<a href="https://i2.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/11/vrouw-vaccin.jpg?fit=800%2C533&ssl=1" data-caption="© Freepik “>
© Freepik

Volgens klokkenluiders vindt er een massale genocide plaats als gevolg van de Covid-19 vaccins, die wordt genegeerd door de mainstream media en regeringen over de hele wereld, bericht Dailyexpose.uk.

In British Columbia (BC), Canada, kwamen klokkenluiders samen op een protestbijeenkomst om de aandacht te vestigen op dit wijdverbreide probleem, en om te onthullen dat in één enkele periode van 24 uur ongeveer 13 doodgeborenen zijn overleden in het Lions Gate Hospital.

Alle sterfgevallen deden zich voor bij baby’s van volledig gevaccineerde moeders, hoewel een groot deel van het publiek niet weet dat dit is gebeurd. In reactie hierop zijn de de artsen Mel Bruchet en Daniel Nagase, samen met andere bezorgde burgers, samengekomen om een klacht in te dienen bij het kantoor van de Royal Canadian Mounted Police (RCMP) in North Vancouver.

Omdat de mainstream media het verhaal negeert, nemen Bruchet en Nagase het heft in eigen handen door bij de RCMP een klacht in te dienen tegen volksgezondheidsfunctionarissen die dit alles onder het tapijt zouden vegen vanwege financiële belangenverstrengeling en vooringenomenheid.

Bruchet zei tegen iemand op de bijeenkomst die interviews afnam: “We staan aan de kant van God. We staan aan de goede kant.”

Op de trappen van de RCMP-faciliteit legde Nagase uit dat hij zou binnengaan om individuele klachten in te dienen namens alle aanwezigen, maar ook namens anderen.

De aanwezigen op de bijeenkomst willen weten of de provinciale gezondheidsofficier Bonnie Henry en andere gezondheidsleiders worden betaald of op een andere manier financieel belang hebben bij het doordrukken van het Covid-19 vaccinatieprogramma.

Nagase vertelde de deelnemers aan de bijeenkomst:

“Dit is een kans. We zijn bij de RCMP … en dit is normaal gesproken waar je naartoe gaat om aangifte te doen van een criminele claim … Ik heb het vermoeden dat het beleid dat wordt toegepast op de burgers van B.C. niet is ingegeven door het belang van de volksgezondheid, maar eerder door financiële belangen.”
“We moeten de RCMP vragen een onderzoek in te stellen, een forensisch onderzoek om te ontdekken of er al dan niet sprake is van belangenverstrengeling bij onze minister van Volksgezondheid, waardoor zij beleid instelt dat schadelijk is voor de inwoners van British Columbia,” aldus Nagase.

Tegen het einde van de video is te zien hoe Nagase het RCMP-gebouw verlaat nadat hij met succes alle klachten heeft ingediend. Hij kreeg gejuich van het publiek toen hij uitlegde dat dit nog maar het begin is.

U kunt de video hier bekijken.

13 STILLBORN DEATHS IN 24 HOURS – RALLY @ LIONS GATE HOSPITAL


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2.433 Amerikaanse dode baby’s in VAERS terwijl nieuwe studie aantoont dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwen

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet