Neem het niet van mij aan, ik mag niet eens meer twitteren, schrijft Alex Berenson.

Neem het aan van een kleine plaats die ik de Britse regering noem. Die vandaag toegeeft, in haar nieuwste vaccinatie toezicht rapport, dat:

“N antilichaam niveaus lijken lager te zijn bij mensen die infectie oplopen na twee doses vaccinatie.” (Blz. 23)

Wat betekent dit? Verschillende dingen, allemaal slecht. We weten dat de vaccins de infectie of de overdracht van het virus niet stoppen (elders in het rapport wordt zelfs aangetoond dat gevaccineerde volwassenen nu in veel hogere mate worden besmet dan niet-gevaccineerden).

Wat de Britten zeggen is dat ze nu ontdekken dat het vaccin na infectie interfereert met het aangeboren vermogen van je lichaam om antilichamen te produceren tegen niet alleen het spike-eiwit maar ook tegen andere delen van het virus. Gevaccineerde mensen lijken met name geen antilichamen te produceren tegen het nucleocapsideproteïne, het omhulsel van het virus, dat een cruciaal onderdeel vormt van de reactie bij niet-gevaccineerde mensen.

Dit betekent dat gevaccineerde mensen veel kwetsbaarder zullen zijn voor mutaties in het spike-eiwit ZELFS nadat zij zijn geïnfecteerd en hersteld.

Het betekent ook dat het virus waarschijnlijk zal selecteren op mutaties die precies in die richting gaan, omdat die het in wezen een enorm kwetsbare populatie zullen geven om te infecteren. En het is waarschijnlijk nog meer bewijs dat de vaccins interfereren met de ontwikkeling van robuuste immuniteit op lange termijn na infectie.

Afgezien daarvan is alles in orde.

———————–

Nieuwsuur begrijpt zelf niet wat ze gisteren uitgezonden hebben, maar meldde in wezen hetzelfde. Kijk maar naar de grafieken van Sanguin:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Degenen die het Covid-vaccin krijgen, kunnen NOOIT meer volledig immuun worden – Overheidsstatistieken onthullen de schokkende waarheid

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet