Een andere vreemde COVID vaccinlevensvorm is ontdekt onder de microscoop, deze keer gemaakt van aluminium en koolstof. De ontdekking werd gedaan door een Poolse arts met de naam Dr. Franc Zalewski. In zijn video presentatie, noemt hij het “het ding.” Hij vond het in de Pfizer Comirnaty vaccin injectie, in 1 van de 3 flesjes die hij bestudeerde. Dr. Zalewski’s ontdekking komt bovenop het onderzoek van vele andere onafhankelijke artsen, wetenschappers en onderzoekers (Dr. Robert Young, Dr. Carrie Madej, Dr. Zandre Botha en Dr. John B.) die ook ontdekten dat het COVID vaccin allerlei twijfelachtige en ronduit gruwelijke inhoudsstoffen bevat – grafeen, nanometalen, PEG, parasieten, zelfbewegende wezens met tentakels, synthetische vezels en synthetische zelf-assemblerende cirkelvormige structuren, schrijft Makia Freeman.

COVID Vaccin Levensvorm: “Het Ding” van aluminium, broom en koolstof

Dus wat is dit ding? Net als wat Madej onder de microscoop vond, is het een soort synthetisch wezen met tentakels. Zalewski vergelijkt het met iets uit een science fiction film, waaronder The Matrix, waarin een entiteit voorkomt die “vliegt, tentakels heeft, en zich aan andere dingen hecht”. In dit geval heeft Zalewski “het ding” zorgvuldig opgemeten en de verhouding tussen zijn hoofd en zijn benen ontdekt (een hoofd van 20 micron/micrometer en benen van 2,5 millimeter, wat neerkomt op een verhouding van 1:125). Hij gelooft dat “het ding” zal groeien en zich zal ontwikkelen in de lichamen van de mensen, waarbij hij opmerkte:

“Het lijkt een hoofd en 3 benen te hebben … Het is niet gemaakt om daar gewoon te zitten en niets te doen … Dit is een levensvorm … Het groeide/ontwikkelde zich in 4 dagen … Is dit een plant? Stof? Een wezen dat in eieren wordt gelegd in een vruchtbare/geschikte omgeving. Ergens in de omgeving kan er een soort signaal zijn waardoor dat wezen is gaan leven. Net zoals dennenappelzaadjes niet groeien tenzij ze zich in een geschikte omgeving op vruchtbare grond bevinden, lijkt datzelfde “dat ding” zich niet te bewegen. Het kan sluimeren/slapen… ik hoop dat het niet geactiveerd wordt.”

Zalewski wijst er ook op dat hij meer dan één van deze wezens heeft gezien, waardoor elke bewering dat dit slechts toeval was, tot het verleden behoort. Inderdaad, met alle ontdekkingen die nu zijn gedaan, vol met microscopische beelden, zou iemand die het bewijs goed heeft bekeken nog steeds kunnen geloven dat dit een of ander reusachtig toeval is in plaats van de koud berekende transhumanistische agenda? Zalewski suggereert dat grafeen in het vaccin fungeert als een soort voedsel of katalysator voor “het ding”, omdat het vaccin de eitjes van “het ding” bevat die lijken uit te komen in de aanwezigheid van grafeen.

Onafhankelijke analyse van het COVID vaccin gaat wereldwijd door. Over Pfizer en grafeen gesproken, er circuleert een andere video (met Duitse ondertitels) die beweert de inhoud van de Pfizer vax onder een microscoop te tonen. De video begint met veel kleine witte stippen of punten, en ook enkele zwarte. Naarmate de video vordert, zie je dat de punten zich langzaam verbinden tot lijnen, wat een belangrijk thema versterkt van de synthetische levensvormen in de COVID non-vaccins: zelfassemblage.

Het COVID vaccin is een instrument van bioterrorisme en transhumanisme

NWO (Nieuwe Wereld Orde) propaganda promoot het idee dat je bang moet zijn voor de nieuwe dreiging van bioterrorisme en dat de overheid je zal redden en beschermen. Je moet inderdaad oppassen voor bioterrorisme, maar de regering zal degene zijn die het uitvoert, niet die het voorkomt. Het echte bioterrorisme komt niet van een of ander nep-virus, maar van besmette nep-vaccins met afschuwelijke synthetische parasieten die, zo lijkt het bewijs te suggereren, zich zelf kunnen samenstellen, zichzelf kunnen vermenigvuldigen en zich kunnen vermenigvuldigen in het menselijk lichaam.

Zalewski zegt verschillende keren dat mensen vrijwillig de COVID-vaccinatie hebben genomen. Vrijwillig. En nu zullen velen van hen waarschijnlijk op aluminium gebaseerde levensvormen in hun lichaam herbergen. Er komt nu snel veel informatie naar buiten die de inhoud van het COVID vaccin blootlegt. Hopelijk wordt deze informatie over de hele wereld gedeeld en zal het, door zijn afschuwelijke aard, helpen om sneller een eind te maken aan de COVID zwendel dan anders het geval zou zijn geweest. Hopelijk zal er een besef doordringen tot diegenen die geprogrammeerd zijn door het mainstream narratief, of die nog steeds aan het twijfelen zijn, zodat ze uit hun sluimering ontwaken en begrijpen wat hier werkelijk aan de hand is.

About: “Mijn naam is Franc Zalewski, van beroep ben ik geoloog, mineraloog maar ook archeoloog, kosmoloog, egyptoloog, gefascineerd door wiskunde en van roeping ben ik een ontdekker van de waarheid in Polen en in de wereld.” – Franc Zalewski


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De stille dood van de gevaccineerden – voorbode van een mensheidscatastrofe?

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet