De allerbeste optie is uiteraard Code 00 – niets injecteren, zelfs geen placebo. Dat is heel eenvoudig, want de grondwet beschermt onze lichamelijke integriteit. Het grootste probleem wordt echter om van de dicriminerende QR-code af te komen. Onwettig door Artikel 1 van de grondwet en verboden door Resolutie 2361 van de Raad van Europa. Iets wat ongrontwettelijk is, strafrechtelijk verboden, is moeilijk te verplichten. De Covid-injectie lijkt een uitzondering te zijn, doch is nog maar in een experimentele fase en als we kijken hoe dit experiment gaat aflopen, zal de vergunning eind januari 2022 worden ingetrokken.

Onderstaand overzicht hebben wij overgenomen en geeft een verstandig overzicht hoe ons te wapenen tegen ongeoorloofd medisch experimenteren door middel van voeding en supplementen in een uitgebalanceerd dieet. Sleutelwoord: anti-oxidanten. Het vereist discipline en dat is iets wat de aangeleerde gemakzucht en stupide hulpeloosheid zal moeten overwinnen. We zijn niet van de overheid afhankelijk, het is andersom. Als we dat niet willen inzien, heeft de propaganda haar vuile werk bijna gereed. Het laatste zetje is het verplichten van mensen zelfmoord te plegen in het kader van “je doet het voor een ander”. Die “ander” komt naast je op het kerkhof te liggen, dat snapt u toch ook wel? Ook die “ander” deed het voor een “ander”.

Welkom in Absurdistan in de Delta.

De anti-humane maatregelen die in verband met een nep pandemie door de losgeslagen overheden worden gehanteerd, werken de gezondheid op alle manieren tegen. De rem op de zuurstoftoevoer is ernstig, evenals de bewegingsbeperking via lockdowns en afstandsmaatregelen. Omdat virussen niet zijn aangetoond, laat staan dat ze met luchtdruppeltjes binnen kunnen komen, zijn de maatregelen fake. De burger wordt geconfronteerd met een beproefd gevangenisprotocol en worden behandeld als politieke delinquenten, dan wel krijgsgevangenen. het bewapenen tegen het geïnjecteerde toxische materiaal is niet alleen een kwestie van voeding. Mensen moeten in beweging blijven en sociale contacten kunnen onderhouden. Bovendien is de psychologische factor van uitermate grote invloed op ons welbevinden.

Om dat alles te herstellen moeten de mensen in opstand komen. Daarom moeten we zoveel mogelijk goede voeding en supplementen nemen om sterk uit de strijd te komen. De afstandsregels moeten psychologisch worden omgedraaid: mensen trekken naar elkaar toe, de afstand naar een onrechtmatig aan de macht gekomen tiranniek regime wordt steeds groter. het systeem zal tot en met het fundament moeten worden vernietigd, verpulverd en tot as weder moeten keren.

Want het is duidelijk waar de overheid en collaborateurs voor staan: het ongelukkig maken en langzaam ruimen van de menselijke soort.

Wie daar aan mee blijft werken is omgekocht of al kapot gespoten.


anastha-aurora.blogspot.com

Glutathion & Vaccinatieschade

15-20 minuten


Glutathion is zowat de krachtigste antioxidant in het menselijk lichaam en wordt ook wel de moeder van alle antioxidanten genoemd. Glutathion beschermt elke cel in het lichaam en gaat oxidatieve stress (of zuurstofschade) tegen en vertraagt zo het verouderingsproces. Antioxidanten kunnen we vinden in voeding en glutathion kan het lichaam zelf aanmaken uit de aminozuren glutamine, glycine en cysteïne. Bij het ouder worden, vermindert wel het vermogen om zelf glutathion aan te maken. Ook door chronische stress kan de hoeveelheid glutathion in het lichaam lager worden.

Glutathion is de belangrijkste stof (een tri peptide) die het lichaam inzet om de vele interne en externe gifstoffen onschadelijk te maken. De drie belangrijke functies van glutathion zijn de detoxificerende eigenschappen, de immuun versterkende eigenschappen en de antioxidatieve functie. Er zijn vele factoren die de glutathion hoeveelheid in het lichaam verminderen: fysieke stress, emotionele stress, mentale stress, trauma’s, straling, vervuiling, slechte voeding, roken, alcohol, infectieziekten, bepaalde medicijnen, ouderdom.

WERKING VAN GLUTATHION

# 1. ONTGIFTEN

Glutathion ondersteunt het lichaam bij het onschadelijk maken van kankerverwekkende stoffen, medicijnen en toxines. Ook zorgt de stof ervoor dat de vitamines C en E in hun krachtige actieve staat blijven. Glutathion werkt ondersteunend op de lever, waardoor die zijn taken goed kan uitvoeren. Glutathion bindt zich aan vetoplosbare toxines, zoals zware metalen, oplosmiddelen, pesticiden en maken deze wateroplosbaar zodat ze via de urine kunnen worden uitgescheiden.

# 2. ANTIOXIDANT

Glutathion is de krachtigste endogene vrije radicalen vanger en de enige antioxidant die voortdurend regenereert om opnieuw vrije radicalen te neutraliseren. Glutathion draagt ook bij aan het hergebruiken van andere antioxidanten die geoxideerd zijn geraakt, zoals vitamine C, vitamine E, alfa-liponzuur en co-enzym Q10 waardoor de capaciteit van het antioxidantensysteem sterk wordt vergroot.

# 3. GOED VOOR HET BREIN

Glutathion is in staat om het brein te beschermen tegen reactieve zuurstof en kan daarmee het functioneren verbeteren. Mensen met Alzheimer hebben vaak minder glutathion in de hippocampus, het gebied in de hersenen wat verantwoordelijk is voor het geheugen. Veel mensen met psychische aandoeningen, zoals depressie, dwangstoornissen en schizofrenie, hebben vaak opvallend lage glutathionspiegels. Van alle cellen verbruikt een hersencel de grootste hoeveelheid energie. De hersenen beslaan slechts 2% van het lichaamsgewicht maar verbruiken wel 20% van alle energie. En bij energieverbruik ontstaan altijd afvalstoffen in de vorm van vrije radicalen die de weefsels aantasten. Vooral weefsels die uit onverzadigde vetten bestaan (zoals de hersenen) zijn gevoelig voor deze aftakeling. Glutathion beschermt de hersenen tegen een versnelde degeneratie. Veel hersengerelateerde aandoeningen hangen samen met een tekort aan glutathion.

# 4. GOED VOOR DE VRUCHTBAARHEID

Glutathion kan de vruchtbaarheid (vooral bij mannen) sterk verbeteren door een positieve werking op de zaadvorming. Ook de vrouwelijke vruchtbaarheid kan door glutathion verbeteren, evenals de bevruchting zelf.

# 5. ONTSTEKINGSREMMEND

Glutathion kan de productie van ontstekingsbevorderende stoffen (cytokines) in het lichaam verminderen. Bij muizen die een tekort aan glutathion hebben, beginnen ontstekingen op te vlammen. De laatste jaren wordt het steeds duidelijker dat chronische ontstekingen aan de basis liggen van vele westerse ziekten, zoals kanker, diabetes en cardiovasculaire aandoeningen.

# 6. VERSTERKT HET IMMUUNSYSTEEM

Als het glutathion uitgeput raakt, verliezen immuuncellen hun vermogen om infecties te bestrijden. Gelukkig kan aanvulling van glutathion dit vermogen opnieuw activeren. Bij een virale infectie in het lichaam verbruikt het lichaam meer glutathion. Veel chronische ziekten veroorzaken daardoor een permanent lage glutathionspiegel. Glutathion versterkt ook het immuunsysteem door de reproductie en activering van lymfocyten, en is betrokken bij praktisch alle genezings- en beschermingsmaatregelen van het lichaam. Een gezond  immuunsysteem en de aanmaak van antilichamen zijn afhankelijk van glutathion.

# 7. BESCHERMT HET DNA

Glutathion beschermt de cellen en het DNA. Wanneer de hoeveelheid glutathion groot genoeg is worden de celkernen, de celactiviteit en het DNA beschermd. Hoe lager het glutathion niveau, hoe meer het DNA vatbaar wordt voor storingen. De weefsels met een hoog percentage meervoudig onverzadigde vetzuren zoals hersenen en zenuwweefsel lopen het grootste risico bij glutathion tekort. Het gevolg is weefselschade door de vrije radicaal reacties. Cellen die te veel beschadigd zijn doden zichzelf en dit mechanisme speelt een rol in veel degeneratieve aandoeningen en veroudering.

VOEDING

Men kan de natuurlijke aanmaak van glutathion verhogen via de juiste voedingswijze.

° Zwavelrijke groenten: koolsoorten (boerenkool, broccoli, bloemkool,…), uien, knoflook, waterkers.
° Vitamine C helpt om de glutathion niveaus hoog te houden: paprika, bessen, peterselie, boerenkool, kiwi, aardbei, waterkers, citroen,…
° Vitamine D: uit zonlicht of via een supplement.
° Selenium: paranoten, chiazaad, zonnebloempitten, vis, vlees.
° Aminozuur glutamine (bouwstof voor glutathion): koolsoorten, peulvruchten, spinazie, peterselie, bieten, melk, eieren, tofu.
° Aminozuur glycine (bouwstof voor glutathion): peulvruchten, spinazie, zeewier, spirulina, vlees, vis, zuivel.
° Aminozuur cysteïne (bouwstof voor glutathion): peulvruchten, broccoli, knoflook, uien, vlees, vis, zuivel.
° Glutathion: spinazie, asperge, avocado, kurkuma, mariadistel.

Verder is ook voldoende slaap belangrijk want slaaptekort vermindert, net als alcohol consumptie, de hoeveelheid glutathion.

SUPPLEMENT

Glutathion als supplement bestaat in drie vormen: de gereduceerde vorm (GSH), de geoxideerde vorm (GSSG), of als S-Acetyl-L-Glutathion (SAG). Wanneer de term ‘L-Glutathion’ wordt gebruikt, dan wordt meestal gereduceerd glutathion bedoeld. Dit is evenwel niet de beste vorm van goed opneembaar glutathion want het wordt grotendeels vernietigd in het maag-darmkanaal, waardoor een hoge dosis moet worden genomen om resultaten te bekomen. Een betere vorm is S-Acetyl-L-Glutathion. Dit wordt wel goed opgenomen en blijft stabiel in het maag-darmkanaal. Het wordt volledig geabsorbeerd in het bloed en intact opgenomen in de cellen. Het gebruik van maagzuur resistente plantaardige capsules verhoogt de stabiliteit van S-Acetyl-L-Glutathion nog verder.

VACCINATIE ONTGIFTING

° Ontgiften en Ontstoren van Vaccins

Vaccins bevatten tal van (gif)stoffen die niet in een gezond lichaam thuishoren. De nieuwste generatie mRNA vaccins gaan nog een stap verder en geven zelfs genetische instructies aan de cellen. Boodschapper RNA (messenger RNA) bemiddelt bij de overdracht van genetische informatie van de celkern naar ribosomen in het cytoplasma, waar het dient als sjabloon voor de eiwitsynthese. Het volledige fysieke lichaam bestaat uit cellen en elke cel bevat miljoenen eiwitten. De instructies voor het maken van eiwitten staan ‘geschreven’ in het DNA van een cel in de vorm van genen, die eiwitten bouwen via transcriptie (het ‘herschrijven’ van de DNA-sequentie in de vorm van mRNA) en translatie of vertaling (het ‘decoderen’ van het mRNA en het bouwen van het eiwit).

Om de instructies van de mRNA vaccins te neutraliseren, kan men de vertaling van de boodschap verstoren. Het RNA-interferentiesysteem (RNAi) is een mechanisme waarmee cellen de genexpressie controleren door de translatie van mRNA stop te zetten. RNAi kan ook worden gebruikt om de translatie van virale eiwitten stop te zetten wanneer een cel door een virus is geïnfecteerd. Het RNAi-systeem kan ook therapeutisch worden gebruikt en kan voorkomen dat het virale RNA zich vermenigvuldigt.

Onlangs werd door Spaanse onderzoekers ontdekt dat de Covid vaccins grafeenoxide bevatten. Dit is een gevaarlijk goedje wat in verband wordt gebracht met bloedklonters, ontstekingen, ernstige Covid symptomen, magnetisme op de spuitplekken en waarbij men ook vragen kan stellen rond de uitstekende geleidende elektrische eigenschappen van grafeen in relatie tot crowd control via 5G. Niettemin kan glutathion en N-Acetyl Cysteïne (NAC) helpen bij ontgifting van grafeenoxide uit het lichaam zoals dit artikel aangeeft.  

UPDATE Okt ’21: Volgens de Graphene Flagship website is grafeenoxide biologisch afbreekbaar door enzymen (waaronder Myeloperoxidase) en micro-organismen. Dat is goed nieuws uiteraard en vandaar wellicht het opdringen van telkens nieuwe boostershots om de grafeenoxide in het lichaam toch op peil te kunnen houden. Via het grafeenoxide wordt het mogelijk om geest en lichaam van een mens te sturen en manipuleren via 5G (zie Dr. Charles Morgan).

Belangrijke middelen bij mRNA VACCINATIE ONTSTORING

# 1. JODIUM

Jodium is een essentieel mineraal wat door de schildklier wordt gebruikt om hormonen aan te maken die vele functies in het lichaam regelen, waaronder groei en ontwikkeling, herstel van beschadigde cellen en ondersteuning van een gezond metabolisme. Omdat het lichaam zelf geen jodium aanmaakt, moet het via de voeding of supplementen ingenomen worden. Jodium kan ook worden gebruikt om toxische verbindingen te ontgiften en het verhoogt de snelheid waarmee het mRNA vervalt. Jodium zit in zeewieren (kelp), Keltisch zeezout, Himalaya zout, vis, schaaldieren, eieren en groenten geteeld op jodiumrijke grond. Het wordt ook toegevoegd aan brood.

# 2. ZINK

Zink stelt het lichaam in staat eiwitten en DNA aan te maken, draagt bij tot wondgenezing en speelt een rol bij de groei en ontwikkeling van kinderen. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen en speelt een belangrijke rol in de celgemedieerde immuunfunctie en moduleert de mRNA-niveaus van cytokinen. Van zink is aangetoond dat het de gentranscriptie in kankercellen reguleert. Het zinkvingereiwit behoort tot de plantaardige verbindingen die mRNA tot zwijgen kunnen brengen. Zink vind je in hennepzaad, pompoenpitten, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, cashewnoten, cacao, chiazaad, pecannoten, schaaldieren, vlees, havermout.

# 3. QUERCITINE

Quercetine is een flavonoïde met meerdere bewezen gezondheidsvoordelen voor zowel mens als dier, en vertoont een overvloed aan biologische activiteiten. Met quercetine behandelde neutrofielen vertoonden een opmerkelijke onderdrukking in de mRNA expressie van verschillende pro-inflammatoire genen. Een van de minder bekende en recent ontdekte rollen van quercetine is de modulatie van de expressie van microRNA (miRNA), wat een vitale rol speelt bij gezondheid en ziekte. Quercitine vind je in kappertjes, carob, dille, koriander, rode uien, waterkers, boerenkool, appel, boekweit, cranberry, zwarte pruim, zoete aardappel.

# 4. ACTIEVE HOUTSKOOL C60

Koolstof 60 (C60) is een natuurlijk voorkomend molecuul wat bestaat uit 60 koolstofatomen die samen lijken op een holle voetbal.  De wetenschappelijke naam voor C60 is Buckminsterfullereen en het is de enige molecule van een enkel element wat een bolvormige kooi vormt. Het is wellicht de krachtigste antioxidant tot nu toe bekend, die de antioxidant werking overtreft van superoxide dismutase (SOD), glutathion, katalase en CO Q10. Er is ook veel positief onderzoek gedaan naar de potentiële toepassingen van C60 bij de absorptie van elektromagnetische velden. De C60 molecule bezit ongelooflijk krachtige antioxiderende eigenschappen die het vermogen van het lichaam kunnen vergroten om oxidatieve stress in zowel gezonde als zieke toestand te beheersen. Uit studies blijkt dat koolstof nanodragers kleine interfererende RNA (siRNA) kunnen leveren en een groot aantal mRNA-toepassingen in de plantenbiotechnologie mogelijk kunnen maken, zich in cellen kunnen internaliseren en vervolgens het gen efficiënt kunnen uitschakelen.

# 5. PQQ

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) is een krachtige antioxidant en cellulaire energie booster die werkt om de gezondheid van de energie producerende mitochondriën te ondersteunen, ze te beschermen tegen oxidatieve schade en zelfs te helpen om nieuwe mitochondriën te maken. PQQ is eigenlijk de enige voedingsstof op Aarde waarvan bekend is dat hij in staat is om nieuwe mitochondriën te genereren. PQQ zit in fruit en groenten en in moedermelk en is een plantaardige groeifactor en bacteriële cofactor.  Studies hebben aangetoond dat PQQ dinatriumzout positieve effecten heeft op de cognitieve functie en mogelijk een beschermend effect heeft op door UVA-straling veroorzaakte veroudering.

# 6. VASTEN

Watervasten gedurende een week (enkel water drinken) herstelt DNA-schade en vernietigt vreemd mRNA. Vasten is één van de krachtigste natuurlijke geneeswijzen voor tal van aandoeningen en wordt ook wel ‘chirurgie zonder mes’ genoemd.

# 7. CANNABIS

Een volledig spectrum cannabis extract (CBD, THC, en alle andere cannabinoïden) is een andere uitstekende suggestie vanwege de positieve effecten op het endocannabinoïde systeem, wat bijna elke interne functie regelt.
° Cannabis & Covid

# 8. GLUTATHION & NAC (N-Acetyl Cysteïne)

Glutathion fungeert als een belangrijke antioxidant in het lichaam door vrije radicalen te bestrijden (moleculen die de cellen beschadigen).  Glutathion en NAC spelen een belangrijke rol bij veel lichaamsprocessen, ze helpen bij het ontgiften van allerlei chemische stoffen. Verder helpen ze ook bij de aanmaak van DNA, ze ondersteunen de productie van enzymen en verhogen de immuunfunctie. Hoewel er geen thimerosal of andere klassieke bewaarmiddelen in het Pfizer of Moderna vaccin zitten, is de oxidatieve belasting door de replicatie van het virus zelf genoeg om een ontgifting te rechtvaardigen. Ook zijn er veel studies die bevestigen dat het gebruik van glutathion en NAC de schadelijke symptomen van Covid-19 verminderen. Naast glutathion zijn er nog andere sterke antioxidanten die kunnen ingezet worden. Denk aan Astaxantine, Vitamine C, Vitamine E en Selenium.

# 9. PROBIOTICA

Probiotica zijn levende micro-organismen die men kan innemen via gefermenteerde levensmiddelen of via supplementen. Probiotica helpen het immuunsysteem te versterken door de groei van schadelijke darmbacteriën te remmen, het aantal gunstige bacteriën te vergroten en de productie van natuurlijke antilichamen te bevorderen. ‘In de darm huist de dood’, is een bekende volkswijsheid. Een goede darmwerking is essentieel voor een goede gezondheid.
° Gezonde Darmen

# 10. CHLORELLA & SPIRULINA

Deze groene algen zijn ondertussen welbekend als superfoods met een sterk ontgiftende werking. Naast hun krachtig detox effect en het binden van zware metalen hebben ze ook nog een hoge voedingswaarde. Lees meer over chlorella en spirulina.

# 11. MARIADISTEL

Bij alle ontgiftingsprocessen in het lichaam speelt de lever een belangrijke rol. De beste plant om de lever te ondersteunen bij de ontgifting (en zelfs te herstellen bij schade), is zonder twijfel Mariadistel (Silybum marianum). Mariadistel heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, fibrose remmende, neuroprotectieve, anticarcinogene en cholesterolverlagende effecten, bevordert de galafscheiding en beschermt onder meer lever, alvleesklier, hart, longen, nieren en hersenen.

Mariadistel heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, fibrose remmende, neuroprotectieve, anticarcinogene en cholesterolverlagende effecten, bevordert de galafscheiding en beschermt onder meer lever, alvleesklier, hart, longen, nieren en hersenen.

Copyright (C) Orthokennis https://www.orthokennis.nl/nutrienten/mariadistel

Mariadistel heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, fibrose remmende, neuroprotectieve, anticarcinogene en cholesterolverlagende effecten, bevordert de galafscheiding en beschermt onder meer lever, alvleesklier, hart, longen, nieren en hersenen.

Copyright (C) Orthokennis https://www.orthokennis.nl/nutrienten/mariadistel

Mariadistel heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, fibrose remmende, neuroprotectieve, anticarcinogene en cholesterolverlagende effecten, bevordert de galafscheiding en beschermt onder meer lever, alvleesklier, hart, longen, nieren en hersenen.

Copyright (C) Orthokennis https://www.orthokennis.nl/nutrienten/mariadistel

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet