Danny Tommo is een vrijheidsstrijder die reeds vele maanden heeft besteed aan het rapporteren en delen van de waarheid die de mainstream media heeft nagelaten te doen. Tommo heeft als slogan: “De ongemakkelijke waarheden recht uit het hart” en dat is precies wat hij vandaag heeft gedaan, schrijft Patricia Harrity.

Deze week heeft Danny een verpleegster uit Groot-Brittannië geïnterviewd die haar ervaring deelt van het werken in drie verschillende ziekenhuizen als een eerstelijns A & A verpleegster tijdens de “Pandemie”. Ik vermeld een paar hoofdpunten, maar de video is onderaan het artikel te vinden.

Vechten om patiënten

Eerst en vooral onthult de verpleegster, zoals vele anderen, dat de ziekenhuizen absoluut niet druk waren tijdens het hoogtepunt van de “pandemie” ze zegt dat

“Tijdens de eerste lockdown vochten we om patiënten, we zaten daar letterlijk te wachten, ik zal die patiënt zien, ik zal die patiënt hebben.”

Tommo vraagt haar “Je bent een verpleegkundige, je bent omringd door verpleegkundigen, je zegt dat je vecht voor mensen om naar te gaan kijken […] omdat er zoveel verpleegkundigen waren in vergelijking met patiënten Toen je het tv-scherm zag wat dachten jullie als verpleegkundigen”?

De verpleegster antwoordt: “Ik vroeg me af wat er in hemelsnaam aan de hand was, ik vroeg me af waar deze ziekenhuizen waren want het waren niet de drie waar ik werkte, het moet Londen zijn maar waarom zou het in Londen anders zijn dan ergens anders?”

Ze vervolgt met te zeggen dat een van de ziekenhuizen waar ze werkte volgens de statistieken een van de ergste moest zijn, “maar dat was het zeker niet”, zegt ze.

Enkele belangrijke punten:

• Volgens de verpleegster zijn de meeste patiënten “ziek met COVID” mensen met Grossly Overweight Obese (extreem overgewicht).

• “Nieuwsberichten zeiden dat ze COVID hadden opgelopen en daar bleef het bij, het is COPD, Chronisch Astma, Hartfalen, Nierziekte. Diabetes…”

• Het waren dus geen normale fitte en gezonde mensen die met Covid door de ziekenhuisdeuren kwamen.

• 2018 was veel erger dan wat de verpleegster zag in 2020/21. Ze zegt dat mensen met dezelfde ziekte in een afdeling werden gezet om anderen niet te infecteren, ze deden hetzelfde met Covid.

• Maskers werken niet, ze worden alleen gedragen om de patiënten te kalmeren.

• Neurologische effecten gezien na de prik.

Interessant is dat de klokkenluidster zegt dat degenen die hun mond niet open doen uit angst hun baan te verliezen in de minderheid waren, maar dat de meerderheid eigenlijk meedeed, “de massa volgde”.

Hoewel zij weten dat er iets aan de hand is, is het personeel een “automaat” geworden die gewoon doorgaat met zijn werk.

Personeel mag geen mening geven op social media

De verpleegster onthult dat er een e-mail naar het ziekenhuispersoneel was gestuurd om hen te vertellen dat, hoewel ze begrijpen dat iedereen zijn eigen mening heeft, ze die niet mochten uiten, maar mensen moesten doorverwijzen naar de officiële bronnen.

Het ziekenhuispersoneel mag zijn mening op social media niet delen en dat er actie kan worden ondernomen tegen mensen die dat wel doen.

Ze zeggen in feite: “We weten dat je een mening hebt, maar je mag alleen je mening geven als die overeenkomt met de onze,” aldus de verpleegster. Gelukkig heeft ze een platform gevonden om haar mening en ervaring te uiten.

De verpleegster zegt dat mensen hun onderzoek moeten doen “Er is veel informatie beschikbaar, ze hebben er duidelijk voor gekozen die niet te lezen, mensen zijn meegegaan met de propaganda… mensen hadden veel meer onderzoek moeten doen.”

Dank aan zowel Danny Tommo als de anonieme verpleegster voor het delen van deze waarheidsgetrouwe, belangrijke informatie.

[embedded content]


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”

Volg Frontnieuws op Telegram

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet