CDA-burgerraadslid en -bestuurder in Dronten Wilfried Groot Koerkamp heeft aangekondigd dat hij zijn werkzaamheden stopt. Dit besluit heeft vooral te maken met het landelijke coronabeleid van CDA-minister Hugo de Jonge, schrijft Omroep Flevoland.

“De tolerantie van jouw leugens komt echt een eind aan. Met je vaccinatiepaspoort,” zegt Groot Koerkamp op social media tegen De Jonge. In een interview met De Stentor zegt hij er ‘schijtziek van te worden’.

“Hugo heeft zo vaak gezegd dat er geen onderscheid komt, dat we geen splitsing willen van de maatschappij, dat er geen voorkeurspositie komt voor gevaccineerden en nu dit. Hij heeft al last van hetzelfde ‘actief geheugenverlies’ als die foute premier,” schrijft hij in een mail aan het bestuur en de fractie van het CDA in Dronten.

“Het aantal overledenen met onderliggend lijden werd een half jaar geleden allemaal onder covid-slachtoffer geschaard. Als er nu een slachtoffer is, dan is ineens duidelijk dat hij/zij niet gevaccineerd is. Dit terwijl de zorg deze privacygegevens helemaal niet standaard mag registreren,” aldus Groot Koerkamp.Ernstige twijfels

“Dus of er gevaccineerd is, laat staan dat Hugo kan roepen dat hij weet dat 95 procent niet gevaccineerd is, heb ik ernstig mijn twijfels over,” schrijft hij.

“Mijns inziens worden we geregeerd door Big Pharma en komt er straks een derde, vierde en waarschijnlijk een voortzetting van prikken,” zegt de CDA-bestuurder. “Hebben ze te veel vaccin gekocht wat er nog even gefundeerd doorgedrukt moet worden?” vraagt hij.

Wat is de dubbele agenda die hier speelt?

Hij wijst erop dat er steeds meer bekend wordt over bijwerkingen die niet worden onderzocht. Groot Koerkamp noemt als voorbeeld vrouwen die onregelmatige menstruatie krijgen. “En daar komt bij, mensen die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijden, vallen in de categorie ‘niet gevaccineerd’.”

“Wat is de dubbele agenda die hier speelt?” vraagt hij. “Dit beleid is gestoeld op angst, angst zaaien en doen alsof het virus voor iedereen die het krijgt meteen dodelijk of non-actief betekent.”

Groot Koerkamp sluit af: “Mijn CDA Dronten is me veel waard, maar niet tegen elke prijs.”

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet