x
x
De echte Alchemie

2021 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Wie mijn artikelen volgt, heeft kunnen lezen dat we hier in een kopie van de echte aarde leven, en dit hier niets anders is dan een gevangenis. Aan het hoofd van deze gevangenis staat het Vaticaan. Hoe ver die macht ging werd mij recent duidelijk, toen ik ontdekte dat de geheime diensten, wereldwijd, niet in dienst staan van de overheden van de verschillende landen, maar allemaal toebehoren aan het Vaticaan. Het zijn stuk voor stuk Corporaties, oftewel bedrijven. Dit geldt ook voor alle banken. Deze vallen onder de Romeinse wetgeving van het Vaticaan. Het ministerie van Financiën is eigendom van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Het IMF is eigendom van de Wereldbank. De Wereldbank is eigendom van de Verenigde Naties. De Verenigde Naties is eigendom van de Britse Kroon en de Britse Kroon is weer eigendom van het Vaticaan. Dus met andere woorden, dit staat/stond allemaal onder het beheer van het Vaticaan. Ook alle officiële religies, geen één uitgezonderd, vallen allemaal onder het Vaticaan, en zijn opgericht om mensen uit elkaar te drijven.

De jeugd van tegenwoordig komt steeds meer onder druk te staan, en krijgt nog nauwelijks de kans kind te zijn. Op steeds jongere leeftijd worden ze in een keurslijf geperst met richtlijnen, die rechtstreeks afkomstig zijn van de psychopaten aan de top van de piramide, die nog steeds hopen hun Nieuwe Wereldorde te kunnen uitrollen onder de grote reset. Hun focus ligt hier volledig op het terugbrengen van de wereldbevolking, naar, als de ‘Georgia Guide Stones’ mogen geloven: 500 miljoen.

Gewoon nog steeds Aspartaam dus, ook al heet het anders! Dat het giftig is, ook voor deze dansende kinderen, laat kennelijk ook overheden onberoerd..?

Zo worden we al vele jarenlang bewust vergiftigd via ons voedsel en drinkwater.
Dit veroorzaakt kanker en vernietigt ons zenuwstelsel. Hersentumoren; Multiple Sclerosis; epilepsie; ziekte van Parkinson; Alzheimer; aangeboren afwijkingen en diabetes, zijn ziekten, die vroeger niet of nauwelijks voorkwamen. Een van die gifstoffen die tegenwoordig in meer dan 6000 verschillende producten is verwerkt, is Aspartaam , ook wel bekend onder de naam Amino Sweet. Hoofdpijn; migraineaanvallen; duizeligheid; stuiptrekkingen; misselijkheid; spierspasmen; gewichtstoename; huiduitslag; moeheid; depressies; etc. zijn terug te herleiden naar dit aspartaam.

In vele landen wordt al meer dan 75 jaar fluoride toegevoegd aan het drinkwater. Fluoride is een zeer giftig chemisch afvalproduct, dat onze pijnappelklier, de sleutel naar spiritueel ontwaken, doet verkalken. Verder tast het de schilklier en ons afweersysteem aan.  95% van alle tandpasta’s bevat fluoride en kinderen van 0-5 jaar mogen, volgens de richtlijnen van de Nederlandse vereniging voor kindertandheelkunde (NVK), dagelijks 500 ppm fluoride gebruiken. Ook bij meeste tandartspraktijken wordt fluoride nog steeds de hemel in geprezen.

Op de Colgate verpakking staat echter een waarschuwing in kleine letters vermeld, dat deze tandpasta buiten het bereik van kinderen tot 6 jaar gehouden dient te worden, en er onmiddellijk professionele hulp ingeschakeld moet worden na inname. De meeste ongelukken met fluoride vinden plaats bij kinderen jonger dan 6 jaar. Dit is een gevolg van alle smaakjes die ze aan kindertandpasta toevoegen. Bij inname van 2 tubes zouden de gevolgen zelfs dodelijk kunnen zijn.

Xenoestrogen en zware metalen zijn gevaarlijke gifstoffen, die we aantreffen in cosmetica- en schoonmaakproducten. Onze schoonmaakproducten bevatten maar liefst 62 zeer giftige metalen. Dit is mogelijk, omdat er geen richtlijnen bestaan van wat wel en niet mag worden toegevoegd. Dit houdt dus in, dat in feite alles straffeloos verkocht mag worden. Een andere gifstof waar we mee worden overspoeld zijn GMO’s (Genetisch gemodificeerde gewassen). Deze zijn gepatenteerd en leveren geen zaden. De boeren worden dus jaarlijks gedwongen nieuwe zaden in te kopen. Soja, mais, tarwe en verder elk gewas waar mee is geknoeid, behoort toe aan bedrijven als ‘Bayer Monsanto’.

Dit geeft ze het monopolie op deze gewassen en zaden. Ze hebben dure pesticiden nodig om te kunnen groeien, die natuurlijk ook afkomstig zijn van hetzelfde bedrijf. Zo worden aardappelen 29 keer bespoten voordat ze worden gerooid, en in de schappen van de supermarkt komen te liggen. Het hele Ecosysteem raakt hierdoor verstoord. Insecten sterven, vogels sterven en wanhopige boeren sterven, want hebben ze een slecht seizoen, dan zijn ze failliet en zien het leven niet langer zitten.

Ook steeds meer producten uit de supermarkt, blijken magnetisch, als gevolg van grafeenoxide zoals bijv. Kellogg’s Cornflakes, kipfilet e.d. Het is dus eigenlijk een wonder, dat vrouwen nog steeds zwanger raken. Al deze gifstoffen zijn een onderdeel van een agenda, die bekend staat onder de naam ‘Family-Planning’. Je treft ze aan in het vlees en de melkproducten in de supermarkt; in alle groeten en fruit, dat is bespoten met pesticiden en insecticiden.

Maar ook in verpakkingsmateriaal; artificiële smaak en geurstoffen; kraanwater; bewerkte voedingsmiddelen; plastic flessen; babyspenen; luiers; babydoekjes; make-up; shampoo en hairconditioners; deo’s; matrassen; douchegordijnen; papieren borden; plastic speelgoed; geurkaarsen; anticonceptiepillen; menstruatieproducten; zonnebrand; fleecedekens en -kleding; zelfs in de inkt op kassabonnen.

Er is dus geen ontkomen aan. Huidproducten zijn nog veel gevaarlijker dan producten die je eet, omdat ze rechtstreeks via de huid in de bloedbaan komen, met alle gevolgen van dien. Maar het gevaarlijkste van alles is: eten, opgewarmd in plastic verpakking uit de magnetron. Dus denk na wanneer je de volgende keer babymelk opwarmt. Maar de onvruchtbaarheid neemt toe. 1 op de 6 stellen hebben tegenwoordig problemen bij het zwanger raken. Uit studies blijkt dat het probleem vooral bij mannen ligt, dus niet alleen bij vrouwen wat nog steeds door velen wordt gedacht.

Sinds 1970 is de kwaliteit van het sperma gedaald met 59%. De gemiddelde man heeft nog maar 47.1 miljoen zaadcellen per milliliter. Bij hun vader lag dit gemiddelde op 99 miljoen zaadcellen per milliliter. Dit is een zeer verontrustende trend, omdat hiermee ook het sterfterisico wordt verhoogd. Uit een onderzoek van de Stanford Universiteit is gebleken, dat onvruchtbare mannen op jongere leeftijd overlijden, omdat ze meer vatbaar zijn voor hartkwalen en kanker.

Kinderen en seksualiteits-onderwijs
Een nieuwe trend die in de Westerse landen zijn intrede heeft gedaan, is sekseducatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Dit wordt gesponsord door de VN; Unicef; Unesco; Planned Parenthood en de WHO. Deze groep zou volgens deze DeepState instanties, op hele jonge leeftijd moeten leren wat masturberen is. Hoe gek wil je het hebben. Kinderen op die leeftijd willen kind zijn en helemaal niet bezig zijn met seks. Deze trend, is niets anders dan een vrijbrief voor pedofielen, want hoe mooi je het ook kunt brengen, seks met een kind is verkrachting.

In Nederland hebben we zelfs een pedofielenpartij, de PNVD (Partij voor Naastenliefde, vrijheid en diversiteit). Ze hebben een ‘handboek voor Pedofielen’ uitgebracht met toestemming van de minister van Justitie, die heeft verklaard dat tekst zonder foto’s is toegestaan. Hierin wordt beschreven, hoe je het vertrouwen van een kind kunt winnen en dit straffeloos kunt doen.

De ‘LGBTQ-beweging’ met zijn transgender agenda, is opgericht door de DeepState, en wordt gesponsord door miljardairs als George Soros. Het wordt uitgerold door groeperingen als ‘Antifa’ en ‘Black Lifes Matter’. Kinderen worden op scholen op steeds jongere leeftijd gestimuleerd, om een geslachtverandering te ondergaan. In Canada en Australië kunnen ouders voor 10 jaar de gevangenis in gaan, wanneer ze hun kinderen hiertegen proberen te beschermen. Dit heeft niets meer met tolerantie te maken, maar is een politieke agenda met als doel de wereldbevolking uit te dunnen en de familiestructuur volledig te vernietigen.

Alles heeft een positieve en een negatieve kant, en heeft te maken met vanuit welke tijdlijn je het bekijkt. De positieve tijdlijn is de weg naar de vrijheid. De negatieve tijdlijn is de weg naar het transhumanisme waarin 90% van de mensheid uitgeroeid dient te worden met behulp van het Covid-vaccin met al zijn boosters. Momenteel hebben we te maken met 2 belangrijke zaken die ons beïnvloeden:

  • De Schumannresonantie, de hartslag van die aarde, die al weken loopt te pieken en als doel heeft ons bewustzijn te verhogen. Hierdoor zullen we straks in staat zijn onze rol hierop aarde los te laten omdat we gaan herinneren wie we werkelijk zijn.
  • Een vloek, die door de machthebbers is ingezet om alle negatieve energieën, zoals angst, te versterken, met als doel mensen in een lage frequentie te houden.

Dit zet momenteel vele relaties onder druk, omdat mensen niet langer reageren vanuit de rol waarin zie hier zijn geboren maar vanuit hun wezen. Doorvoel alles goed en check bij jezelf of het je vreugde schenkt of dat het kwaad en verdrietig maakt. Is dit laatste het geval, laat het los en voedt het niet, omdat je hier tegen de matrix strijdt. Dit is een strijd die je nooit kunt winnen en waarbij je alles zult verliezen. Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van alchemie gehoord, waarbij het ultieme streven is, om van lood goud te maken.

Graaf St. Germain was één van de belangrijkste alchemisten, die uitzonderlijk oud werd. Hij leefde namelijk van 1691 tot 1812. Via een verre achterneef die zijn geheimen heeft georfen, is nu duidelijk geworden dat de echte alchemie hier op aarde, het transformeren van negatieve energie in goud inhoudt, een proces dat plaatsvindt in je hart. Dat is het geheim dat je jong, en in een hoge frequentie houdt.

Deze oefening kan hierbij worden ingezet:

Keer naar binnen in lichaam, hoofd en hart, waarmee jij je verbindt met de Godskracht. Vervolgens spreek je hardop uit:

“Ik breng het licht terug in mijn lichaam door alle twijfel, angst, duisternis en dood bijeen te brengen in mijn hart. Ik ben vergevingsgezind en laat al het negatieve los door het te transformeren.”

Visualiseer dat het in je hart wordt opgeblazen door een violette vlam. Adem nu een rood licht in via je basis chakra, en tegelijkertijd een violet licht via je kruinchakra. Meng deze met het goud aanwezig in je hart.

“Hemel en aarde zijn één en hetzelfde. Ik ben de eeuwige jeugd, vreugde en schoonheid. Ik ben de enige Schepper van mijn eigen realiteit en dat maakt mij weer jong.”

Meng deze energie door je hele lichaam en bedank Moeder Aarde en de hele mensheid (Godskracht) die alles balanceert.

De ‘Hunzen’ geven een prachtig voorbeeld dat dit werkt..
De Hunzen zijn een klein volk in de Himalaya, dat 2000 jaar lang heeft geleefd zonder dat de rest van de wereld van hun bestaan afwist. Ze waren en zijn autonoom en de bewoners worden gemiddeld 100 tot 120 jaar en verouderen niet of nauwelijks. Het leven is een kwestie met de tijd mee gaan en wie dit bij kan houden, houdt zich jong. Het zijn niet de kalenderjaren die belangrijk zijn, maar je gemoedstoestand.

Een geest, die vitaal wordt gehouden door een geest van enthousiasme en verlangen naar nieuw avontuur, heeft het geheim van de eeuwige jeugd gevonden. Waarom zou je oud worden? Het echte leven begint pas bij 40 jaar. Op die leeftijd zou iemand genoeg kennis vergaard moeten hebben, om te kunnen begrijpen hoe het leven in elkaar zit. Onze cellen worden continu vernieuwd. Dit groeiproces, waarbij versleten cellen worden afgestoten en vervangen door nieuwe, vernieuwt het lichaam voortdurend.

Wij zijn een samenstelling van het fysieke, mentale en spirituele. Het is aan ons, om lichaam, geest en ziel in volledige harmonie te verenigen. Hiermee wordt een innerlijke balans gecreëerd. Het leven is een eeuwigdurend proces van afbouwen en opbouwen. Het heeft van nature een perfecte balans, maar menselijke onwetendheid en fouten hebben het ritmische evenwicht verstoord.

Je bent wat je eet”…
Voedsel is de bron van energie, en de kwaliteit van je bloed hangt af van je dieet. Gezonde voeding voedt je bloed en je cellen en houd je jong en vitaal. En in een gezond lichaam huist over het algemeen een gezonde geest. In een ziek lichaam is het net andersom. We zijn allemaal beeldhouwers en schilders en ons werkmateriaal is ons eigen vlees, bloed en beenderen.

Of we nu in de stemming van angst leven of in de stemming van moed, de keuze is aan ons. Wanneer we onze geest richten op de verschillende teleurstellingen, die we te verduren krijgen, ontwikkelen we een stemming van wrok. En een wrok die wordt gevoed, zal uiteindelijk veranderen in woede, zorgen en fysieke klachten. Dit zal angst en slapeloze klachten veroorzaken, waardoor we niet langer goed uitgerust zijn, om aan onze dagelijkse verantwoordelijkheden te voldoen.

We zijn die we denken te zijn”.
Dit is één van de belangrijkste wetten van het leven. Ons welzijn staat in directe verhouding tot ons begrip van dit principe. De wetenschap heeft aangetoond dat gedachten, krachten zijn, die ons kunnen maken en kunnen breken. Door het onbewuste of creatieve brein, beïnvloeden onze manieren van denken ons zenuwstelsel, en nog belangrijker, ons endocrien systeem, dat onze lichaamschemie reguleert. Negatieve en destructieve gedachten kunnen in een kwestie van seconden het hele netwerk van onze afweermechanismen verlammen, waardoor onze lichaamsorganen worden blootgesteld aan stagnatie en verval.

In tegenstelling tot de ongelofelijke schade die negatieve gedachten aan ons lichaam kunnen aanrichten, kunnen we met behulp van optimistische constructieve gedachten ook harmonie en integratie brengen in organen. De bewuste geest of wil, domineert de onbewuste of innerlijke kracht en kan deze elk gewenst patroon laten volgen. Wij maken deel uit van de immense universele kracht en hebben het recht te kunnen, en mogen, genieten van het leven. Maar besef ook, dat aardse rijkdom alleen, zonder integratie van constructieve gedachten, ons niet alleen van een innerlijke blijdschap zal beroven, maar uiteindelijk ons ​​bestaan ​​zal vernietigen. Dit zal het eerste zichtbaar worden op het fysieke niveau.

Ademen’, is een ander belangrijk fundament in de structuur van welzijn. Ademhaling brengt leven gevende zuurstof naar onze bloedlichaampjes, en het is een bron van extra vitaliteit. Er gaat niets boven een volledige ademhaling op het juiste moment. Dit vermindert spanning en kan de vermoeidheid uit bannen. De geest en het lichaam jong houden, is niet eenvoudig. Wanneer je niet oppast, laat je de geest moe worden en het lichaam lui, en verval je in vaste patronen. Hierdoor kun je bang worden om veranderingen te accepteren, en verdwijnt de geest van avontuur. En zodra je levensmoe wordt, zal het lichaam je in de steek laten.

Het is aan ons, om de dingen onder ogen te zien zoals ze zijn; om te beslissen of we ze met moed en geloof, of in een stemming van wanhoop zullen accepteren. Het is niet gemakkelijk, maar we zijn gezegend met een goddelijke kracht in ons. Zodra we ons bewust worden van deze kracht, zullen we gaan ontdekken, dat we onszelf kunnen verjongen en niet alleen dat, we zullen in staat zijn om een ​​nieuwe en mooie wereld op te bouwen.

Harriet Algra

oktober 2021

totalhealthfoundation.nl

* * *

Bronvermelding;

https://www.bitchute.com/video/AzA7jFKbW53g/

https://nvvk.org/elmex-kindertandpasta-blijft-nederlands-advies-cariespreventie-volgen/

https://drcharlieward.com/jason-q-decodes-charlie-wards-documents-boom-geneticsvatican/

https://www.youtube.com/watch?v=yynL1yUccso

https://www.google.com/url?sa=D&q=https://www.crrow777radio.com/352-meet-a-descendant-of-an-ascended-master-covering-alchemy-free/&ust=1633454460000000&usg=AOvVaw1pFpsTponqsSQlnt_jESis&hl=nl&source=gmail

‘Hunza Land The Fabulous Health and Youth Wonderland of the world’, geschreven door Allen Banik en Renee Taylor

Source: wanttoknow.nl

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet