Je wordt opgelicht door vijanden van Amerika die machtige posities bekleden in de regering en de media. November 2020 is de manier waarop wij, de mensen, terug kunnen vechten begonnen.

Ken je vijand. Verbrand de maskers. en JOIN THE FIGHT. # Covid911

Ook op Bitchute. https://www.bitchute.com/video/w64rFwcO2TSO/

Op dit moment wordt het land verscheurd door de grootste politieke hoax en gecoördineerde desinformatiecampagne van de massamedia in de levende geschiedenis.

U kent het misschien, als Covid19.

In 2015 gaf president Barack Obama, zoals geregisseerd door het globalistische criminele corruptienetwerk dat bekend staat als de Deep State, toestemming voor miljoenen aan financiering voor het Wuhan Institute of Virology, de locatie die nu wordt beschouwd als het epicentrum van de Covid19-uitbraak.

Het hier uitgevoerde onderzoek was om het middel te leveren voor een wereldwijde biologische aanval op een nooit eerder vertoonde schaal – een die zou worden getimed voor vrijlating binnen een verkiezingsjaar – vanaf de dag dat ongefundeerde pogingen om president Trump af te zetten uit elkaar vielen.

Met hun basis van operaties in de Democratische gevestigde orde, begon de Deep State schaduwcorporatie aan een gecoördineerde opstand met irreguliere oorlogsvoering, met meerdere doelen, allemaal onder de dekking van een wereldwijde pandemie die ze zelf voor dit doel hadden vervaardigd.

Mogelijk gemaakt door hun eigen en gecontroleerde bedrijfsmediamonopolie, hebben ze een hardhandige en ongerechtvaardigde landelijke sluiting opgezet om de vele economische en werkloosheidswinsten van Trump ongedaan te maken, waarbij door de Democraten gecontroleerde staten de zwaarste beperkingen in het land ondervonden.

De energieke bijeenkomsten van Trump werden stopgezet, waardoor de groeiende landelijke passie voor zijn stimulerende boodschap aan het oog werd onttrokken, terwijl de democratische presidentiële koploper Joe Biden interviews en debatten kon vermijden of het opkomende Oekraïense omkoopschandaal dat zijn familie miljoenen aan illegale smeergeld opleverde door zijn familie te misbruiken kantoor.

Het volgende grote voordeel van de pandemie voor de Deep State was de zaak die aan het publiek werd voorgelegd voor het stemmen via mail, een zeer onzekere praktijk waarvan bewezen was dat het hoogtij viert met fraude, net zoals het publiek in een dergelijk voorbeeld zag toen een voormalige rechter in Philadelphia pleitte schuldig aan het opvullen van stembussen na te zijn betaald door wat hij een “democratische politieke adviseur” noemde.

Met een snel stijgend dodental dat nodig is om het publiek te pleiten voor een nog strengere bestrijding, werden de normale sterfgevallen door griep voor het jaar geregistreerd als Covid19, waardoor de cijfers kunstmatig werden opgeblazen.

Toen dit niet genoeg dodelijke slachtoffers opleverde, startte de Deep State een moorddadig plan om federale richtlijnen te trotseren en geïnfecteerde patiënten naar verpleeghuizen te verplaatsen waar de leeftijdsgroep met het hoogste risico in grote aantallen kon worden gevonden.

De gouverneurs van de Deep State in NY, NJ, CA, PA en MI hielden toezicht op een genocide op onze bejaarde dierbaren, zelfs toen de snel gebouwde veldhospitalen en medisch uitgeruste marineschepen grotendeels leeg stonden.

Deze gruwelijke daad kostte het leven van meer dan 50.000 mensen – maar gaf de opstand een dodental dat de publieke angst zou opwekken die nodig was om hun doelen te bereiken.

In deze donkere tijden, toen mensen weinig anders hadden dan de troost van de gemeenschap en hun geloof, werd ook dit met geweld stopgezet toen simpelweg naar de kerk gaan in het hele land verboden werd onder het mom van openbare veiligheid.

Depressie en eenzaamheid werden de nieuwe epidemie, allemaal ontworpen om de sociale omstandigheden te creëren die nodig waren voor wat er daarna zou komen in hun despotische plan om de natie te breken en de macht vast te houden.

Meteen na berichten over een afvlakkende curve en een afname van het aantal nieuwe gevallen, haalde de mysterieuze moord op George Floyd de krantenkoppen.

Wat aan het publiek werd gepresenteerd als een routinematig geval van racistisch gemotiveerd politiegeweld, bleek een vreemde en toevallige reeks gebeurtenissen te zijn waarbij twee mannen betrokken waren die elkaar ooit kenden die in een nachtclub in de beveiliging werkten.

Deze gebeurtenis vormde de rechtvaardiging voor het volgende hoofdstuk van hun gecoördineerde opstand tegen de Verenigde Staten.

Het doel was om burgerlijke onrust langs raciale lijnen aan te wakkeren op een emotioneel platform van sociale rechtvaardigheid.

Black Lives Matter werd gefinancierd en ontworpen door het corrupte democratische establishment als een sociaal wapen om menigten goedbedoelende demonstranten in gevaar te brengen.

Na november dreigen ze alles te verliezen, maar ze zullen er alles aan doen om de crisis levend te houden en de mensen in angst te houden.

Om te winnen moeten we onthouden wat ons sterk heeft gemaakt, zodat ware gerechtigheid eindelijk kan terugkeren naar wat de meest uitzonderlijke republiek ooit is die ooit in de menselijke geschiedenis heeft bestaan ​​en altijd zal zijn.

Moge God Amerika, de inwoners van Europa en dan Specefiek ook de Nederlanders zegenen.

Met dank aan google (ug ug)

Door Jason

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.