Er is een tektonische verschuiving aan de gang in het medisch-wetenschappelijk establishment: zij beginnen boosters de rug toe te keren.

De eerste indicatie van deze drastische verandering van houding kwam vorige week uit het Verenigd Koninkrijk, schrijft Vasko Kohlmayer.

Op 7 januari plaatste Reuters een artikel met de titel “UK Says 4th COVID Jabs Not Needed for Now As Booster Effect Lasts.” (VK zegt dat vierde COVID-prik voorlopig niet nodig is omdat booster blijft werken). Het artikel bevatte de volgende zin in de eerste alinea: “Het is nu niet nodig om mensen een vierde prik te geven, zeiden Britse gezondheidsfunctionarissen vrijdag.”

Drie dagen later publiceerde de UK Mirror een stuk met de titel “What Is ‘Living With Covid’? Boris Johnson Drawing Up Plans ‘To Be Rolled Out In March” (Wat is ‘Leven met Covid’?) Boris Johnson werkt aan plannen die in maart moeten worden ingevoerd). In het artikel werd Dr. Clive Dix geciteerd, het voormalige hoofd van de Britse vaccinatie-taakgroep, die zei:

“Het is zinloos om steeds meer vaccins te blijven geven aan mensen die niet erg ziek zullen worden. We moeten hen gewoon ziek laten worden en daar iets aan doen.”

Slechts een dag later publiceerde Bloomberg een artikel met de titel Repeat Booster Shots Spur European Warning on Immune-System Risks. Het artikel opende als volgt: Repeat Booster Shots Spur European Warning on Immune-System Risks (Herhaalde boosters leiden tot Europese waarschuwing voor risico’s immuunsysteem).

Het artikel opende als volgt:

Regelgevers in de Europese Unie waarschuwden dat frequente Covid-19 boosters het immuunsysteem nadelig kunnen beïnvloeden en wellicht niet haalbaar zijn. Herhaalde boosterdoses om de vier maanden zouden uiteindelijk het immuunsysteem kunnen verzwakken en mensen kunnen uitputten, aldus het Europees Geneesmiddelenbureau.

Het stuk citeert verder Marco Cavaleri, het hoofd van Biological Health Threats and Vaccines Strategy bij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), die zei dat boosters “één keer kunnen worden gedaan, of misschien twee keer, maar het is niet iets waarvan we kunnen denken dat het voortdurend moet worden herhaald.”

Cavaleri zei vervolgens iets wat we nog niet eerder hadden gehoord van een hoge ambtenaar op het gebied van de volksgezondheid:

“We moeten nadenken over hoe we van de huidige pandemische setting kunnen overgaan naar een meer endemische setting.”

Rond dezelfde tijd legde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een verklaring af met daarin deze verbijsterende zin:

“Een vaccinatiestrategie gebaseerd op herhaalde boosterdoses van de oorspronkelijke samenstelling van het vaccin zal waarschijnlijk niet geschikt of duurzaam zijn.”

Dit was werkelijk een opzienbarende ontwikkeling, aangezien tot een week daarvoor medische autoriteiten over de hele wereld spraken over de noodzaak van de vierde (en zelfs volgende) injecties. Sommige landen, zoals Groot-Brittannië en Israël, zijn zelfs al begonnen met de toediening ervan.

Deze plotselinge koerswijziging wijst erop dat er iets in de gegevens zit dat de autoriteiten ernstig zorgen baart. Wat de Covid-vaccins betreft, hebben de medische autoriteiten een verbazingwekkende tolerantie voor bijwerkingen en nevenschade aan de dag gelegd. Zozeer zelfs dat zij bereid waren sommige kinderen onnodig te laten sterven ter wille van hun vaccin-agenda.

Hun abrupte ommekeer wijst erop dat zij moeten hebben ingezien dat er iets zeer gevaarlijks schuilt in het toedienen van opeenvolgende doses van de vaccins. Publiekelijk toegeven dat “frequente Covid-19 boosters het immuunsysteem nadelig zouden kunnen beïnvloeden,” betekent zeer waarschijnlijk dat de injecties de gezondheid van veel mensen al hebben geschaad.

Dat de Covid-injecties het immuunsysteem kunnen ondermijnen, is duidelijk gebleken uit de opkomst van Omicron. Geconstateerd is dat de vaccins “negatief werken” tegen deze stam, wat betekent dat gevaccineerden en “geboosterden” in hogere mate geïnfecteerd raken dan ongevaccineerden. In Ontario bijvoorbeeld krijgen de gevaccineerden driemaal zo vaak Omicron als hun ongevaccineerde tegenhangers.

Waarom zou dit zo zijn? De voor de hand liggende verklaring is dat de vaccins het immuunsysteem van de ontvangers verzwakken en dat zij daardoor vatbaarder zijn voor besmetting met het SARS-CoV-2-virus.

De vaccinatie-aanbieders verdedigden dit debacle met het argument dat de gevaccineerden weliswaar aan de infectie bezwijken, maar niet in hoog tempo. Dit is echter niet te wijten aan de vaccins, maar aan het feit dat Omicron minder virulent blijkt te zijn dan zijn voorgangers, omdat het sterftecijfer onder de ongevaccineerden ook laag is. Omicron is zo mild geweest dat in Zuid-Afrika, waar deze variant schijnt te zijn ontstaan en waar het snel een groot deel van de bevolking heeft geïnfecteerd – waarvan het grootste deel ongevaccineerd is – de Covidsterfte is gedaald.

Maar het is niet alleen SARS-CoV-2 waar gevaccineerden kwetsbaar voor zijn. Zij lijken vatbaar te zijn voor allerlei virussen en infecties. Er zijn veel berichten dat gevaccineerden verkoudheden en griep niet van zich af kunnen schudden.

Vorige week werd bekend dat David Sassoli, voorzitter van het Europees Parlement, is overleden aan de gevolgen van een ernstige stoornis van het immuunsysteem. Sassoli was een fervent voorstander van Covid-paspoorten, en het is vrijwel zeker dat hij was gevaccineerd en een booster had gekregen. Men kan niet anders dan denken dat dit iets te maken kan hebben met zijn overlijden – hoewel als dat zo is, de autoriteiten dit nooit zullen toegeven.

Een verzwakt immuunsysteem is echter niet de enige nadelige bijwerking van deze onvoldoende geteste experimentele injecties. Bloedstolsels, hartstilstand, neurologische problemen zijn enkele van de andere ernstige gemelde bijwerkingen van de Covid-injecties.

Terwijl de bewijzen zich opstapelden over hoe schadelijk en gevaarlijk de Covid-injecties kunnen zijn, deden de autoriteiten hun best om dit onder het tapijt te vegen en te doen alsof alles in orde was. Maar nu is de kritieke massa blijkbaar bereikt en heeft het establishment zich gerealiseerd dat opeenvolgende boosters gewoon te gevaarlijk zijn om te tolereren. Vandaar hun verandering van mening.

Dit betekent dat het donkere tijdperk van gedwongen boosters ten einde loopt. Het kan enige tijd duren voordat de boostermachine stopt met malen, maar haar dagen zijn geteld.

De booster is geflopt.

Het werd eens tijd.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”

Volg Frontnieuws op Telegram

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet