Judi Roberts was een perfect gezonde jonge vrouw toen ze in november 1976 een vaccin tegen de Varkensgriep nam. Twee weken later voelde ze een gevoel van gevoelloosheid in haar benen, en de week daarop was ze volledig verlamd, bericht Nolan Barton.

Roberts, de vrouw van Republikeins partijvoorzitter Gene Roberts, was zes maanden lang quadriplegisch [verlamming van beide benen en armen. red.] en meer dan een jaar aan een rolstoel gekluisterd. Ze werd gediagnosticeerd met het Guillain-Barre-syndroom (GBS), een zeldzame aandoening waarbij het immuunsysteem van het lichaam de zenuwen aanvalt. Zwakte en tintelingen in de ledematen zijn meestal de eerste symptomen van de ziekte.

In een interview in 1979 met het CBS-onderzoeksprogramma “60 Minutes” vertelde Roberts dat ze op dat moment dacht dat vaccinatie haar enige kans was om een potentiële “grote epidemie” te overleven.

“Ik had nooit andere griepprikken genomen, maar ik had het gevoel dat dit een grote epidemie zou worden, en de enige manier om een grote epidemie van een echt dodelijke griepvariant te voorkomen, was dat iedereen zich zou laten inenten”, zegt ze tegen presentator Mike Wallace. “Als deze ziekte zo dodelijk kan zijn dat een jonge, gezonde man eraan gaat sterven, heeft een onderwijzeres van middelbare leeftijd geen kans.”

Het begon allemaal op een leger trainingsbasis in New Jersey. In februari 1976 werden verschillende soldaten in Fort Dix ziek met griepachtige symptomen. Tests wezen uit dat het virus zich had verspreid over meer dan 200 rekruten.

Een legerarts stuurde monsters van hun keelkweken naar het New Jersey Public Health Lab om uit te zoeken wat voor virus er rondging. Een van die monsters was van soldaat David Lewis, die zijn ziekbed had verlaten om mee te gaan op een mars. Lewis was tijdens die mars in elkaar gezakt en stierf een paar dagen later.

Het lab in New Jersey identificeerde in de meeste keelkweken van de soldaten het normale soort griepvirus dat dat jaar de ronde deed. De Varkensgriep werd alleen vastgesteld in de keelkweken van Lewis en vier andere soldaten, die volledig herstelden zonder het vaccin tegen de Mexicaanse griep.

“Als ik op dat moment had geweten dat de jongen in een ziekbed had gelegen, was opgestaan, op mars was gegaan en toen in elkaar was gezakt en was gestorven, had ik nooit de prik genomen,” zegt Roberts.

U kunt de “60 Minutes”-film over de Zwijnengriep-“scamdemie” hier bekijken:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Covid vaccinfraude nadert breekpunt, zegt professor

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet