<a href="https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2020/10/Killing-Fields.jpg?fit=889%2C500&ssl=1" data-caption="Screenshot film The Killing Fields“>
Screenshot film The Killing Fields

Zoals mijn trouwe lezers weten, heb ik in mijn leven al heel wat meegemaakt op hoog niveau in de regering, de journalistiek, de academische wereld en het bedrijfsleven. Toch ben ik verbijsterd over de diepte en breedte van de georganiseerde samenzwering die werkt ten behoeve van de georkestreerde “Covid pandemie,” schrijft Paul Craig Roberts.

Washington, afgeschermd door de hoerenmedia, heeft ons lang voorgelogen over alles — 9/11, massavernietigingswapens, Assad’s gebruik van chemische wapens, Iraanse atoombommen, Russische invasies, Osama bin Laden, Muammar Gaddafi, Russiagate, Trump oproer. Momenteel worden leugens gebruikt om mensen te beschadigen met een “vaccin” dat gevaarlijker is dan het virus.

De omvang van de propaganda voor een “vaccin” waarvan bekend is dat het geen bescherming biedt maar juist dood en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt, en de tegen bekende bewezen geneeswijzen die in toenemende mate over de hele wereld worden gebruikt, is verbijsterend. Zelfs in de rode deelstaat Georgia laat het Georgia Department of Public Health apotheken recepten bezorgen in zakjes met daarop een lachende jonge vrouw die in 2 inch hoge letters zegt: COVID VACCINE. IK HEB JA GEZEGD! ZODAT IK IN MIJN KLAS KAN BLIJVEN.

Voordat we verder gaan, denk even na over de boodschap. Om naar school te gaan moest zij het mRNA-“vaccin” nemen, waarvan bekend is dat het bijzonder gevaarlijk is voor jonge mensen. In “vrij democratisch Amerika” worden schoolkinderen gedwongen tot het aanvaarden van wat in onze geschiedenis onaanvaardbare risico’s waren. Nooit in de geschiedenis is toegestaan dat een “vaccin” dat in verband wordt gebracht met ook maar een fractie van het aantal sterfgevallen als met het mRNA-vaccin, in gebruik blijft. Ondanks het bekende en bewezen gevaar van het mRNA vaccin voor de jeugd, oefent de criminele organisatie die bekend staat als Pfizer druk uit op haar dienaren bij de FDA om de injectie van 5-jarigen met de dodelijke stof goed te keuren. De kans is groot dat elke vijfjarige die wordt geïnjecteerd onvruchtbaar zal zijn.

Wat is de agenda die zo ver kan reiken dat de boodschap op receptenzakjes van apotheken wordt geplaatst en te controleren? Blijkbaar winst voor Big Pharma. Duidelijk controle over mensen en de mogelijkheid om hun beslissingen te dicteren via de regering. Uit wat we leren over de effecten van het mRNA-vaccin op de menselijke vruchtbaarheid, blijkt dat het overduidelijk om bevolkingsbeheersing gaat. Om de populatie succesvol te verminderen, moet je de jongeren doden of onvruchtbaar maken. Vandaar de drang om 5-jarige kinderen in te enten.

Er is geen andere verklaring voor het feit dat gerenommeerde deskundigen en Nobelprijswinnaars die herhaaldelijk de wenkbrauwen fronsen en waarschuwingen afgeven, consequent worden gecensureerd. Er is geen andere verklaring voor het feit dat ziekenhuizen weigeren de bijwerkingen van het vaccin te melden en weigeren het leven van covid-patiënten te redden door hen te behandelen met HCQ of ivermectine. Er is geen andere manier om de pretentie van het medisch establishment te verklaren dat de varianten niet het gevolg zijn van het vaccin zelf.

Gezien het feit dat het mRNA-“vaccin” overhaast in gebruik werd genomen zonder de vereiste studies in het kader van een “noodtoestemming”, is de bewering van het medisch establishment dat HCQ en Ivermectine door geen enkele arts zouden mogen worden voorgeschreven, ondanks hun perfecte staat van dienst inzake veiligheid na 60 jaar gebruik bij de mens, omdat er geen studies zijn om hun werkzaamheid bij covid vast te stellen, niet geloofwaardig.

Met andere woorden, het medische establishment neemt het standpunt in dat zij u in een noodgeval zonder onderzoek een levensbedreigende injectie mogen geven, maar niet een bekende remedie die wereldwijd veilig en doeltreffend wordt gebruikt om covid te voorkomen en te genezen.

In de loop van mijn leven in de Verenigde Staten ben ik er getuige van geweest dat alle morele waarden werden vervangen door de hebzucht naar en het najagen van geld. Toch is het moeilijk te geloven dat Big Pharma, de media, Biden, de American Medical Association, ziekenhuizen, apothekers, schoolbesturen, gouverneurs en particuliere werkgevers zo bereidwillig Amerikanen zouden dwingen gevaarlijke injecties te accepteren om hun baan te behouden, naar school te gaan, ’s avonds uit te gaan en te reizen, alleen maar om Pfizer, Moderna en de anderen te verrijken.

Inmiddels zijn er tienduizenden artsen, verpleegkundigen, medische beroepsbeoefenaren en wetenschappers die het niet eens zijn met het Covid-protocol dat aan de westerse landen wordt opgedrongen. Hun stemmen worden onderdrukt. Hun banen en medische licenties worden bedreigd. Hoewel zij alle feiten aan hun kant hebben, worden zij beschuldigd van “Covid desinformatie”.

Op 8 oktober 2021 hoorde ik op NPR ten gunste van vaccinatie, waarvan de farmaceutische bedrijven zelf toegeven dat het niet langer dan 6 maanden beschermt (de bescherming neemt dagelijks af), propaganda die zo flagrant is dat het Stalin, Mao en Hitler versteld zou hebben doen staan. NPR heeft opzettelijk voor het luisterend publiek de bewezen feiten achtergehouden dat het mRNA “vaccin” (1) in verband wordt gebracht met een historisch hoog percentage van gezondheidsschade en sterfgevallen, (2) varianten voortbrengt die immuun zijn voor het vaccin, waardoor eindeloze boosters nodig zijn, en (3) je natuurlijke immuniteit uitschakelt en vernietigt, waardoor je levenslang afhankelijk blijft van Big Pharma.

Waarom heeft de National Public Radio deze bekende informatie achtergehouden en zich beziggehouden met het opzettelijk misleiden van haar goedgelovig publiek? Mogelijk zijn de zwakzinnige NPR mensen bang om diegenen die het Covid narratief controleren te schofferen door echte journalisten te zijn. NPR is gewend spreekbuis te zijn voor geldschieters, en ik vermoed dat je er gerust je leven onder kunt verwedden dat Big Pharma, indirect zo niet direct, de verslaggeving van NPR heeft gekocht. Helaas heeft Amerika geen onderzoekende media om deze kwestie te onderzoeken.

Amerika is een plaats waar leugens als waarheid worden bevestigd door CNN, MSNBC, NPR, New York Times, Washington Post, Associated Press en een groot aantal websites die worden gefinancierd door het establishment dat onze meningen beheerst en ons machteloos maakt door ons met leugens te programmeren.

Vele boeken, artikelen en films hebben door de jaren heen voorspeld dat de triomf van geheime agenda’s over goedgelovige onwetende mensen het lot van de mensheid zou zijn.

Ik zie dit elke dag gebeuren. Zijn de mensen, vooral die in het Westen, te dom en te goedgelovig om te overleven?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet