© Eliphas Levi (1810–1875) (Public Domain)

Het is een spirituele strijd. De meeste spirituele leiders hebben ons in de steek gelaten. Laten we eerlijk zijn: veel spirituele beoefenaars hebben niet veel van een grondgevecht, tenminste als het gaat om het bestrijden van totalitaire overnames, schrijft Guy Crittenden.

Ik heb dit in het klein en in het groot gezien sinds de COVID-operatie in begin 2020 begon. Veel spirituele vrienden zijn vermist in actie, niet in staat om “de energie” van protestbijeenkomsten aan te kunnen. Ik waardeer dat het verhogen van hun frequentie in privé dingen zou kunnen veranderen, maar veel mensen (inclusief kinderen) kunnen omkomen voordat de goede vibraties een verschil maken.

Op het niveau van het grote geheel zal ik niet snel vergeten dat ik foto’s zag van Sadhguru die rondhing met de oprichter van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab.

De situatie was reeds eerder niet onschuldig.

De menselijke familie stond niet in de juiste relatie met de natuur, God, bron, ons hogere zelf – hoe je het ook wilt noemen. Er is een karmische schuld opgebouwd gedurende decennia van VS-imperialisme (en andere beledigingen van het menselijk fatsoen), die vreselijke lianen heeft doen ontkiemen uit de bloedige grond van eeuwen van onvoorstelbare uitbuiting en genocide.

We doen gemakzuchtig alsof het koloniale tijdperk op de een of andere manier eindigde met het Britse Rijk.

Het eeuwigdurende centrale-bank-oorlogsverhaal verbindt de oprichting van de Britse en Nederlandse Oost-Indische Compagnieën vier eeuwen geleden met het moment waarop de eerste crisisacteur in Wuhan, China, voor de camera’s instortte.

In de 20e eeuw hebben we de dubbele gesel van communisme en fascisme doorstaan, en Apartheidsregimes in Zuid-Afrika en Palestina, meer dan 70 CIA staatsgrepen, en een misselijkmakende oneerlijkheid en onrechtvaardigheid alom. Bijna elk gewapend conflict was een bankiersoorlog gebaseerd op een valse vlag aanval, en de meeste burgeroorlogen zijn aangewakkerd door buitenlandse huurlingen.

Een goed voorbeeld: Libië. Of Syrië.

Ik vraag me af of het Rwanda-conflict geen test was voor een of andere Voice of God-technologie (waarvan we weten dat ze bestaat) ter voorbereiding van de wereldwijde zombie-apocalyps waarvan de CDC pretendeert dat ze er licht over schijnt.

Als we achter het gordijn van de verklaarde religieuze banden van mensen gluren, zullen we waarschijnlijk ontdekken dat hun ware trouw de cultus van het sciëntisme is, waarvoor de ware kathedraal het hoofdkantoor van de onderneming is. Mensen bidden misschien wel, maar hun meest overtuigende knieval gaat naar het winkelcentrum, of we nu in Dallas, Rome of Dubai zijn.

En nu moet de enorme karmische schuld worden betaald. En die wordt betaald, letterlijk, met ons gestolde bloed en, recentelijk, het bloed van onze kinderen. God Baphomet zal wel blij zijn met de installatie van defibrillators in basisscholen en de lancering van nieuwe bloedverdunners voor kinderen.

Velen zullen spoedig de volledige betekenis leren kennen van de Indiase term “Kali Yuga” en Godin Kali’s ketting van schedels, haar bokaal van bloed, en haar glinsterende zwaard.

Vergis u niet: de Nieuwe Wereld Orde (NWO) wordt op dit moment in ongeveer 200 landen opgelegd door een oligarchie van bedrijven, die er onder meer in geslaagd is de meeste mensen ervan te overtuigen dat de NWO slechts een samenzweringstheorie was. (Net als anti-vaxxer zijn dit betoveringswoorden.)

“Twee weken om de curve af te vlakken” heeft geleid tot een aanval met volle kracht op de wetten en grondwetten van elk land, en in het bijzonder op de Gemenebestlanden, waarvan de eigendomsrechten en tradities van gewoonterecht onverdraaglijk zijn voor zowel de communitaire waarden als de eugenetische (transhumanistische) doelen van de roofdierenklasse.

Commentatoren hebben (terecht) beschreven wat er gebeurt een strijd tussen goed en kwaad is, en zelfs als de Apocalyps. Aanhangers van de Abrahamitische religies zien dit als een strijd tussen God (of Christus) en Satan en zij vinden het bewijs in de vele satanische symbolen (zoals 666) in de logo’s en publicaties van diverse globalistische instellingen, van Google tot CERN tot Microsofts patent om crypto te delven uit menselijke energie.

Satanische symboliek was overal te zien op het menselijk offer evenement anders bekend als Travis Scott’s Astroworld concert, net zoals het aanwezig was op de griezelige Londense Olympische openingsceremonie, en die lint doorknip ceremonie voor een Europese tunnel.

De Paus zelf riep een conferentie van transhumanisten bijeen in het Vaticaan. (Hij promoot de injecties, ondanks het feit dat ze geaborteerde foetuscellen bevatten.) De leiders van de meeste westerse religies hebben de ring van globalistische instellingen gekust, ergo zien we dat niet-geïnjecteerde parochianen worden uitgesloten van deelname aan de kerkdienst.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen, zoals in mijn ervaring het marcheren door de straten van Toronto met bijbelchristenen (zoals mennonieten) met wie ik plotselinge affiniteit voelde.

Als we naar het oosten gaan, is karma een groot onderwerp.

De sobere zenboeddhistische opvatting ervan zal ons hier van dienst zijn, in tegenstelling tot de ingewikkelde ideeën van, laten we zeggen, het Tibetaans boeddhisme, dat zich concentreert op cycli van dood en wedergeboorte, en waarin godheden uit vroegere sjamanistische praktijken zijn opgenomen.

Voor zenbeoefenaars is karma een onverbloemde wet die overeenstemt met de natuurkundige notie dat elke actie een gelijke en tegengestelde reactie heeft. Ook al ontsnap ik aan een straf in menselijke instellingen voor een of andere wandaad, elk kwaad dat ik een ander wezen aandoe brengt mij uit harmonie met de gang van zaken; ik verstoor een kosmische homeostase.

Als ik bijvoorbeeld steel zonder gepakt te worden, word ik gestraft omdat ik toch leef in een wereld waar stelen gebeurt – een wereld waarin “ik heb gestolen”. En dit is, vanuit een spiritueel perspectief, meer bijtend dan gerechtelijke straffen.

Met voldoende bewuste evolutie zouden wij mensen geen wetten nodig hebben om ons gedrag te sturen, laat staan politie om ze te handhaven. (Dit is wat serieuze anarchisten denken.) In plaats daarvan heeft onze spirituele armoede, onze bewustzijnsstoornis, geleid tot een Rattenvanger van Hamelen hel rijk waar kinderen myocarditis oplopen en Australië’s First People naar interne ontheemdenkampen worden getransporteerd.

Tenzij mensen in opstand komen (en snel!), zullen we allemaal in een door AI gecontroleerde dystopie leven, bewaakt door miljoenen gezichtsherkenningscamera’s die verbonden zijn met satellieten en algoritmen voor sociale kredietscores. Tot nu toe zijn onze zorgen op de dode oren van menselijke leiders gevallen; er zal geen beroep kunnen worden gedaan op de betere aard van robothonden of zwermen vliegende drones.

Laten we duidelijk zijn: er zullen geen mensen zijn in de ultieme Nieuwe Wereld Orde. We zijn voorbestemd om geëlimineerd te worden, ofwel door injecties, verhongering, of radicale augmentatie.

Ik moest onlangs denken aan de “weging van het hart” scène in het Egyptische Boek van de Doden. De koning heeft geen toegang tot de hemelse rijken tenzij zijn hart lichter is dan een veertje. De afgelopen 20 maanden hebben veel onthuld over het “gewicht van het hart” van veel spirituele leraren. De meesten zijn onthuld als oplichters, die net zo snel geneigd zijn tot omzeiling als een voorstander van mRNA-technologie.

Dit kwam voor het eerst onder mijn aandacht toen ik stuitte op social media berichten van een yogaleraar bij wie ik een workshop had gevolgd, die zichzelf ontmaskerde als een Karen van de hoogste orde, en een ersatz Amerikaanse liberaal om te beginnen, gevangen in de doodlopende valse dichotomie van links versus rechts politiek. (Een Biden-fan, niet verrassend.) Hij excommuniceerde mij op Facebook nadat ik de orthodoxie had afgewezen.

Mijn grootste teleurstelling betrof een Sanskriet geleerde die een aantal belangrijke soetra’s heeft vertaald en gepubliceerd wat ik beschouw als het definitieve boek over Tantra tradities. Deze auteur is zowel een ervaren beoefenaar als een vertaler, en zijn onderricht omvatte interessante mudra’s.

Ik heb zijn baanbrekende Tantra boek nog steeds niet uit, omdat elke keer als ik een paar pagina’s lees ik de volgende dag bezig ben met het overdenken van hun diepgaande implicaties, die naadloos aansluiten bij de inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen reis in het Zen Boeddhisme en andere modaliteiten, en vooral met mijn werk met sjamanistische visionaire planten, waarover ik een boek heb geschreven dat in 2018 een prijs heeft gewonnen.

Deze serieuze geleerde-beoefenaar heeft het officiële COVID- en “vaccinatie”-verhaal zwaar gepromoot op sociale media, en heeft zijn studenten aangemoedigd om de prik te nemen. Hij heeft zelfs een video opgenomen om mensen te waarschuwen om weg van de gevaarlijke anti-vaxx complottheorieën te blijven, waarin hij zijn volgers oproept om te vertrouwen op De Wetenschap.

Het was ondraaglijk voor mij om dit mee te maken. Hoe, vroeg ik me af, kon iemand die het zo duidelijk “snapt” met betrekking tot het non-duale perspectief van oosterse mystiek zo hard vallen voor een cliché van sciëntisme dat miljoenen mensen schade berokkent en doodt, terwijl een digitale gevangenis wordt opgetrokken rond de menselijke familie?

Ik denk dat het universum ons aanspoort om ons af te keren van oppervlakkige leraren, valse goeroes en plastische sjamanen, en ons in plaats daarvan naar binnen te keren voor leiding. Wanneer we “build back better”, laten we dan niet het metaversum of het anti-gezondheidsparadigma construeren dat wordt gepromoot door deep state apparatsjiks als Elon Musk, Mark Zuckerberg en Bill Gates. Het is ook tijd om te breken met spirituele overlopers die de Diamond Sutra kunnen reciteren terwijl ze het juweel in hun eigen hart negeren.

Laten we iets nieuws en anders opbouwen, gebaseerd op het principe van mededogen en wederzijdse hulp. Misschien is het niets nieuws, maar juist heel oud. Terence McKenna noemde het de Archaïsche Revival en ik beschouw dit als een intrigerende profetie van de laatste tijd.

Een radicale verschuiving in deze richting zou het plan van de globalisten kunnen onderbreken en onze karmische last zodanig kunnen verlichten dat we onze tekortkomingen kunnen verzachten door misschien wat wierook aan te steken, en niet (bijvoorbeeld) onze kinderen op een brandstapel te gooien.

Liefde en waarheid zullen uiteindelijk winnen. Onze bereidheid om op te staan ter verdediging van wat juist en waar is, zal de lengte van onze reis bepalen, die morgen zou kunnen eindigen als genoeg van ons ophouden met gehoorzamen.

Namaste, iedereen. En in La’kesh!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het fantoom van het vaccinfundamentalisme: buigen en de “Vaccin God” dienen

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet