Donderdag was zorgminister Hugo de Jonge te gast in het programma ‘Uitgelicht!’ van Family7. De Jonge beantwoordde onder andere vragen over het coronavaccin.

Iemand vroeg aan de minister: “Kunt u mij verzekeren dat mijn kinderen van in de 20 straks geen vruchtbaarheidsproblemen hebben?”

“Ja,” antwoordde De Jonge resoluut. “Dat is één van de vele misinformatie/desinformatie-acties die ondernomen wordt. Christenen die hebben religieuze argumenten. Ik respecteer die, hoezeer ik ze ook niet begrijp. Wat ik ook wel zie is dat christenen dat type argumenten vermengen met allerlei misinformatie/desinformatie die rondgaat op het internet.”

“Dit is één van die desinformatieverhalen die ik veel hoor. Voor heel veel jonge vrouwen, voor heel veel meisjes is dit een reden om niet te willen kiezen voor vaccinatie. We weten gewoon dat het evident onzin is. Het is onzin dat het iets zou doen met je vruchtbaarheid,” beweerde De Jonge.Graag wetenschappelijke onderbouwing

Professor Byram Bridle van de Universiteit van Guelph in Canada zei in een radio-interview dat het spike-eiwit zich na de coronavaccinatie ophoopt in weefsel, vooral de milt, het beenmerg, de bijnieren en ook in de eierstokken.

Vooral dat laatste baart professor Bridle zorgen. Hij vraagt zich af of we jonge mensen op deze manier onvruchtbaar maken. “We hebben een grote fout gemaakt,” zei hij.

In een filmpje dat De Jonge enkele dagen geleden op social media plaatste, beweert een GGD-arts dat coronavaccinaties geen invloed hebben op de vruchtbaarheid. Immunoloog en vaccinoloog Theo Schetters reageerde sceptisch op dat filmpje. “Graag wetenschappelijke onderbouwing voor de uitspraak dat vaccinatie geen effect op de vruchtbaarheid heeft. Dan praten we verder,” schreef hij eronder.

Klaus Schwab

De minister kreeg in ‘Uitgelicht!’ ook de vraag of het vaccinatiebeleid en het coronapasbeleid zijn voortgekomen uit ideeën die de directeur van het World Economic Forum, Klaus Schwab, naar voren bracht.

“Nee, ook dit is echt een nepnieuwsverhaal,” antwoordde De Jonge. “Ik weet dat het zelfs onder christenen rondgaat. Ik vind het eigenlijk heel verdrietig. Als christen heb je toch geen nepnieuws nodig om je geloof te belijden.”

Presentator Riekelt Pasterkamp verwees naar de preek van dominee Paul Visser over de Great Reset. Die zei: “Er kunnen ontwikkelingen zijn waardoor je wordt uitgesloten.” Voor christenen is dat soms wel zichtbaar, aldus Pasterkamp.

“Juist niet,” zei De Jonge hoofdschuddend. “Juist niet.”

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet