De GIFSPUIT heeft een meervoudig dodelijke inhoud:

(1) Spike eiwitten naar de organen

(2) Grafeenoxide naar hart en hersenen

(3) Parasieten naar ieder willekeurige plek in het lichaam

Auto-immuunziekten, hart- en vaatziekten, kanker, sterilisatie. Een gesloopt immuunsysteem, corrupt DNA en zombificering van de mensheid. Omdat de massa het toelaat.

Conclusie: Een WIN-WIN situatie voor de farmaceutische industrie en begrafenisondernemers. Het VOLK verliest. Ook zij, die de strijdbijl hebben opgegraven.

Gevonden op het internet:

De incidentie van kanker veroorzaakt door het Covid 19 “vaccin”

Door Dr. Nicole Delépine


Global Research, 5 december 2021

Toeval? Het sleutelwoord

Enkele maanden geleden hebben we op zijn minst “theoretische bedenkingen” geuit over het vaccineren van kankerpatiënten of voormalige patiënten die genezen waren, vanwege het onderliggende mechanisme van de geninjectie op immuniteit.

Verschillende genetici hadden ook hun bezorgdheid geuit over de mogelijke interferentie tussen actieve of slapende kankercellen en de activiteit van gentherapie op lymfocyten in het bijzonder.

Maanden zijn verstreken en de vaccingekte is toegenomen, wat heeft geleid tot de weigering van patiënten zonder paspoort in ziekenhuizen (die, zoals bekend, bedoeld zijn om alleen gezonde mensen te ontvangen) en tot de eis dat patiënten worden gevaccineerd voordat ze een behandeling krijgen, inclusief kankerpatiënten.

[…]

Er komen steeds meer getuigenissen binnen

Wat hun onaanvaardbare redenen ook zijn, de getuigenissen nemen toe.

Een jong meisje vergezelt haar vriend naar de begrafenis van haar moeder… zo’n moeder, moeder van een middelbare schoolvriendin, 34 jaar oud, al twee jaar in remissie van borstkanker, die met het vaccin wordt geïnjecteerd en een paar dagen later in coma instort en na drie dagen ziekenhuisopname overlijdt… Politiek correcte verklaring: de kanker ontplofte in haar lichaam en nam haar mee. Sluit het hoofdstuk en de kist.

[…]

In ieder geval, wat “kanker en geninjectie” betreft, verdwijnt de vaagheid helaas voor de veelheid aan vreselijke verhalen.

Van de collega die meerdere “ballen” onder haar oksels ziet verschijnen, wat de controles in het ziekenhuis niet kunnen verklaren… Uiteraard geen mogelijke link met de spuit. En toch zijn de ganglionen die enige tijd na de injectie verschijnen een frequente observatie na deze injectie.

Er lijken dus duidelijk drie situaties te zijn:

  • Het verschijnen van een kanker snel na de injectie (twee weken tot een paar maanden) en zeer progressief, bij een persoon die eerder vrij was van bekende carcinologische pathologieën.
  • De hervatting van kanker bij een patiënt die al enkele maanden of jaren in volledige remissie is.
  • De snelle, zelfs explosieve, evolutie van een kanker die nog niet onder controle is.

Naast de getuigenissen die binnenstromen van familieleden en vrienden en op sociale netwerken, heeft een Zwitserse krant het onderwerp eindelijk op een bredere manier behandeld.

Hier zijn enkele fragmenten uit hun artikel[6] en hun referenties[7]:

“Kunnen covidvaccins kanker veroorzaken?”

In sommige gevallen lijkt het antwoord ja te zijn. Zeker, er is geen bewijs dat de covidvaccins zelf kankerverwekkend zijn. Het is echter aangetoond dat bij maximaal 50% van de gevaccineerden covid-vaccins tijdelijke immunosuppressie of immuunontregeling (lymfocytopenie) kunnen veroorzaken die ongeveer een week of mogelijk langer kan duren.

Bovendien is aangetoond dat covid-mRNA-vaccins adaptieve en aangeboren immuunresponsen “herprogrammeren” (d.w.z. beïnvloeden) en in het bijzonder de zogenaamde TLR4-route downreguleren, waarvan bekend is dat deze een belangrijke rol speelt in de immuunrespons op infecties en kankercellen. “

De auteurs concluderen dus dat het heel goed mogelijk is dat deze immuunveranderingen onbedoelde gevolgen kunnen hebben voor de toestand van de ontvanger van de geninjectie. Een kwestie van gezond verstand inderdaad!

“Dus als er al ergens een tumor is – bekend of onbekend – of als er aanleg is voor een bepaald type kanker, kan een dergelijke toestand van door vaccin geïnduceerde immuunsuppressie of immuunontregeling mogelijk plotselinge tumorgroei en kanker veroorzaken binnen enkele weken na vaccinatie. Opgemerkt moet worden dat lymfocytopenie ook vaak werd waargenomen in gevallen van ernstige covid.

Post-vaccinatie reactivering van latente virale infecties, waaronder gordelroosvirus, EBV (Epstein-Barr) en hepatitisvirus, is ook waargenomen.

“Vaccin-geïnduceerde tijdelijke immunosuppressie is ook een factor die kan bijdragen aan de post-vaccinatie piek in coronavirusinfecties die in veel landen wordt gezien.”

Frequentie van vaccingerelateerde bijwerkingen bij kanker

Er zijn al een paar duizend waarnemingen in officiële meldingen van bijwerkingen en online patiëntengroepen. Er zijn zeker echte toevalligheden of diagnostische vertragingen als gevolg van vertraagde diagnose met betrekking tot containment. Maar we moeten de enorme problemen die deze echte mensen in hun dagelijks leven hebben getroffen en nog meer de verantwoordelijkheid die kankerartsen nemen door de injectie op te leggen vóór elke behandeling of voortzetting van het protocol, niet negeren. Hun belangrijkste argument: “we hebben het goed gedaan, zonder discussie” lijkt een ooit doordacht beroep niet waardig.

In augustus 2021 schreef Dr. Ryan Cole,[8] een Amerikaanse patholoog voor vele jaren,een aanzienlijke toename van bepaalde soorten kanker (bijv. endometriumkanker, baarmoederkanker) toe sinds het begin van de covid-massavaccinatiecampagne. Meer recent hebben Duitse pathologen ook het probleem van immuunontregeling na vaccinatie en plotselinge tumorgroei bij sommige patiënten opgemerkt.

Op de Franse netwerken vallen verschillende getuigenissen samen met de terugkeer van vaginale bloedingen bij vrouwen ouder dan 85 jaar die leiden tot de diagnose van endometriumkanker en een snelle dood … Het spike-eiwit dat door het lichaam na de injectie wordt geproduceerd, wordt met name aangetrokken door de geslachtsorganen, en dit zou een nieuwe demonstratie hiervan zijn.

[…]

Via https://www.globalresearch.ca/the-incidence-of-cancer-triggered-by-the-covid-19-vaccine/5758110

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet