod” luidt: “Handhaaf de mensheid onder 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.”

Het tweede gebod luidt: “Leid de voortplanting verstandig en verbeter conditie en diversiteit.” Dat past precies in Adolf Hitler’s credo van het creëren van een “meesterras” (van alleen blanken met blond haar, geen geboorteafwijkingen en veel spieren) terwijl hij alle anderen elimineerde die een “last voor de samenleving” waren (wat betekent dat ze de economie extra geld kosten om voor te zorgen) inclusief zwarten, Joden, iedereen met een handicap, en geestelijk gehandicapten, inclusief kinderen. Dit was toen allemaal “voor het grotere goed”, net zoals ze nu zeggen dat Covidvaccins zijn.

Een ander van de “10 geboden” gekerfd in de gepolijste Georgia Guidestones vertelt de wereld om: “Vermijd onbeduidende wetten en nutteloze ambtenaren,” wat veel lijkt op het credo van Black Lives Matter en Antifa als ze wetten negeren in het aanvallen van de politie, rellen, plunderen, diefstal, brandstichting en de lijst gaat maar door. Kijk zelf maar in deze korte video van de Genocide Stonehenge.

De “profetie” van de ontvolking wordt op dit moment uitgevoerd met behulp van smerige, dodelijke Covidvaccins

Als de boodschap van de genocidale miljardairs nog niet duidelijk genoeg is (men vermoedt dat Ted Turner het “8e wereldwonder van Georgia” heeft gefinancierd) staan er nog meer bevolkingsreductie “geboden” op de stenen structuur: “Wees geen kanker voor de aarde, laat ruimte voor de natuur.” Dus als de buffels en herten niet genoeg ruimte hebben om rond te lopen, dood dan miljarden mensen tot je weer op 500 miljoen zit, is de boodschap daar.

Het astronomische monument is ongeveer 6 meter hoog, met 5 staande delen die elk ongeveer 15 ton wegen. De geboden zijn gegraveerd in verschillende talen, waaronder het Hebreeuws (waarschijnlijk om op de Tien Geboden te lijken).

Deze psycho-babbel werd niet door Mozes van de top van de berg naar beneden gebracht, en het is geen mysterie hoe het werd gemaakt, of hoe het op zijn plaats kwam, aangezien het werd uitgehakt en opgericht in 1980 door rijke ontvolkingsfreaks met technologische middelen en veel geld om te verspillen aan hun “geheime genootschap”-wensen, of misschien zijn het gewoon een paar idioten met extra geld en te veel tijd om handen, die wat aanrommelen met wat apocalyptische Lego-rotsen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zonder een schot te lossen: medische tirannie en de opkomst van het Vierde Rijk

Volg Frontnieuws op Telegram

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!