Ze zijn vastbesloten om de “Omicron Variant” zo angstaanjagend mogelijk te laten lijken, dat betekent zoveel mogelijk gevallen krijgen, wat betekent dat ze helemaal naar de voorkant van het Covid-draaiboek zijn gebladerd, schrijft Kit Knightly.

Voer “De 5 tekenen dat je Omicron Covid hebt” in, een artikel in de Metro gisteren, en herhaald in de psyche van tientallen andere mainstream mediabladen.

Voor degenen onder u die morbide nieuwsgierig zijn, hier zijn de vijf tekenen van Omicron:

Kriebelige keel
Vermoeidheid
Lichte spierpijn
Droge hoest
Nachtelijk zweten

De scherpzinnige lezer zal ongetwijfeld opmerken dat dit de symptomen zijn van elk van de gewone verkoudheidsvirussen die elk jaar miljoenen mensen over de hele wereld infecteren.

Het is net de oude Simpsons-grap over “lichte honger, occasionele dorst en nachtelijke vermoeidheid”, alleen verwachten ze van ons dat we het serieus nemen.

De kans is groot dat je deze symptomen het afgelopen jaar tenminste één of twee keer hebt gehad. Dit betekent niet dat je Omicron had. Het betekent niet dat Omicron zelfs bestaat.

Het is gewoon een truc om je zover te krijgen dat je de richtlijnen van de overheid volgt en, in de woorden van het artikel:

“Bestel zo snel mogelijk een gratis PCR test”.

De overheidssite voor het bestellen van PCR-tests is al gesloten als gevolg van miljoenen verzoeken. Wij hebben tot in het oneindige herhaald dat deze tests wetenschappelijk zinloos zijn en een groot aantal fout-positieven opleveren.

Toch worden op dit moment honderdduizenden PCR-tests uitgevoerd op mensen met slechts milde verkoudheidssymptomen, en in deze neusuitstrijkjes zit de beginnende “Omicron-golf”.

Daarom gaat Sajid Javid op TV zeggen dat hij verwacht dat het aantal gevallen van Omicron in de aanloop naar Kerstmis “dramatisch zal toenemen”, omdat ze het gaan laten gebeuren.

Dan zullen ze de premier waarschijnlijk nieuwe beperkingen laten aankondigen… net nadat het parlement zich heeft teruggetrokken voor het kerstreces, zodat ze niet kunnen worden herzien of in stemming gebracht.

Het is dezelfde oude truc, opnieuw en opnieuw en opnieuw. Hopelijk trappen de mensen er snel niet meer in.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffen

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet