In een verslag van de Britse regering staat dat alle Britse luchthavens binnen tien jaar moeten sluiten, dat rund- en lamsvlees moet worden verboden en dat in naam van de klimaatverandering niet meer mag worden gebouwd, bericht dailyexpose.co.uk.

Uit een rapport dat voor de Britse regering is opgesteld door de universiteit van Oxford en het Imperial College London blijkt dat alle luchthavens zullen worden gelast te sluiten, de consumptie van rund- en lamsvlees zal worden verboden en de bouw van nieuwe gebouwen niet zal worden toegestaan om te voldoen aan de wettelijke verplichting om tegen 2050 een nuluitstoot te bereiken.

Volgens het rapport zullen alle luchthavens tussen 2020 en 2029 moeten sluiten, met uitzondering van de luchthavens van Heathrow, Glasgow en Belfast, die alleen open kunnen blijven op voorwaarde dat de transfers van en naar de luchthaven per spoor gebeuren.

Alle resterende luchthavens zullen dan tussen 2030 en 2049 moeten sluiten, aangezien elke burger van het VK om te voldoen aan de wettelijke verplichting om tegen 2050 geen emissies meer uit te stoten, “voor een aanzienlijke periode zal moeten stoppen met het gebruik van vliegtuigen”.

Voorts wordt in het verslag gesteld dat het publiek, om te voldoen aan de klimaatveranderingswet (Climate Change Act), zich zal moeten onthouden van alles wat uitstoot veroorzaakt, ongeacht de energiebron. Volgens het rapport zal het publiek hierdoor nooit meer rund- of lamsvlees eten.

Om dit te bereiken zal de nationale consumptie van rund- en lamsvlees tussen 2020 en 2029 met 50% dalen. Rundvlees en lamsvlees zullen dan tussen 2030 en 2049 “geleidelijk worden afgeschaft”.

In het verslag wordt ook bevestigd dat de bouw van nieuwe gebouwen tegen 2050 moet worden stopgezet.

Het rapport, getiteld ‘Absolute Zero‘, is een onderzoekssamenwerking waarin de auteurs onthullen wat het Verenigd Koninkrijk moet doen om te voldoen aan de wettelijke eis om tegen 2050 een netto-nuluitstoot te bereiken, en het zorgt voor schrijnende lectuur.

De auteurs van het verslag stellen de volgende kernboodschappen:

Om met de huidige technologieën een nuluitstoot te bereiken, moeten we niet alleen onze vraag naar energie terugdringen, maar ook een einde maken aan de luchtvaart, de scheepvaart, de lams- en rundvleessector, hoogovenstaal en cement.

Ze zeggen ook dit over banen en locaties:

Er zijn twee belangrijke implicaties voor de manier waarop wij ons leven leiden: ten eerste zullen gebouwen veel duurder worden omdat de bouwbeperkingen tot aanzienlijke tekorten zullen leiden; ten tweede zal vervoer veel duurder worden omdat de beperkingen op het luchtvervoer tot een overvraag naar andere wijzen van vervoer zullen leiden.

Wie nu, in 2019, met de middelbare school begint, zal in 2050 43 jaar oud zijn. Het is van groot belang na te denken over de vraag welk onderwijs geschikt is voor een zeer uiteenlopende reeks industrieën. Moeten we nog steeds piloten opleiden? Of luchtvaartingenieurs?

En ze zeggen dit over de uitvoering van de eisen:

De gedragsveranderingen om het absolute nulpunt te bereiken zijn duidelijk significant. In principe kunnen deze veranderingen tot stand worden gebracht door de prijzen te wijzigen om duidelijke prikkels te geven voor gedragsverandering. Het alternatief is dat de overheid bepaalde gedragingen verbiedt en de productieprocessen reguleert.

U vraagt zich misschien af hoe zij in hemelsnaam de steun van het publiek kunnen krijgen voor het sluiten van luchthavens en het stoppen van de consumptie van rund- en lamsvlees?

Welnu, we zouden kunnen stellen dat ze al goed op weg zijn om de sluiting van veel luchthavens veilig te stellen, dankzij de draconische wetten die het Britse volk sinds maart 2020 moet naleven in naam van de bescherming van de NHS en het redden van levens.

Is het toeval dat vier maanden na de publicatie van het rapport de Britse regering de Coronavirus Act heeft ingevoerd en een nationale lockdown heeft afgekondigd die de reisindustrie heeft gedecimeerd? Een snelle lezing van het verslag doet zeker vermoeden dat de echte reden voor de lockdown was dat de regering zo kon voldoen aan haar wettelijke verplichting om de emissies te verminderen.

Ze zullen de steun krijgen, net zoals ze de steun kregen voor het invoeren van belachelijke, draconische wetten onder het mom van het tegenhouden van de verspreiding van Covid-19. Wetten die kleine bedrijven hebben gedecimeerd, onze vrijheden hebben afgenomen en de grootste gezondheidscrisis ooit hebben gecreëerd door de NHS te veranderen in de National Covid Service en vervolgens in de National Vaccination Service.

Zij hebben dit alles bereikt door psychologische manipulatie en dwang. Dit is geen mening, het is een feit, en het is allemaal gedocumenteerd in officiële documenten van de Britse regering die u hier en hier kunt lezen.

En zij zullen precies dezelfde tactieken gebruiken om ervoor te zorgen dat u alle luchthavens laat sluiten en nooit meer rund- of lamsvlees eet, dat is wat het “Absolute Zero” rapport van de Britse regering aanbeveelt om hun wettelijk vastgelegde doelen te bereiken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

John Coleman – 4 Miljard “nutteloze eters” geruimd tegen 2050

Volg Frontnieuws op Telegram

Door Jason

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet