De Britse begrafenisondernemer John O’Looney werd op 16 december met coronaklachten opgenomen in het ziekenhuis. Daar werd hem gevraagd experimentele behandelingen te ondergaan. O’Looney weigerde remdesivir te nemen, een middel dat kan leiden tot acuut nierfalen.

Vrienden en familieleden hebben de begrafenisondernemer uiteindelijk uit het ziekenhuis weten te bevrijden. De Canadese arts Sam Dubé vertelt daarover in deze video.

O’Looney is inmiddels weer thuis en laat weten dat er in 2020 geen sprake was van oversterfte en dat de sterftecijfers omhoog schoten op het moment dat men in 2021 begon met het toedienen van coronavaccins.

Sadistisch

De begrafenisondernemer schrijft verder dat hij in eerste instantie te horen kreeg dat hij negatief was getest op corona. Later beweerde men dat hij wel corona had. Hij zegt dat er bij zijn bed iemand van de Oxford-universiteit verscheen die hem smeekte om nieuwe medicijnen te proberen. Hij weigerde.

“Ik kreeg te horen dat ik zou sterven en dat deze medicijnen mijn laatste kans waren,” schrijft O’Looney. Hij bleef weigeren. “De tactieken die ze gebruikten, waren op zijn zachtst gezegd sadistisch. Het was zeer schokkend en traumatiserend.”

Proefkonijnen voor de Gates Foundation

Volgens hem waren alle patiënten op de afdeling gevaccineerd. “Ik was de enige ongevaccineerde. Zij zijn waarschijnlijk inmiddels allemaal gestorven. “Ik kreeg te horen dat ik egoïstisch was, zelfs in de ambulance.”

“Gelukkig kon ik dankzij de hulp van vrienden en familie ontsnappen uit het ziekenhuis,” benadrukt O’Looney, die stelt dat corona door mensen is gemaakt. “Het is een biowapen.”

Hij waarschuwt mensen zoveel mogelijk uit de buurt te blijven van ziekenhuizen. “Ik vermoed dat veel van de arme zielen die ik daar zag er nooit meer uitkomen.” Ze zijn proefkonijnen geworden voor de Gates Foundation, aldus O’Looney.
[RAIR Foundation USA]

4.2
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet